Motorcu olmak...

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
kızlar merhaba çoğunuz beni az çok bilyorsunuz
1 nisanda dugunum var inş..
bir senedir motorla ilgileniyordum nasibki bu sırada nişanlımla tanıştım.
geçen haziran ayında motorumu aldım.
oyle güzeldiki herşey nişanlımla ben (ozaman daha nişanlı değildik)iki motor geziye gidiyorduk yollarda eğleniyorduk.:3:
yeri geliyordo o benim arkama biniyordu yeri geliyordu ben onun arkasına biniyordum.
ancak biz tanıştıktan 2 ay sonra sevgilim bana evlenme teklifi etmişti
sonra ben motor aldım gezdik eğlendik nişanlanmaya yakın ikimizde motorları satalım dedi.
oyle zorduki ondan ayrılmak :50:
o benim hayatımda olmasaydı gelen motosiklet yarış tekliflerini değerlendirmiştim belkide.
ve omrumun sonuna kadar motoru bırakmazdım.
ama o benim değerlim bunu istedikten sonra motosikletimi sattım.
17 yaşında genç bir arkadaş görmeye geldi neyse noter işini halettik ve o akşam teslim edecektim motordan indim sarıldım motora öptüm oyle kotu oldumki sanki bebeğimdi o.
motoru sattıgım cocukta abla üzülme arada getiririm görürsün dedi :1::1:
neyse sonra üzerine bindiler ve gittiler hüngür hüngür ağladım.:5::5:
sevgilim sakinleştirdi üzülme benimki var vs vs tabi onuda satıcaktık.
ara sıra binip geziyoruz kollarımı kaldırıyorum motorda bağırıyorum felan resmen uçuyorum mutluluktan:21::21:.
şimdi onunkinide satacağız nasibse arabaya çevirmeyi dusunuyoruz .
bazen tekrar daha ufak bir motor alırız arada bineriz vs desekte nişanlım kaza vs istemiyor.
bazen bidaha binemeyeceğim diye üzülüyorum .
ve nişanlım motosiklete baktırmıyor bile :18::18::23:
ben onu cok seviyorum köylülerimizde tek bir motorcu yok hatta doğru düzgün araba kullanan bayan bile yok ben ufak yaştan beri araba kullanıyorum.ama araba motorun yerini asla tutamaz. kimsenin aklına gelmezdi motorcu olacağım ama belkide sadece kaderdi nişanlımla buluşma yönümüzdü. nişanlım diyorum ama biz evleneli cok oldu 28 şubatta evlendik 1 nisanda inş dugunumuz
...beni anlayan arkadaş cıkarmı acaba.paylaşmak istedim sadece ..belki hayatta sizinde hakikaten sevdiğiniz bir MADDE Olduysa anlarsınız.:34:hayatta hiç aklınıza gelmeyen şeyleri hiç yaptınızmı acaba.

siz burayi iyice günlügünüz zannettiniz
Sevgili Günlük yazmayi unutmussunuz basa

ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tek topikte devam etmenizi tavsiye ederim
tasarruf olur !!!

Şimdi sırf nişanlın istemiyor diye motor tutkundan vaz mı geçeceksin, bu sevdayı buruşturup bir köşeye mi atacaksın.

Alırsın kendine bir tane chopper giyersin deri ceketini takarsın bandananı yollarda yardırırsın.

ayrica Sizin dügününüzle, tutacaginiz evinizle igili her bir gelismeyi ayri bir topikte acmayin
tasarruf olur !!!

pek üstüme vazife değil biliyorum ama üyelere bu şekilde uyarı yapmak bizim değil editörlerin görevi

Şimdi sırf nişanlın istemiyor diye motor tutkundan vaz mı geçeceksin, bu sevdayı buruşturup bir köşeye mi atacaksın.

