- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Ilk başladığımda senden 4 kilo daha fazlaydim. Moralini bozma sakın herşey güzel olacakGünaydın kızlar
3 gündür elimden geldiği kadar çok dikkat ettim yediklerime
Spor yapamadım ama ya misafirim vardı ya temizlik ya gezmece o yüzden oturmadım sayılır.
Ayrıca evde tartı varken 3 gün boyunca tartılmamayı da başardım, en son işte ipek sorduğunda tartılmıştım, 91 le başlangıç yaptım.
Dün akşam sıkılmaya başladım bazı şeyleri yiyememekten filan, amaaaan boşver diyecek oldum ama aklıma siz geldiniz yemicem işte dedim ve bana verdiğiniz güçle ilk sınavı geçtim.
Birazdan tartılıcam.
Canım benim, 91,4 ile başlamıştım,Ilk başladığımda senden 4 kilo daha fazlaydim. Moralini bozma sakın herşey güzel olacak
Geziyoz :)kizlar napiyonuz bakayim
Hosbulduk canım bana motive olur burasıda tatlılara saldırmam emzirirken:))Haftasonu benim biraz yoğun geçiyor yeni eve girdimdışarda hep salata ve ızgara yemeğe çalıştım haftaiçi iyice sıkarım kendimi inşallah
Muhtemelen sabah okuyacaksınız
Hepimize mutlu , bol eksili bir hafta diliyorum
Pelin im35 aramıza hoşgeldin , maşallah diyeşim
Hosbulduk canım bana motive olur burasıda tatlılara saldırmam emzirirken:))
96 kiloyumŞuan kaç kg sun ?
TATLIM HOŞ GELDİN ÖNCELİKLE, ÇOK VERMİŞSİN AMA VERİYORSAN DİYECEK BİRŞEY YOK .DARISI BİZE İNŞALLAHMerhabalar kızlar bende hep kiloyla başı dertte olanlardanım şeker troid tansiyon ne ararsan var bi 18 kilo verip hamile kaldım şimdi 1 aylık oğlum var emziriyorum bi diyet yapamıyorum ama yinede dikkat ediyorum ekmek tatlı pek tüketmiyorum şuan emzirdiğim için kilo veriyorum hatta fazla mı veriyorum bile diyorum hamilelik kilolarıyla beraber 1 ayda 18 kilo verdim umarım vermeye devam ederim
Hoşbuldum hamilelik kilolarını verdim doğurunca şimdide emzirdiğimden cabuk gidiyor diye düşünüyorumTATLIM HOŞ GELDİN ÖNCELİKLE, ÇOK VERMİŞSİN AMA VERİYORSAN DİYECEK BİRŞEY YOK .DARISI BİZE İNŞALLAH
tek gitsinde nazla aranızda 5 kilo var galiba onun kilosuna inersen yarışırsınız ikiniz,mine sende benim kiloma inersen biz yarışırız ne dersiniz kızlarHoşbuldum hamilelik kilolarını verdim doğurunca şimdide emzirdiğimden cabuk gidiyor diye düşünüyorum
Ben inerken naz sabit mi kalıcak:))))tek gitsinde nazla aranızda 5 kilo var galiba onun kilosuna inersen yarışırsınız ikiniz,mine sende benim kiloma inersen biz yarışırız ne dersiniz kızlar
sen daha hızlı verirsin canım emzirdiğin için birde vucudunda anladığım kadarıyla çok su var muhtemelen doğuma çok su toplayarak gitmişsin.Ben inerken naz sabit mi kalıcak:))))
32 yasındayım 165 boyumsen daha hızlı verirsin canım emzirdiğin için birde vucudunda anladığım kadarıyla çok su var muhtemelen doğuma çok su toplayarak gitmişsin.
hiç birimiz sabit kaymayalım ama almayakta boyun kaçtı pelin ve kaç yaşındasın
Dinlen canım,dinlenip deşarj olmadan hiç bir şey olmuyor. Bisiklet haricinde başka spor yapıyor musun sen?Evdeydim tatlım, birazcık dinlendim. Sali çarşamba ve perşembe günü spor yapacağım bugün kolumu bile oynatmadim desem yeridir
Pelincim aramıza hoş geldin tatlım, çok mutlu oldukMerhabalar kızlar bende hep kiloyla başı dertte olanlardanım şeker troid tansiyon ne ararsan var bi 18 kilo verip hamile kaldım şimdi 1 aylık oğlum var emziriyorum bi diyet yapamıyorum ama yinede dikkat ediyorum ekmek tatlı pek tüketmiyorum şuan emzirdiğim için kilo veriyorum hatta fazla mı veriyorum bile diyorum hamilelik kilolarıyla beraber 1 ayda 18 kilo verdim umarım vermeye devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?