Motive olmak

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
28
Yeni bi işe başladım bugün 8 gün oldu . Market İşi
Bi gün 8 den 5 buçuga kadar ertesi gün 1 den 10 bucuga kadar .
Akşam kalırsam yerleri supururum paspas yapip ekmek dolablarını temizliyim kasami sayıyorum.
Bu aksam ki olaylari yapmak istemiyorum hic ama mecburum.
Nasıl motive olmaliyim? ??

Allahım kolaylık versin inşallah...
Öyle işte.
İş dünyasında bir çoğumuz yapmaktan hoşlanmadığımız birçok sorunu çözmek zorundayız.

Allahım kolaylık versin inşallah...
Öyle işte.
İş dünyasında bir çoğumuz yapmaktan hoşlanmadığımız birçok sorunu çözmek zorundayız.
Evet haklısınız . Zaten uni düşünüyorum o yüzden para biriktirmek için girdim ama nasıl motive olcam

Evet haklısınız . Zaten uni düşünüyorum o yüzden para biriktirmek için girdim ama nasıl motive olcam
İşte söylediğim gibi.
Hiç kimseye yattığı yerden para vermiyorlar,Allahım kolaylık ver diyerek duanı et.
İster istemez motive oluyor insan.

işini iyisiyle kötüsüyle benimsiyceksn aldığın parayı hakkıyla almak için elinden geleni yapcaksın ve hayalını kurduğun şeyi düşünceksin... başkalarının dha zor şartlar altında çalıştgını hatta iş arayan bulamayan okadar insanı düşünceksn haline şükredip üstüne düşeni yapcksın cnm

En azından bır butık ısı olsaydı
cok yorucu olur bu şekilde

Yaptığınız işi küçümsemeden bu işte en iyisini en güzelini yapmam gerekiyo diyin. Ben hep öyle düşünmüşümdür. İş yerindede mutlaka kendinizi mutlu ve iyi hissedecek bişey bulursunuz. Mutlu gidin işe :)

Bu yaşta bu tecrübeyi edinmek, gelecek için harika bir tecrübe bence. Üniversite sonrasında inşallah çalışkanlığınızla terfiler aldığınızda diyeceksiniz ki, ben zamanında paspas bile yaptım. Bu, ilerisi için bir gururdur bence.

maaşını düşün. gün geldiğinde cok güzel bir tatil yapacağını düşün. cicek böcek tatlı baklava düşün..
ya o markete bunları bilerek girdin. bu işi rajonu bu. insanlar ne kadar garip işlerde çalışıp ne hallere giriyorlar para kazanayım sgk devam etsin diye... lütfen ya iki paspas ekmek dolabını silmek zor gelmesin lütfeen..çöpçü ne ypsın bir de onları düşün senin ıyyyy ööyykk dediğin şeyleri adamlar topluyor hemde hergun..

aklı başında birisin ne güzel.Üniversite okuyacağım onun için para biriktirmem lazım diyorsun.O zaman hayallerine gidecek yolda o işyerini basamak olarak düşün, ve geçecek emin ol bir gün bi bakacaksın üniversitedesin.Hatta kendi mesleğini eline alıp iş hayatına atıldığında daha güzel kıymet bilirsin, oraya gelmek için çıktığın basamakları hiç unutmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…