- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi Cilvelikedicik
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler öncelikle sizlere birşey danışmak istiyorum bir insanı herzaman motive etmek desteklemek kötü birşey midir? Ben çok pozitif biriyim olumsuz olayları genelde dışarıya yansıtmam kötü olan birini mutlu etmeye çalışırım modunu yükseltirim destek olmaya çalışırım .
erkek arkadaşımın işi yok şu an okumayı bırakmayı düşünüyor hayalleri var yapabilirsin kendini geliştirebilirsin ben sana güveniyorum inanıyorum diye söylerim onu desteklerim yapmasını için teşvik ederim elbet. Bugün herhangi düz bir konu için gündelik konuşmamızda "üretebilirsin sevgilim " cümlesini kullandım. Şöyle bir karşılık aldım " sende herşeye yaparsın edersin üretirsin halledersin diyorsun bizi iyice şu geliştiren adamlar varya ondan yaptın abarttin iyice " dedi 

bunu diyince kendimi bi.gariphissettim gerçek duygumu söylemek istiyorum ben onu motive etmeye çalışıyorum destekliyorum sürekli ona yol gösteriyorum bir sorunu olduğunda çözüm üretmeye çalışıyorum böyle diyince kendimi afedersiniz aptal gibi hissettim ben sana yardımcı olmak istiyorum sonuçta
yaptığın destek olmak motive etmek yanlış bir şey mi . Sonrasında biraz tartıştık nedensiz yere paşanın tartışası vardı herhalde alttan almam almadım da kendimi enayi gibi hissettim ben sana elimde olan her imkanı kullanayim edeyim sen beğenme
ay belkide ben haksızım bilemedim kızlar sizce doğru mu yaptığım yanlış mı
biraz kendime sarmaya basladim düşününce
hepinizi öpüyorum yaptığınız yorumlar içinde çok teşekkür ederim
bende mi sorun var gı
ha sunuda yazayım imkansız olan viet zırta olur yaparsın demem düzgün birşekilde olmayacağını derim

Son düzenleme: