- 12 Şubat 2009
- 1.398
- 1.694
- 658
- Konu Sahibi FashionbyHatis
Klavye delikanlısı değil miydi o?...eğlenceli bi kişilikti kendisi uzaktan öylece izlenesi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben anlamıyorum burdaki kadınları yaa...
işine gelmiyosa yorum yapma cvp verme muhatap olma...
ama yookkkkk illa bir laf sokma çabası yk ben çok bilmiş konuşuyorum halleri devrik cümleler enteresan kelimeler.
konu sınırlaması yapılmışmı hayır, yöneticilerden uyarı almışmı hayır, yaw size ne oluyo o zaman hep ben bilirim tavırları.
nişanlısı motora binmesini istememş yok hayatını kısıtlamış bilmemne sanki hepiniz çok özgür bireylersiniz ya atın tutun ne güzel valla...
gereksiz konulara gereksiz yorumlar yapmazsanız gereksiz tartışmalarda ortadan kalkmış olur...![]()
Hayatının hatasını yaptın bu yorumu yazarak. Şimdi seni gözüne kestirdiler, bütün konularını araştıracaklar herhangi bir konuda Allah muhafaza birine laf dediysen buraya getirip önüne koyacaklar.
Büyük hata yaptın ben sana diyeyim ....
hem senin konunu beğenen sayısı 20 bile değil ki....
motor tehlikeli sporrr..
babam anlatır..yaz başında mahallede 100 motorlu varmışş,yaz sonunda 10 motorlu kalmışş..![]()
motor tehlikeli sporrr..
babam anlatır..yaz başında mahallede 100 motorlu varmışş,yaz sonunda 10 motorlu kalmışş..![]()
konunun en gerekli yorumunu yapan arkadaşımız beni silkeledi ve kendime getirdi.demek ki forumda sadece konu sahibiyle paralel fikirlerimizi yazmalıymışız.motor konusunda bi fikrim yok o yüzden yorumum da yok.yani işime gelmedi.çok özgür bir bireyim diyelim aksi düşüncedeyim adabıyla yazarım kime ne oluyor ? bence moderatör değilken avukatlığa soyunup burdakileri topa tutmadan önce konuyu açan kişinin tarzı hakkında birazcık fikir edinilmeli yoksa asıl atıp tutma o zaman oluyor...bu tamamen etki-tepki meselesi başka hiç birşey değil....
konunun en gerekli yorumunu yapan arkadaşımız beni silkeledi ve kendime getirdi.demek ki forumda sadece konu sahibiyle paralel fikirlerimizi yazmalıymışız.motor konusunda bi fikrim yok o yüzden yorumum da yok.yani işime gelmedi.çok özgür bir bireyim diyelim aksi düşüncedeyim adabıyla yazarım kime ne oluyor ? bence moderatör değilken avukatlığa soyunup burdakileri topa tutmadan önce konuyu açan kişinin tarzı hakkında birazcık fikir edinilmeli yoksa asıl atıp tutma o zaman oluyor...bu tamamen etki-tepki meselesi başka hiç birşey değil....