MOTİVASYON herşeydir.

Sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
6-7 ad siyah yeşil karışık zeytin
1 dilim süzme peynir
3 dilim kurutulmuş domates
2 kayısı 2 erik kurusu
1 dilim bugday ekmeği

Yürüyüşe çıktım

Şuan türk kahvesi - soda içiyorum
Birazdan başlıyorum yürüyüşe

Ay kızlar ben geçen çarşamba tartıldığımda kilo vermiştim o yüzden bugünde tartıldım abowww gram kilo vermemişim:))) kii bu hafta daha dikkatliydi diğer haftalar daha II yedim yanii :)) bi dur dedi vücut herhalde:))

Tabi ilk zamanlardaki gibi olmuyor durmaya başlıyor kilo vermedim diye salma kendini
Arada tartılmak bide motiveni bozabilir cumartesi sabahtan tartılalım
Koru kilonu güzelim

Azim Motive ile BAŞARACAĞIZ

naz nerdesin ya kilo almaya baslarsan tekrar baslaman ve bitirmen daha zor olacak bekliyoruz seni

ay bende dayanamayip tartildim 200 gram almisim ama olsun dikkat ediyorum bugün gitmezse yarin gidecek.

kizlar akşamları yogurt biber yiyelim gobek eritiyormus gercekten dün ilk denemeyi yaptim. Limonda sikilmasi lazimmis ama ben koymadim bide sirf bunun için 2 kilo limon aldım, Allah beni bildigi gibi yapsin

nasıldı yürüyüş tatlim kaç adim atiyorsun bir saatte

kizlar akşamları yogurt biber yiyelim gobek eritiyormus gercekten dün ilk denemeyi yaptim. Limonda sikilmasi lazimmis ama ben koymadim bide sirf bunun için 2 kilo limon aldım, Allah beni bildigi gibi yapsin

Bende akşam başlıyayım dünde annem dedii tv da saraçoğlu söylemiş sanırım Bide onu deniyelim

10 bin e tamamlıyorum kuşum çok güzeldi
Sonunda kitabımı yanıma almıştım sahilde bir de güzel okudum

Bugün regl oldum cumartesi günümü etkilemez umarım
biraz fazla cikabirsin eger ayni isen bilki iki kilo felan vermissin vücud odem toplamistir icebilirsen bol yeşil çay iç tatlım

Tatlım merak etme sen devam et gidecek o kilolar, Rabbim sizdeki azimden devamlılıktan bana da nasip etsin, maşallah.

Tabi ilk zamanlardaki gibi olmuyor durmaya başlıyor kilo vermedim diye salma kendini
Arada tartılmak bide motiveni bozabilir cumartesi sabahtan tartılalım
Koru kilonu güzelim

Azim Motive ile BAŞARACAĞIZ

Ne güzel destek olmuşsun Minişim...

naz nerdesin ya kilo almaya baslarsan tekrar baslaman ve bitirmen daha zor olacak bekliyoruz seni

Takipteyim kuzum, iyi ki varsın, çok çok çok teşekkür ederim. karamsar karamsar yazarak sizi üzmek istemedim.

Bir de bir arkadaşı yanlış anladm herhalde dedim biraz zaman tanıyayım belki yanılmışımdır dedim ama malesef yanılmamışım.
İlk geldiğinde çok sevinmiştim ama sonra zamanla benimle hiç ilgisi olmadığını gördüm tamam hoşlanmayabilir.
Ama benim topiğimde yani benim günlüğümde başkalarına destek olabiliyorsa ama bana olamıyorsa ve "Noldu ki?" diye sorduktan sonra hiç bir tepki vermiyorsa, e aptal değiliz anlıyoruz,
hiç hoş olmuyor Miniş, çok kırıcı bu davranışlar, beni çok üzdün, benden hoşlanmadıysan, görmezden geleceksen kalmak zorunda değilsin bu günlükte. Eğer kalbini kıracak birşey yaptıysam ben de özür dilerim.

İpeğim ve Pelinim sizlerden de Allah razı olsun, çok destek oldunuz bana. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

İpeğim ben denedim onu birkaç gün karın ağrısından tuvalete zor yetişiyordum sonra bırakmak zorunda kaldım.

Ben kasti olarak seni görmemezlikten gelmedim genelde de sadece kendimi ifade ediyorum bu kadar alıngan olduğunu bilseydim zaten böyle davranmazdım
İstenmediğim topicte zaten durmam

Ben kasti olarak seni görmemezlikten gelmedim genelde de sadece kendimi ifade ediyorum bu kadar alıngan olduğunu bilseydim zaten böyle davranmazdım
İstenmediğim topicte zaten durmam
Bilerek yapmadıysan sorun yok tatlım, ben yanlış anlamış olabilirim, afedersin.
Alınganlıkla ilgisi yok, gözlemlediklerimden çıkardığım sonuç bu. Belki de ben moralim bozukken yanlış anlamış olabilirim, tekrar özür dilerim, bizimle kalırsan mutlu olurum.

kizlar birşey anlatacam size birkaç ay once bir topige girdim hersey güzel gidiyordu. Bir iki gun birsey yazamadim çünkü hiç vaktim yoktu is yerimde yogun ve sikintilar yasadigim donemdi. Giremedigimi ve yoğun oldugumu söyledim. Tabiki herkes yoğun ama gerçekten iştede sorunlu bir dönemdi neyse bana kibarca git dedi biri bende gittim. ( git diyen kişi yas olarak benden küçük ve yurt disinda yasiyordu) sadece şunu deyim o zaman kalsaydım bu kiloda olmazdim. Ordan çıkarken şunu gecirdim içimden benim yasima gelsin ve benim yasadigim herseyi benden iki kat fazla kilo ile yaşasın.
hiç birbirime alinmayalim nolur kimse kimsenin icinde yasadigi durumu bilemez. Biz burda kilo verecez ve güzel dostluklar edinecez ben buna çok inanıyorum.
sizi seviyorum siskolar bide öpücük vardı bulamadim

Haklısın canım, iyilik güzellik varken yapmayalım dimi. Ben git demiyorum zaten beni sevmediysen katlanmak zorunda değilsin dedim sadece, ama seviyorsa katlanabilir
Şaka bi yana, kal bizimle Minişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…