Alırsın kendine bir tane chopper giyersin deri ceketini takarsın bandananı yollarda yardırırsın.

evet tek taraflı olsa vazgeçmezdim belki ama nişanlımda benim ıcın vazgeçti ki o 2 senedir motorcuydu.
bu arada ben chopper'cı değilim racing ciydim

bu ustteki chopper
alttakide racing yani yarış tipi motorEki Görüntüle 374239 Eki Görüntüle 374241 Eki Görüntüle 374242
.Eki Görüntüle 374240 [

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım
Ben de motor+araba ne varsa tutkunuyum, daha doğrusu motorsporlarıyla ilgili her şeye zaafım var.
Hakemlik de yaptım üniversitedeyken.
Ama bu motor tutkusunun sonu maalesef ölüm oluyor.
Kaç tane abimi kaybettim motor tutkusu yüzünden.
En son Uğur abim vardı, motorunu satacaktı artık. Son kez ayarlarını değiştirdikten sonra 1 tur atıp motora bakmak istedi ve önüne çıkan yayaya çarpmamak için kaldırıma kırdı motoru.
60 km hızla giderken hayatını kaybetti.
Kask olmadığı için.
Çok tehlikeli bir tutku bu.
Bence sen de nişanlına hak ver. Arkadaşlarımın hepsi evleneceği zaman sattı motorlarını arabaya geçti.
Ardında bırakacağın biri olunca daha çok sorumluluk alıyorsun ister istemez.
Bu tutkuyu başka şekilde köreltmeye çalış. Yarışlara katılarak (izleyici veya görevli olarak)vs. Ben de en son bindiğimden beri böyle yapıyorum

Merhaba canım
Ben de motor+araba ne varsa tutkunuyum, daha doğrusu motorsporlarıyla ilgili her şeye zaafım var.
Hakemlik de yaptım üniversitedeyken.
Ama bu motor tutkusunun sonu maalesef ölüm oluyor.
Kaç tane abimi kaybettim motor tutkusu yüzünden.
En son Uğur abim vardı, motorunu satacaktı artık. Son kez ayarlarını değiştirdikten sonra 1 tur atıp motora bakmak istedi ve önüne çıkan yayaya çarpmamak için kaldırıma kırdı motoru.
60 km hızla giderken hayatını kaybetti.
Kask olmadığı için.
Çok tehlikeli bir tutku bu.
Bence sen de nişanlına hak ver. Arkadaşlarımın hepsi evleneceği zaman sattı motorlarını arabaya geçti.
Ardında bırakacağın biri olunca daha çok sorumluluk alıyorsun ister istemez.
Bu tutkuyu başka şekilde köreltmeye çalış. Yarışlara katılarak (izleyici veya görevli olarak)vs. Ben de en son bindiğimden beri böyle yapıyorum

sen ne kullanıyordun canım cok üzüldüm Allah rahmet eylesin.:2: evet kasksız vs kesinlikle çıkmıyoruz zaten.:50::50:
sadece arkadaşlarla yalovaya gitmiştik sahilde gazlarken kask takmamıştım.
evet sonu ölüm olabiliyor tabiki onu kaybetmektense motor hiç umruma bile gelmez boyle dusununce . nişanlım beni yarışlara goturmez gitmemede izin vermez. zaten gitsem daha bi yoldan cıkarım herhaldee :27::27:

tasarruf olur !!!

Kırıcı yazmışsınız .

Evilik arifesinde bir arkadaşımız heyecanlı günler yaşıyor,yazmış,paylaşmış,ne gerek var üzmeye???

Benimde racinglere karşı büyük hayranlığım vardı. şu racingi kullanmadan ölürsem gözüm açık gider derdim hep. ehliyet sınavına sadece 1 hafta kala kuzenimi motor kazasında kaybettim, aynı ay da bir başka arkadaşım belden aşağısı felç kaldı yine motor kazasında. ve ben hiiiiç açmamak üzere kapattım o konuyu. today alacaktım param bile hazırdı. gittim laptop aldım o parayla. todaya bile binmeye korktum. son defa ehliyetimi alırken bindim motora (5 yıl önce) zaten eşimde istemedi o hiç sevmez motorları.

Benimde racinglere karşı büyük hayranlığım vardı. şu racingi kullanmadan ölürsem gözüm açık gider derdim hep. ehliyet sınavına sadece 1 hafta kala kuzenimi motor kazasında kaybettim, aynı ay da bir başka arkadaşım belden aşağısı felç kaldı yine motor kazasında. ve ben hiiiiç açmamak üzere kapattım o konuyu. today alacaktım param bile hazırdı. gittim laptop aldım o parayla. todaya bile binmeye korktum. son defa ehliyetimi alırken bindim motora (5 yıl önce) zaten eşimde istemedi o hiç sevmez motorları.

cok üzüldüm açıkçası.
Allah rahmet eylesin.

