Motivasyonunuzu kimden veya neyden alıyorsunuz?

yok 2010a geri dönmüş ablamız. yapıo edio biliiim ne allah aşkına. forumda türkçe konuşamayan insan kaynıyo. gözardı etsen hangi birini. üstelik bu bi forum kuralı.

ben de mesela "bir kural" yazmıyorum bi kural yazdım ama en azından yeni bi dil yaratmıyoruz. hala değil yazamayıp deyil yazan var.

ama ndn öle diorsn yhaaa xd :KK70:

şaka bir yana da hakikaten ya o yorumu anlamak için ben de iki üç kez okudum, hayır yani biz bu tarz konuşmaları ergenlik zamanlarımızda msn de yapardık havalı ve farklı olduğumuzu zannederdik aman allahımm hatırlamak istemiyorum :olamaz::KK23:

ama ndn öle diorsn yhaaa xd :KK70:

şaka bir yana da hakikaten ya o yorumu anlamak için ben de iki üç kez okudum, hayır yani biz bu tarz konuşmaları ergenlik zamanlarımızda msn de yapardık havalı ve farklı olduğumuzu zannederdik aman allahımm hatırlamak istemiyorum :olamaz::KK23:
.d byeeeeeee

:deli:

yok 2010a geri dönmüş ablamız. yapıo edio biliiim ne allah aşkına. forumda türkçe konuşamayan insan kaynıyo. gözardı etsen hangi birini. üstelik bu bi forum kuralı.

ben de mesela "bir kural" yazmıyorum bi kural yazdım ama en azından yeni bi dil yaratmıyoruz. hala değil yazamayıp deyil yazan var.
Ben de mutlaka imla hatası yapıyorum, uyardığım mesajımda da bir tane gördüm şimdi sizin alıntınızda mesela:KK48: Bunda da çıkar, tabi çok da takıntılı olmamak lazım, ama okuduğu az çok anlaşılır olsun en azından istiyor insan, çözemiyorum cidden bu kadarını da :110: Artık yazdım sonunda :KK22:Bir de tam kaptırıp okurken arada böyle olunca hevesim kaçıyor illa ki, konuya adapte olamıyorum:işsiz:
Neyse sorun bende değilmiş demek :süslü:
şaka bir yana da hakikaten ya o yorumu anlamak için ben de iki üç kez okudum
Ben üç kereye rağmen anlayamadım valla canım :KK64:tebrik ederim seni :KK25:

Son düzenleme:
her gün her an yenileniyoruz.her seferinde baştan başlıyoruz.bir gün hayat birden bitecek vaktini bilmiyoruz.o zaman miskinliğe ve kendini salmaya vakit yok diyorum.dem bu demdir deyip motive oluyorum.namaz meselesine gelince huzur mu alışkanlık mı bağımlılık mı bilmem ama son nefesime kadar yapmak istiyorum ve namaz olmasa kendimi boşlukta hissederdim diye düşünüyorum.gün içinde defalarca Allah ı anmak beni rahatlatıyor, iyi hissettiriyor.günlük koşturmaca içinde mola oluyor.kumbaraya para atmak gibi.belki diyorum bu dünyadan giderken yanı da bi namaz kalır elle tutulur.bilemiyorum işte bu konular biraz derin malum

Bana deli diyebilirsin
artık her gün kendime 10 dakika sözüm var.
Akşam islerimi bitiriyorum
ve ayna karşına geçip kendime kendimi anlatıyorum ve sonra karşımdaki kendimi motive ediyorum bir sonraki gün için
çokta keyif alıyorum :KK39:
bunu ben de denicem iyi fikirmiş:))

Evi temizlycem üşeniyorum mesela diyorum Selin kalkmazsan daha beter olacak o beter hallerini düşünüyorum kalkıyorum

Ise gitmeye usendigimde kpss ye hazırlandığım zamanlar geliyo aklıma o işsiz ve parasız hallerim şu anda istediklerimi alabilme gücü bismillah diyip kalkiyorum

Bişey yapacagomda sonunu düşünüyorum kalkıyorum harekete geçiyorum

İnançtan alıyorum mitivasyonumu. Bir işimin olmasını istiyorsam Ondan istiyorum, dua ediyorum. Çoğu zaman kabul olur çok şükür.
Bir işim olmadiysa da uzulmuyorum. Ölümlü dünya nasılsa diyorum. 100 yıl sonra su anda yasayanlardan kimse olmayacak bu dünyada diyorum.

Ben dün Kk'dan istedim.
Sağolsunlar verdiler :)

Pozitif insan kolay kolay dışarıdan motivasyona ihtiyaç duymaz zaten.

Ben karamsar biri oldum çıktım :(

Back
X