- Konu Sahibi FashionbyHatis
kızlar merhaba çoğunuz beni az çok bilyorsunuz
1 nisanda dugunum var inş..
bir senedir motorla ilgileniyordum nasibki bu sırada nişanlımla tanıştım.
geçen haziran ayında motorumu aldım.
oyle güzeldiki herşey nişanlımla ben (ozaman daha nişanlı değildik)iki motor geziye gidiyorduk yollarda eğleniyorduk.
yeri geliyordo o benim arkama biniyordu yeri geliyordu ben onun arkasına biniyordum.
ancak biz tanıştıktan 2 ay sonra sevgilim bana evlenme teklifi etmişti
sonra ben motor aldım gezdik eğlendik nişanlanmaya yakın ikimizde motorları satalım dedi.
oyle zorduki ondan ayrılmak
o benim hayatımda olmasaydı gelen motosiklet yarış tekliflerini değerlendirmiştim belkide.
ve omrumun sonuna kadar motoru bırakmazdım.
ama o benim değerlim bunu istedikten sonra motosikletimi sattım.
17 yaşında genç bir arkadaş görmeye geldi neyse noter işini halettik ve o akşam teslim edecektim motordan indim sarıldım motora öptüm oyle kotu oldumki sanki bebeğimdi o.
motoru sattıgım cocukta abla üzülme arada getiririm görürsün dedi

neyse sonra üzerine bindiler ve gittiler hüngür hüngür ağladım.

sevgilim sakinleştirdi üzülme benimki var vs vs tabi onuda satıcaktık.
ara sıra binip geziyoruz kollarımı kaldırıyorum motorda bağırıyorum felan resmen uçuyorum mutluluktan
.
şimdi onunkinide satacağız nasibse arabaya çevirmeyi dusunuyoruz .
bazen tekrar daha ufak bir motor alırız arada bineriz vs desekte nişanlım kaza vs istemiyor.
bazen bidaha binemeyeceğim diye üzülüyorum .
ve nişanlım motosiklete baktırmıyor bile :18::18:
ben onu cok seviyorum köylülerimizde tek bir motorcu yok hatta doğru düzgün araba kullanan bayan bile yok ben ufak yaştan beri araba kullanıyorum.ama araba motorun yerini asla tutamaz. kimsenin aklına gelmezdi motorcu olacağım ama belkide sadece kaderdi nişanlımla buluşma yönümüzdü. nişanlım diyorum ama biz evleneli cok oldu 28 şubatta evlendik 1 nisanda inş dugunumuz
...beni anlayan arkadaş cıkarmı acaba.paylaşmak istedim sadece ..belki hayatta sizinde hakikaten sevdiğiniz bir MADDE Olduysa anlarsınız.
hayatta hiç aklınıza gelmeyen şeyleri hiç yaptınızmı acaba.
1 nisanda dugunum var inş..
bir senedir motorla ilgileniyordum nasibki bu sırada nişanlımla tanıştım.
geçen haziran ayında motorumu aldım.
oyle güzeldiki herşey nişanlımla ben (ozaman daha nişanlı değildik)iki motor geziye gidiyorduk yollarda eğleniyorduk.

yeri geliyordo o benim arkama biniyordu yeri geliyordu ben onun arkasına biniyordum.
ancak biz tanıştıktan 2 ay sonra sevgilim bana evlenme teklifi etmişti
sonra ben motor aldım gezdik eğlendik nişanlanmaya yakın ikimizde motorları satalım dedi.
oyle zorduki ondan ayrılmak

o benim hayatımda olmasaydı gelen motosiklet yarış tekliflerini değerlendirmiştim belkide.
ve omrumun sonuna kadar motoru bırakmazdım.
ama o benim değerlim bunu istedikten sonra motosikletimi sattım.
17 yaşında genç bir arkadaş görmeye geldi neyse noter işini halettik ve o akşam teslim edecektim motordan indim sarıldım motora öptüm oyle kotu oldumki sanki bebeğimdi o.
motoru sattıgım cocukta abla üzülme arada getiririm görürsün dedi

neyse sonra üzerine bindiler ve gittiler hüngür hüngür ağladım.

sevgilim sakinleştirdi üzülme benimki var vs vs tabi onuda satıcaktık.
ara sıra binip geziyoruz kollarımı kaldırıyorum motorda bağırıyorum felan resmen uçuyorum mutluluktan

şimdi onunkinide satacağız nasibse arabaya çevirmeyi dusunuyoruz .
bazen tekrar daha ufak bir motor alırız arada bineriz vs desekte nişanlım kaza vs istemiyor.
bazen bidaha binemeyeceğim diye üzülüyorum .
ve nişanlım motosiklete baktırmıyor bile :18::18:

ben onu cok seviyorum köylülerimizde tek bir motorcu yok hatta doğru düzgün araba kullanan bayan bile yok ben ufak yaştan beri araba kullanıyorum.ama araba motorun yerini asla tutamaz. kimsenin aklına gelmezdi motorcu olacağım ama belkide sadece kaderdi nişanlımla buluşma yönümüzdü. nişanlım diyorum ama biz evleneli cok oldu 28 şubatta evlendik 1 nisanda inş dugunumuz
...beni anlayan arkadaş cıkarmı acaba.paylaşmak istedim sadece ..belki hayatta sizinde hakikaten sevdiğiniz bir MADDE Olduysa anlarsınız.