Ben 19 yaşında genç bir kardeşimi kaybettim. Burda izmir otobanında arkada otururken başında kaskda varken öldü üstelik. O bakımdan nefret ederim motorlardan. arabada kurtulmaz şansınız çok ama motor çok fena.

Ben 19 yaşında genç bir kardeşimi kaybettim. Burda izmir otobanında arkada otururken başında kaskda varken öldü üstelik. O bakımdan nefret ederim motorlardan. arabada kurtulmaz şansınız çok ama motor çok fena.

haklısınız .
ancak yazın özellikle istanbulda araba çekilir gibi değil. şahsen benim bir kızım olsa motorcu olsa laf etmezdim herhalde doğru dürüst olduktan sonra.
keşke yaşım cok kucukkkten keşfetseymişim.
birazda kader var işin ıcınde ..ayaklar ecele götürür..

Bende kullandım biraz eşim asla izin vermez zaten bende istemem.
Arabayada izin vermiyo çok cesur ve gözü karasın diyo tedirgin olmuyosun böyle kullanamazsın..
Eşim motor hastası sürekli buluşmalar filan motorcularla ..
Ben onunda kullanmasını istemiyorum, kaç kez kaza yaptı çok riskli nişanlın dogru bir karar vermiş..
Ama şunu söylemeden edemiycem yinede :9: daha 1 saat önce indim üstünden trafik derdi asla olmuyo..
3,4 Saatte geleceğimiz yolu 15 dakika gibi kısa bir sürede geldik..
Senin hissettiğin duyguları çok ii anlıyorum.
Eşimin arkadaşı askere gitmek için sattı koca adam nasıl ağladı
Askerdede caddeden geçen motorların hangi marka ne olduklarını tahmin ediyomuş :9::9:
Eşimi aradığında abi motorunu çalıştırsana kulaklarım bayram etsin diyo ..

Bende kullandım biraz eşim asla izin vermez zaten bende istemem.
Arabayada izin vermiyo çok cesur ve gözü karasın diyo tedirgin olmuyosun böyle kullanamazsın..
Eşim motor hastası sürekli buluşmalar filan motorcularla ..
Ben onunda kullanmasını istemiyorum, kaç kez kaza yaptı çok riskli nişanlın dogru bir karar vermiş..
Ama şunu söylemeden edemiycem yinede :9: daha 1 saat önce indim üstünden trafik derdi asla olmuyo..
3,4 Saatte geleceğimiz yolu 15 dakika gibi kısa bir sürede geldik..
Senin hissettiğin duyguları çok ii anlıyorum.
Eşimin arkadaşı askere gitmek için sattı koca adam nasıl ağladı
Askerdede caddeden geçen motorların hangi marka ne olduklarını tahmin ediyomuş :9::9:
Eşimi aradığında abi motorunu çalıştırsana kulaklarım bayram etsin diyo ..

evet bir süre sonra insan tanıyor hangi motor hangi ses.şuan bizde olanda yarış motorlarının en buyugu ve sesi el yapımı egzoz oyle boyle değil . insanı cok değişik hislere goturuyor
çok güzel bir his valla yarın bineceğim uçuyorum :)
nişanlıma damatlık almıştık pantolonunu almaya gideceğiz sonra yeni evimize.
Allah kazadan beladan korusun.
herkezi.
ben trafik derdinden cok hastasıyım ama trafikte tabiki istanbulda çok etkiliyor.

Bende liseden bi arkadaşımı motor tutkunu bi insan yüzünden kaybettim..
Bu tutku çok değişik bişey olsa gerek..hız yaptıkça yapası geliyo sanırım insanın..kendini geçtim ..
Karışıdaki insanları düşünmek gerek..
Bilmiyorum hadi diyelim ki insanların olmadığı yerde kullanıyosunuz motoru ya nişanlına veya sana bişey olsa nolcak..
Bence bırakın yani üzülmeyin.

Bende liseden bi arkadaşımı motor tutkunu bi insan yüzünden kaybettim..
Bu tutku çok değişik bişey olsa gerek..hız yaptıkça yapası geliyo sanırım insanın..kendini geçtim ..
Karışıdaki insanları düşünmek gerek..
Bilmiyorum hadi diyelim ki insanların olmadığı yerde kullanıyosunuz motoru ya nişanlına veya sana bişey olsa nolcak..
Bence bırakın yani üzülmeyin.

birilerinin olduğu bir yer bile olsa birşey olduktan sonra bi onemi yok.
Allah korusun.:50:

Back
X