MOTİVASYON herşeydir.

Ilk başladığımda senden 4 kilo daha fazlaydim. Moralini bozma sakın herşey güzel olacak

Ilk başladığımda senden 4 kilo daha fazlaydim. Moralini bozma sakın herşey güzel olacak
Canım benim, 91,4 ile başlamıştım,
Hazır ol, 3 günlük hasılatı söylüyorum :)
1kilo 300 gram vermişim,
ve 90,1 kilo ile açılışı yapiyorum
sizle birlikte asıl başlangıcı yapıyorum.
Hadi bismillah...

Evdeydim tatlım, birazcık dinlendim. Sali çarşamba ve perşembe günü spor yapacağım bugün kolumu bile oynatmadim desem yeridir

Merhabalar kızlar bende hep kiloyla başı dertte olanlardanım şeker troid tansiyon ne ararsan var bi 18 kilo verip hamile kaldım şimdi 1 aylık oğlum var emziriyorum bi diyet yapamıyorum ama yinede dikkat ediyorum ekmek tatlı pek tüketmiyorum şuan emzirdiğim için kilo veriyorum hatta fazla mı veriyorum bile diyorum hamilelik kilolarıyla beraber 1 ayda 18 kilo verdim umarım vermeye devam ederim

Haftasonu benim biraz yoğun geçiyor yeni eve girdim dışarda hep salata ve ızgara yemeğe çalıştım haftaiçi iyice sıkarım kendimi inşallah
Muhtemelen sabah okuyacaksınız
Hepimize mutlu , bol eksili bir hafta diliyorum

Pelin im35 aramıza hoşgeldin , maşallah diyeşim

Hosbulduk canım bana motive olur burasıda tatlılara saldırmam emzirirken:))

TATLIM HOŞ GELDİN ÖNCELİKLE, ÇOK VERMİŞSİN AMA VERİYORSAN DİYECEK BİRŞEY YOK .DARISI BİZE İNŞALLAH

32 yasındayım 165 boyum

Pelincim aramıza hoş geldin tatlım, çok mutlu olduk
Bende de tiroit var evet kilomuz da yakın :)
Aslında hepimizin ortak noktası fazla kilolarımız. Malesef. Ama birlikte aşacağız bu sıkıntıları. İyi ki geldiniz.
Allah bağışlasın bebeğini, hayırlı evlat olur inşallah. Benim emzirirken yaptığım en büyük hata Bebeğim 1 yaşına geldikten sonra geceleri emzirdikten sonra birşeyler yemeye başlamamdı. Siz benim yaptığım hataları yapmayın. Çok yanlış. Emzirdikten sonra acıksanız da sudan başka birşey yiyip içmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…