- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Kızlar, doğru yere mi açıyorum ben bu konuyu bilmiyorum. Eğer yanlış yere açtıysam düzeltirseniz sevinirim.
Benim sorunum, bir türlü motive olamamamda yatıyor senağlama Bu yüzden çok üzülüyorum.
Nisanda Nişanım olacak, ve de yaza düğünüm var. 10-15 kg vermem gerekiyor..
Bir türlü bir türlü motive olamıyorum. Daha önce diyet yapmış bir insanım ve 9 kg a kadar verdiğim de oldu.
Şimdilerde neden böyleyim. Lütfen bana birşeyler diyin, yazın, çizin. Var mı tavsiyeleriniz.
Herkesi sevgiyle öpüyorum:a015:
canım benimmm çok tatlısın, o gün törende giyeceğin kıyafetin üzerine ne kadar yakışıcağını düşünn opuyorumnanaktan herkesin gözünün senin üzerinde olacağını ve senin mutluluğunun 5 kat daha artacağını benim başımdan da geçti çünküü deneyimliyim nişan düğün kaydirigubbakcemile3
bak ben şimdi doğum yaptım :ecrin_bebek: 6 ay önce 20kg vermem lazım sende böyle olmamak için işi başından sıkı tut ki sonra daha fazla bedeller ödeme
bende çokmutsuz gibi konuştum yaa naniknanik aslında daha sağlıklı ve daha iyi görünmek için kilo veriyorum herkezde bunun için veriyordur zaten kaydirigubbakcemile2
yardımcı olabilmişimdir inşallah canım bak bi sürü diyet yöntemleri var başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim müthiş hırslanıyor insan :teytey:
Deminden beri okuyorum başarı öykülerini. İnanılmaz hikayeler var. Yarın başlıyorum artık. YETERR diyorum ! BAŞARICAM !
Ve adım adım herşeyi buraya yazıcam. Tüm KK bayanları her hafta gelişimime şayit olacaklar. bunu da baskı unsuru olarak kullanıcam kendimde. Savaşımı tek başıma ya da bana katılmak isteyenlerle yürütücem. Her hafta tartılıp, kilolar yazılacak KK ya.
Herşeyin sosyal destekle olduğuna da inananlardanım.
Tavsiyelerin için teşekkürler canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iyeli-listem-deneyimlerim-3.html#post10729634
bu konuda benim 88den 69 a düşüş adımlarım var belki sana da faydası olur ylnız konuyu baştan sona okumanı öneririm tarihlere de dikkt et
:çok üzgünüm: gece geç saatlerde acıkma krizleri yaşıyorum. üfff...
bende uyuyamadığım zmanlar yaşıyorum.gerçektende çok zor bir durum. :teselli:
ama bende hipoglisemi varmış,yani kan şekrim düşüyormuş.o nedenle acıkıyorum.
bence sende bir endokrinoloji bölümüne gitsen.
gitmem lazım anlaşılan. Diyetisyen demişti ki bana, gece yatmadan evvel bir bardak süt iç. tok tutar seni demişti.
dün gece öyle yaptım işe yaradı. acıktım yine ama tuttum kendimi. daha rahat oldu. akşam 19 dan sora hiç birşey yemeyen arkadaşlara hayretle bakıyorum ! Midelerinin o iğrenç işkencevari kazınmalarına nasıl dayanıyorlar. insan yaşama sevincini kaybeder valla :sinifsinif:
bende de yeme ve tatlı krizleri oluyo yaa ufffmafoldumben
arkadaşlar birde bu linki izleyin.bana biraz faydası oldu sanki.yemeden önce düşünüyorum,gerçekten aç mıyım,yoksa duygusal olarak aç mıyım??
izledikten sonra yorumlarınızı beklerim :)
Duygusal iştah nedir? - UZMAN TV
bende marul yıkayıp hazırlıyorum,meyve,ayran,süt vb .hazırlıyorum ki gece acıkırsam bunları yiyeyim.en azından kilo yapmasın diye ama ...bir gün olsa başka bir gün tok tutmuyor nedense.
mesela marulu yedim 15-20 dk sonra yine acıkıyorum.uyursam çok iyi.uyuyamazsam yine ackıyorumklava: bende gideceğim bir doktora...böyle olmaz.
gerçektende akşama birşey yemeyenlere imreniyorum.
aslında yıllar önce bende öyleydim ama ne değişti anlayamadım :uhm:
gündüz acıkırsam yeşil çay içiyorum,biraz kesiyor.gece uykusuzluk yaptığı için onuda içemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?