MOTİVASYON herşeydir.

Miniş kaç yıllık evlisin, çocuk felan var mı ?
8 aylık evliyim çocuk yok ama boşanma davası açtım durumum hiç iyi değil
Aynı evde yaşıyoruz dava açtığımı daha dün öğrendi
Dava gününe kadar bir müddeti var düzelirse ki çok küçük ihtimal vazgeçeceğim
Düzelmezse de boşanacağız
Sorunumuz maalesef ihanet Bizimkinde bağımlılık boyutunda kime danışsam değişmez , boşa diyor her kafadan bir ses
İçime sorarsam boşan kurtul diyor
Önce düzenimi oturtmalıyım

Bakalım hayırlısı

canım avukatın var mı yoksa bir bilene sor öyle boşanma davasından vazgeçersen bu davanda talep ettiğin şeyleri ileride edemiyorsun diye biliyorum inşallah herşey düzelir. ihanet konusunda bir şey diyemiyorum belki anlık birşeydir.

Avukatım var canım , şöyle dedi bir daha dava açmaya kalkarsan zinadan açamazsın dedi
Anlık değil kuşum çok sabrettim öyledir diye ama her fırsatta yapıyor

Avukatım var canım , şöyle dedi bir daha dava açmaya kalkarsan zinadan açamazsın dedi
Anlık değil kuşum çok sabrettim öyledir diye ama her fırsatta yapıyor
doğru diyor avukatın canım, o ne iş yapıyor peki maddi durumu nasıl

kızlar boyunuz kaç, bölgesel kilolarınız var yoksa her yere yayılmış mı kilolar ?

kızlar boyunuz kaç, bölgesel kilolarınız var yoksa her yere yayılmış mı kilolar ?
160 boyum her yerim tombul
Börek yaptım nasıl

İçinde kabak , patetes lor peyniri maydanoz ve baharatlar varr

Eklentiler

• 56B73163-AF5D-4D59-AA31-CBC3EFEB5EE3.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 52

Bende İSTANBUL CANIM, 12 YILDIR İSTANBULDAYIM
Ne güzel, ben de 30 yıldır İzmir'deyim :)

Selam kızlar misafirlerim vardı yazamadım, benim boyum 1,60 kilolar fazla olunca bütün vücuda yayılıyor ama fazlası malesef göbeğimde.
Miniş canım sen öğlen yürüyüşe mi gitcem dedin? O saatte gidebildin mi sıcakta? Bana spor konusunda da yardım ve yönlendirme, ve birazcık da destek lazım ne yapacağımı bilemiyorum.

Evet hayatım bugün yürüyüş yapmak istedim doğru bir saat değildi ama istek gelince hemen gideyim dedim
Evde de plates yapıyorum onada pazartesi başlarım inşallah
Diyetle desteklersek sporu güzel ve hızlı sonuçlar alırız

Uyanin artigin, 45 dk leslie yaptim. Yarım lt su da bitti kizlar çocuklar kalkmadan Kalvalti yapip temizlige baslayacagim bugün tüm işleri bitirip yarin ful keyif yapmak gibi bir düşüncem var.

Günaaydın zeynepcan bende birazdan tartılıp haber vericem

Akşam balıkçıya gidemedik kapanmış ordan kebapcıya gittik hep ondan

78.1 kg

Günaydın kızlar
3 gündür elimden geldiği kadar çok dikkat ettim yediklerime
Spor yapamadım ama ya misafirim vardı ya temizlik ya gezmece o yüzden oturmadım sayılır.
Ayrıca evde tartı varken 3 gün boyunca tartılmamayı da başardım, en son işte ipek sorduğunda tartılmıştım, 91 le başlangıç yaptım.
Dün akşam sıkılmaya başladım bazı şeyleri yiyememekten filan, amaaaan boşver diyecek oldum ama aklıma siz geldiniz yemicem işte dedim ve bana verdiğiniz güçle ilk sınavı geçtim.
Birazdan tartılıcam.

Akşam balıkçıya gidemedik kapanmış ordan kebapcıya gittik hep ondan

78.1 kg
Canım Asıl şimdi başlıyoruz, hiç üzülme. Sen de benim gibi yap, özellikle dışarda yerken çok işe yarıyor, yemek boyunca su iç. Çoook çabuk doyuruyor cabuk tıkıyor. Yemekte ayran yoksa ben her yemekte yapıyorum bunu, 15-20 dakika öncesinden yapamıyorsan hemen öncesinden bir ya da iki bardak su ile başlarım yemek aralarında dediğin gibi yudum yudum içmeye devam ederim suyumu. istesem de çok fazla yememiş olurum
Ayrıca ben bol su içebiliyorum artık çünkü yudum yudum içtiğimde beni çok rahatsız etmiyor ve çok fazla sıkıştırmıyor. içmediğimde de içim yanıyor suya koşuyorum, alıştıktan sonra hep istiyor insan.

Yemek yerken su içmeyi hiç sevmiyorum , öncesinde evet ama yemek yerken hoşuma gitmiyor
Hayatımdan asitli içecekleri çıkardım
Yerine soda veya ayran .

Su içmek alışkanlık bende max 1 lt içiyorum ama bundan sonra daha sık içicem inşallah

güzel kıyafetler giymek en güzel yemeklerden daha çok mutluluk verecek bizlere bugün tamamen basladik haftaya hepimiz kilo vercez buna inanıyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…