Motive olamıyorum...

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Kızlar, doğru yere mi açıyorum ben bu konuyu bilmiyorum. Eğer yanlış yere açtıysam düzeltirseniz sevinirim.

Benim sorunum, bir türlü motive olamamamda yatıyor senağlama Bu yüzden çok üzülüyorum.

Nisanda Nişanım olacak, ve de yaza düğünüm var. 10-15 kg vermem gerekiyor..
Bir türlü bir türlü motive olamıyorum. Daha önce diyet yapmış bir insanım ve 9 kg a kadar verdiğim de oldu.

Şimdilerde neden böyleyim. Lütfen bana birşeyler diyin, yazın, çizin. Var mı tavsiyeleriniz.

Herkesi sevgiyle öpüyorum:a015:

canım benimmm çok tatlısın, o gün törende giyeceğin kıyafetin üzerine ne kadar yakışıcağını düşünn opuyorumnanaktan herkesin gözünün senin üzerinde olacağını ve senin mutluluğunun 5 kat daha artacağını benim başımdan da geçti çünküü deneyimliyim nişan düğün kaydirigubbakcemile3

bak ben şimdi doğum yaptım :ecrin_bebek: 6 ay önce 20kg vermem lazım sende böyle olmamak için işi başından sıkı tut ki sonra daha fazla bedeller ödeme

bende çokmutsuz gibi konuştum yaa naniknanik aslında daha sağlıklı ve daha iyi görünmek için kilo veriyorum herkezde bunun için veriyordur zaten kaydirigubbakcemile2

yardımcı olabilmişimdir inşallah canım bak bi sürü diyet yöntemleri var başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim müthiş hırslanıyor insan :teytey:

Ne güzel bi konu açmışsın..
Bende aynı senin durumundayım
Vermek istediğim 6 kilo var şubata kadar vermek istiyorum.. daha öncede baya vermiştim..
Ama şimdi bi türlü başlayamıyorum motive olamıyorum.. başlıyorum diyorum devamı gelmiyo
Zayıflamak istiyorum ama canım hiç bişey yapmak istemiyo çok tuhaf bişey

Deminden beri okuyorum başarı öykülerini. ınanılmaz hikayeler var. Yarın başlıyorum artık. YETERR diyorum ! BAŞARICAM !

Ve adım adım herşeyi buraya yazıcam. Tüm KK bayanları her hafta gelişimime şayit olacaklar. bunu da baskı unsuru olarak kullanıcam kendimde. Savaşımı tek başıma ya da bana katılmak isteyenlerle yürütücem. Her hafta tartılıp, kilolar yazılacak KK ya.

Herşeyin sosyal destekle olduğuna da inananlardanım.

Tavsiyelerin için teşekkürler canım

çok sevindim karar vermene, yerimseniben

çünkü başarı öykülerini okuyunca insan ben iradesiz değilim ki bende verebilirim bende güçlüyüm diyor sositosositosositososito hadi bakalım kolay gelsinnn yerimseniben

aslında belli bir süreye kadar kilo vermemiz lazım diye düşünmemeiz lazım.bunun bizim hayat stilimiz olması lazım.bize kilo aldıran alışkanlıklarımızdan kurtulmamız lazım.
mesela bir doktor şöyle demişti,nasıl kilo aldıysan tersini yap.o zman kilo veririsn.
mesela çok mu hareketsizsin yada çok mu yiyiyorsun yada gece geç vakitlerdemi yiyiyorsun.

gitmem lazım anlaşılan. Diyetisyen demişti ki bana, gece yatmadan evvel bir bardak süt iç. tok tutar seni demişti.

dün gece öyle yaptım işe yaradı. acıktım yine ama tuttum kendimi. daha rahat oldu. akşam 19 dan sora hiç birşey yemeyen arkadaşlara hayretle bakıyorum ! Midelerinin o iğrenç işkencevari kazınmalarına nasıl dayanıyorlar. insan yaşama sevincini kaybeder valla :sinifsinif:

aynen motive oluyormuşum gibi ama sonra geri gidiyor...çok güzel bir konu açmışsın tatlım...çok gerekli çünkü 2-3 kilo vericem alt ucu diyorum ama onu bile veremiyorum ve kendimi kötü hissediyorum malesefff ((

bende marul yıkayıp hazırlıyorum,meyve,ayran,süt vb .hazırlıyorum ki gece acıkırsam bunları yiyeyim.en azından kilo yapmasın diye ama ...bir gün olsa başka bir gün tok tutmuyor nedense.
mesela marulu yedim 15-20 dk sonra yine acıkıyorum.uyursam çok iyi.uyuyamazsam yine ackıyorum klava: bende gideceğim bir doktora...böyle olmaz.
gerçektende akşama birşey yemeyenlere imreniyorum.
aslında yıllar önce bende öyleydim ama ne değişti anlayamadım :uhm:

gündüz acıkırsam yeşil çay içiyorum,biraz kesiyor.gece uykusuzluk yaptığı için onuda içemiyorum.

şaka yapmıyorum arkadaşlar, gece uykudan uyanıp mutfağa indiğimi çok bilirim ben. Sanki saati kurmuş gibi bir de aynı saatte uyanırdım ve mutfağa inerdim. ilk iş, çikolata , tatlı bişiyler yemek.
bu ne rezalettir ya ? Kimseye söyleyemediğimi buraya yazıyorum işte. Tam rezalet bir durum !

Nedir bunun sebebi ? Vücudum benden bunu neden istiyor ? uykumu bölüyorum yaa. beynim nasıl bir komut veriyor bana !

öfffffffffffffffffffffffffff..... sinir geldi üzerime. :sinifsinif:Çok üzgünüm çoook

Almanların söyledikleri bir kavram var: " Frustessen"

Almanca bilenler bilir.

Anlamı da şu: canınızı bişiyler sıktığında, ya da herhangi bir nedende dolayı üzgün olduğunuzda kendinizi yemek yemeye vermeniz. Kriz gibi önünüze ne gelirse ağzınıza sokuşturmanız.

Bunun gibi değil de, buna benzer bende çok oluyor. Sizinkisi nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…