- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
Moskova'daki Ruslar çok havalı oluyorlarmış.
Pek fazla da Türk sevmezler
Küba'dan kork asıl diyeceğim de olmayacak...
İşin şakası bir tarafa isteyen insan isterse en mufazakar yer olsun gene yapar.
Güven, asla yapmaz diyemem... İnsan bu sonuçta zaafları vardır. Önemli olan seni sevdiğini unutmaması.
Niyeti iyi olsun yeter ki...
Bişeycikler yapmadan döner inşallah.
eminim ki rus kızlara olan hayranlık sevgilimde de var geçenlerde bana rus kızlarının hakikaten çok güzel, bebek gibi olduğundan bahsediyor.deliriyorummmm napayım bende italyaya mı gideyim yani
arkadaşım benim sülalede rusyada çalışmayan erkek yok desem yeridir. Babam da uzun yıllar orda yaşadı çalışıp parasını yolluyordu. Türkiyeye göre çok iyi kazanıyordu. Özellikle kuzenlerim anlatıyor 'Türk olarak 50 kişiyiz ve toplasan 3-5 tanesi karı kıza gitmiyor.' diye emin konuşuyorlar. insan ister istemez kafasına takıyor bu durumu tabi.
Karı kıza gitmiyor derken?
Bahsettiğin fuhuş ise o her yerde var.
Orada yapan burada da yapar...
Zor bir şey mi?
Yaparsa ne yaparsın?
Ayrılır mısın? Süründürür affeder misin?
Bana bebek gibiler diyecek ve ben susacağım anında kapatırım o telefonu.
Benim hassasiyetime rağmen onlara o gözle bakmasını kaldıramam...
Bunu belli et önce...
AIDS olasıcalar
Ya bazı bayanlar sevgiline güvenmelisin yapacak olan her yerde yapar v.s demişlerde
Ben buna kesinlikle katılmıyorum
Erkeklerle yaratılışımız doğamız okadar farklı ki onların nefisleri okadar güçsüz kiAklıma şu söz geldi
"Haya on kısımdır; dokuzu kadında, biri erkektedir"
En sadakatlisi bile bakar veya iç geçirir malesef...
Ve malesef yıkılmıcak düşünceler tabular vardır
Moskova,Hollanda .vs bir çok ülke güzel ve rahat kızlarından dolayı=Fuhuş yani...
bayanların kendini kandırmasından başka birşey değil bu
erkektir yapar erkektir aldatır erkektir ne yapayım her erkek yapar erkeklerin doğasında var erkekler bizim gibi değil
hepsi de bayanların kocalarını sevgilerini affetmesini kolaylaştırmak için üretilen bahaneler başka da hiçbirşey değil
eşler bile birbirlerine gecen gece nasıl biriyle yattığını, nasıl zevk aldığını anlatabilir, o kadar serbesttir yani
Onlar abazaymış
malesef bende kıskanırdım elimde değil çok kıskancım..
ama çok kutsal bir sebep için gitmiş kafasının etini yeme çocuğun tamammı :=))
malesef bende kıskanırdım elimde değil çok kıskancım..
ama çok kutsal bir sebep için gitmiş kafasının etini yeme çocuğun tamammı :=))
öncelikle herkese iyi geceler, kızlar benim 4 yıllık bir ilişkim var.4 ay önce erkek arkadaşım çalışmak için moskovaya gitti ( gitme sebebi çalışıp evliliğimiz için para biriktirme) ben gitmesini pek istemesemde mecburen tamam dedim. Gel gelelim ki benim şu kıskançlık krizlerim olmasa... olan bana oluyor kendimi üzüyorum, yıpratıyorum. Malum moskova gece hayatı, rus kızları vs. ile pek meşhhurdur. Benimde korkum bu işte beni aldatması oysa adam 2 hafta da bir tatil yapabiliyor oda 1 gün. Biliyorum güven meselesi bu aslında sevgilime güveniyorum ve bugüne kadar bi yanlışını görmedim ama ya yaparsa diyorum yani onu biriyle gözümde canlandırıyorum da offfBelki bazılarınız yapan her türlü yapar türkiye rusya farkezmet der ama kızlar moskova yaa moskova herkes bilir fuhuş şehri
eminim ki rus kızlara olan hayranlık sevgilimde de var geçenlerde bana rus kızlarının hakikaten çok güzel, bebek gibi olduğundan bahsediyor.deliriyorummmm napayım bende italyaya mı gideyim yani
haklısın kıskanmakda ama 4 senelik sevgilinmiş sonoçda yanlışını görmemişsin hem sizin için çalışmaya gitmiş bence destek ol sakinleş canım eger bu durum yıpratıyo sa seni söyle sevgiline ısrar et dönsün canım
bayanların kendini kandırmasından başka birşey değil bu
erkektir yapar erkektir aldatır erkektir ne yapayım her erkek yapar erkeklerin doğasında var erkekler bizim gibi değil
hepsi de bayanların kocalarını sevgilerini affetmesini kolaylaştırmak için üretilen bahaneler başka da hiçbirşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?