MOTİVASYON herşeydir.

Tartılmıyoruz o zaman canım, zaten 2 günde ne kadar gitmiş olabilir ki. Bize daha büyük sonuçlar lazım.

Tartılmıyoruz o zaman canım, zaten 2 günde ne kadar gitmiş olabilir ki. Bize daha büyük sonuçlar lazım.
YOK TARTILIP EN AZINDAN KAÇLA BAŞLADIĞIMIZI GÖRELİM , SONRA DÜZENE GİRER AKSATIRSAK REHAVETE GİREBİLİRİZ, SONRA HAFTAYA TAM ANLAŞILIR NASIL GİTTİĞİMİZ İLK ZAMANLAR ÇOK GİTMESİ LAZIM

selam kızlar beni de aranıza alırmısınız
Bende defalarca kilo verme girişiminde bulunup çok başarılı sonuçlar elde edemedim
31 yaşındayım , 77-78 kg arasındayım(cumartesi net söylerim)

İnsülin direncim çıktı

HOŞGELDİN TATLIM , TABİKİ BENDE DE VAR İNSULÜN DİRENCİ AYNI ZAMANDA TROİT HASTASIYIM TROİTLERİM ÇALIŞMIYOR ZOR OLACAK BİZİM KİLO VERMEMİZ AMA OLACAK C.TESİ GÜNÜ TARTI GÜNÜMÜZ CANIM BİZDE NET SÖYLEYECEĞİZ TAM OLARAK BİLMİYORUZ KİLOMUZU AMA GALİBA BENİMLE AYNI KİLODASIN YADA ARAMIZDA BİR İKİ KİLO VARDIR

Hoşgeldin tatlım aramıza, iyi ki geldin, şimdi daha da güçlendik

Tamam kuşum anlaştık motive şart
Ben beyaz ekmeği çok uzun zamandır tüketmiyorum
Şekeri de yalnızca tatlılardan ve kuru meyvelerden alıyorum
Şimdi tatlıyı kesicem Sabahları iki dilim ekmek yiyordum 1 veya 1/2 dilim yemeğe çalışıcam
Bugün haberlerde gördüm dr ayça kabaklı fırında bir tarif verdi onu yapıcam
Akşam da balık - salata yicem

Yarın sabah erkenden de kilo bildirimi yaparım

Hoşgeldin tatlım aramıza, iyi ki geldin, şimdi daha da güçlendik

Hoşbuldum güzelim , güçlü motiveli kadınlar topiğic
Yarından itibaren birimiz liste tutsun o şekilde takip edelim
Buz dolabını temizledm bitsin yürüyüşe çıkıcam

Bende İSTANBUL CANIM, 12 YILDIR İSTANBULDAYIM

Neresinden güzelim ben sütlücedenim
Çalışmıyorum maalesef iş arıyorum
Mesleğim muhasebecilik
Kursa yazıldım fotografçılık

Sancılı bir evliliğim var herşey e saldırır durumdayım

Neresinden güzelim ben sütlücedenim
Çalışmıyorum maalesef iş arıyorum
Mesleğim muhasebecilik
Kursa yazıldım fotografçılık

Sancılı bir evliliğim var herşey e saldırır durumdayım
Ümraniyede oturuyorum canım, memurum iş yerim kartalda ama ; inşallah bir iş bulursun evde durmak uzun vadeli çok kötü , bende fotoğrafçılık kursuna gidecektim ama fotoğraf makineleri çok pahalı o yüzden öylece kaldı.

kızlar kilo verip yeni kıyafetler almak istiyorum hep aynı tarz giyinmekten bıktım yemin ederim

I

Saol kuşum inşallah
Ben aşırı pahalı bir makine almadım başlangıç olarak doğrusu da buymuş ileride profesyonelleşincede lens i büyütücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…