8 aylık evliyim çocuk yok ama boşanma davası açtım durumum hiç iyi değilMiniş kaç yıllık evlisin, çocuk felan var mı ?
canım avukatın var mı yoksa bir bilene sor öyle boşanma davasından vazgeçersen bu davanda talep ettiğin şeyleri ileride edemiyorsun diye biliyorum inşallah herşey düzelir. ihanet konusunda bir şey diyemiyorum belki anlık birşeydir.8 aylık evliyim çocuk yok ama boşanma davası açtım durumum hiç iyi değil
Aynı evde yaşıyoruz dava açtığımı daha dün öğrendi
Dava gününe kadar bir müddeti var düzelirse ki çok küçük ihtimal vazgeçeceğim
Düzelmezse de boşanacağız
Sorunumuz maalesef ihanet Bizimkinde bağımlılık boyutunda kime danışsam değişmez , boşa diyor her kafadan bir ses
İçime sorarsam boşan kurtul diyor
Önce düzenimi oturtmalıyım
Bakalım hayırlısı
canım avukatın var mı yoksa bir bilene sor öyle boşanma davasından vazgeçersen bu davanda talep ettiğin şeyleri ileride edemiyorsun diye biliyorum inşallah herşey düzelir. ihanet konusunda bir şey diyemiyorum belki anlık birşeydir.
doğru diyor avukatın canım, o ne iş yapıyor peki maddi durumu nasılAvukatım var canım , şöyle dedi bir daha dava açmaya kalkarsan zinadan açamazsın dedi
Anlık değil kuşum çok sabrettim öyledir diye ama her fırsatta yapıyor
160 boyum her yerim tombulkızlar boyunuz kaç, bölgesel kilolarınız var yoksa her yere yayılmış mı kilolar ?
bende öyleyim 1,65 boyum var , yarın bende o börekten yapayım ya iyi fikir , yanına da domates ve salatalık160 boyum her yerim tombul
Börek yaptım nasıl
İçinde kabak , patetes lor peyniri maydanoz ve baharatlar varr
bende öyleyim 1,65 boyum var , yarın bende o börekten yapayım ya iyi fikir , yanına da domates ve salatalık
[/QUOTE= Yumurta yazmayı unuttum ben iki tane koydum bir de kabağın suyunu sıkmayı unuttum
Sen benim gibi yapma
Tamam kuşum anlaştık motive şart
Ben beyaz ekmeği çok uzun zamandır tüketmiyorum
Şekeri de yalnızca tatlılardan ve kuru meyvelerden alıyorum
Şimdi tatlıyı kesicemSabahları iki dilim ekmek yiyordum 1 veya 1/2 dilim yemeğe çalışıcam
Bugün haberlerde gördüm dr ayça kabaklı fırında bir tarif verdi onu yapıcam
Akşam da balık - salata yicem
Yarın sabah erkenden de kilo bildirimi yaparım
Ne güzel, ben de 30 yıldır İzmir'deyim :)Bende İSTANBUL CANIM, 12 YILDIR İSTANBULDAYIM
Selam kızlar misafirlerim vardı yazamadım, benim boyum 1,60 kilolar fazla olunca bütün vücuda yayılıyor ama fazlası malesef göbeğimde.kızlar boyunuz kaç, bölgesel kilolarınız var yoksa her yere yayılmış mı kilolar ?
Selam kızlar misafirlerim vardı yazamadım, benim boyum 1,60 kilolar fazla olunca bütün vücuda yayılıyor ama fazlası malesef göbeğimde.
Miniş canım sen öğlen yürüyüşe mi gitcem dedin? O saatte gidebildin mi sıcakta? Bana spor konusunda da yardım ve yönlendirme, ve birazcık da destek lazım ne yapacağımı bilemiyorum.
Canım Asıl şimdi başlıyoruz, hiç üzülme. Sen de benim gibi yap, özellikle dışarda yerken çok işe yarıyor, yemek boyunca su iç. Çoook çabuk doyuruyor cabuk tıkıyor. Yemekte ayran yoksa ben her yemekte yapıyorum bunu, 15-20 dakika öncesinden yapamıyorsan hemen öncesinden bir ya da iki bardak su ile başlarım yemek aralarında dediğin gibi yudum yudum içmeye devam ederim suyumu. istesem de çok fazla yememiş olurumAkşam balıkçıya gidemedik kapanmışordan kebapcıya gittik hep ondan
78.1 kg
Canım Asıl şimdi başlıyoruz, hiç üzülme. Sen de benim gibi yap, özellikle dışarda yerken çok işe yarıyor, yemek boyunca su iç. Çoook çabuk doyuruyor cabuk tıkıyor. Yemekte ayran yoksa ben her yemekte yapıyorum bunu, 15-20 dakika öncesinden yapamıyorsan hemen öncesinden bir ya da iki bardak su ile başlarım yemek aralarında dediğin gibi yudum yudum içmeye devam ederim suyumu. istesem de çok fazla yememiş olurum
Ayrıca ben bol su içebiliyorum artık çünkü yudum yudum içtiğimde beni çok rahatsız etmiyor ve çok fazla sıkıştırmıyor. içmediğimde de içim yanıyor suya koşuyorum, alıştıktan sonra hep istiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?