- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 28
- Konu Sahibi korecan1919
-
Evet haklısınız . Zaten uni düşünüyorum o yüzden para biriktirmek için girdim ama nasıl motive olcamAllahım kolaylık versin inşallah...
Öyle işte.
İş dünyasında bir çoğumuz yapmaktan hoşlanmadığımız birçok sorunu çözmek zorundayız.
İşte söylediğim gibi.Evet haklısınız . Zaten uni düşünüyorum o yüzden para biriktirmek için girdim ama nasıl motive olcam
Haklısınzpara kazanmak için fedakarlık lazım...her işin zorluğu var..
Tşkler tavsiye için :)Yaptığınız işi küçümsemeden bu işte en iyisini en güzelini yapmam gerekiyo diyin. Ben hep öyle düşünmüşümdür. İş yerindede mutlaka kendinizi mutlu ve iyi hissedecek bişey bulursunuz. Mutlu gidin işe :)
Evet yorucu ama dayancam artikEn azından bır butık ısı olsaydı
cok yorucu olur bu şekilde
Tşkler cnmİşte söylediğim gibi.
Hiç kimseye yattığı yerden para vermiyorlar,Allahım kolaylık ver diyerek duanı et.
İster istemez motive oluyor insan.
Öyle yaparım artık maaşada 19 gün var daha :)) az kalmışAlacağınız parayi düşünün. Ben sıkılınca bunun bir de para alma kısmı var sakin ol tanti diye düşünürdüm. Ise yarar.
İnşallah öyle olur :)Bu yaşta bu tecrübeyi edinmek, gelecek için harika bir tecrübe bence. Üniversite sonrasında inşallah çalışkanlığınızla terfiler aldığınızda diyeceksiniz ki, ben zamanında paspas bile yaptım. Bu, ilerisi için bir gururdur bence.
maaşını düşün. gün geldiğinde cok güzel bir tatil yapacağını düşün. cicek böcek tatlı baklava düşün..Yeni bi işe başladım bugün 8 gün oldu . Market İşi
Bi gün 8 den 5 buçuga kadar ertesi gün 1 den 10 bucuga kadar .
Akşam kalırsam yerleri supururum paspas yapip ekmek dolablarını temizliyim kasami sayıyorum.
Bu aksam ki olaylari yapmak istemiyorum hic ama mecburum.
Nasıl motive olmaliyim? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?