Başarılar dilerimMerhaba bugün bende 20 Şubat 14.30 gibi 2,5 ml iğne oldum, bende de şu korku var acaba yemek isteyip yiyecek miyim? Aç olmasam da ağzıma bir şeyler atardım onun olmasını istemiyorum kendime dur demem lazım. Bugün spor da yaptım akşam da iftar masasında olabildiğince karbonhidrattan eksik beslenmeye çalıştım ama yedim de yani.168 - 72,5 la başladım bakalım nasıl ilerleyecek
İlk gün midem bulandı sonra zaten sabah bir yumurta yerken bile zorlandım yine de ağzıma bir şeyler atıyorum yemeye çalışıyorum bugün 3. Mesela 3 köfte yedim öğlen. Akşam da 1 köfte salata patates püresi yedim. 73 başladım 3. Gün sonu 72.2 çıktım çok az değil mi. ? Hedefim 57…Başarılar dilerim
İlk günlerde etki ediyo mu diye psikolojik olarak da bir etkilenim söz konusu oluyo bence. Hedefiniz kaç. Benim olmak istediğim kilodasınız
Yani ben de gün içinde tartılıp buraya yazacağım ama tahminen 1.5 kilo verdim. Öyle bir ayda 10 kilo falan hayal gibi. Benim bulantım falan olmadı umarım doz artınca etki de artar. İğne de yapacağım akşam saatlerinde bakalım neler olacak bu hafta.İlk gün midem bulandı sonra zaten sabah bir yumurta yerken bile zorlandım yine de ağzıma bir şeyler atıyorum yemeye çalışıyorum bugün 3. Mesela 3 köfte yedim öğlen. Akşam da 1 köfte salata patates püresi yedim. 73 başladım 3. Gün sonu 72.2 çıktım çok az değil mi. ? Hedefim 57…
1 ayda 10 kilo verir misin verirsin ama deride sarkma olur böbreklerin zarar görür protein ve sebze yemezsek bu bizim için çok köyü kalıcı bir etki yaratır mesela senin yazdığın tek öğün çok zor. Susuz kalmamamız gerek. Bugün yarım yumurta hindi füme patates kızartması yedim 2 kaşık kadar. Öğlen sütlü kahve ve peynirli sandviç yedim. Akşam sadece quark yiyeceğim.Yani ben de gün içinde tartılıp buraya yazacağım ama tahminen 1.5 kilo verdim. Öyle bir ayda 10 kilo falan hayal gibi. Benim bulantım falan olmadı umarım doz artınca etki de artar. İğne de yapacağım akşam saatlerinde bakalım neler olacak bu hafta.
Çok iyi bir kayıpMerhaba bende 13 subat cuma gece 2.5 lukla basladım.bugün 10.günüm.4 kilo vermişim.74le baslamıstım.suan 70 kg yum
Bende oruc tutuyorum.yeterli su içemiyorum.hemen tıkanıyorumBugün 23 Şubat Pazartesi
Oruç tuttuğum için tam iftar öncesi tartıldım. Ramazan öncesindeki açlıkla kıyaslanmaz belki ama ben bu ay bu şekilde ölçüm yapacağım. 86,20 geldi kilom. Bel çevrem de 103 cm. Kiloda 1,75 belde 2 cm düşüş var. Bugün 2.doz iğnemi yapacağım.
Geçen yıl da ramazan ayıyla birlikte diyete başlamıştım. Diyetisyenim iftar sonrası her yarım saatte 1 bardak su içmemi önermişti. Zaten iftarda sahurda içtiklerinizle birlikte 2-2,5 litreyi yakalıyosunuz. Tek seferde fazla içtiğiniz su vücuttan atıldığı için bir faydası da olmuyo, az az sık sık içmeye çalışın o kadar tıkamaz diyr düşünüyprum.Bende oruc tutuyorum.yeterli su içemiyorum.hemen tıkanıyorum
Tesekkür ederim.deneyeceğim.cok mantıklı.2 litreyi yakalarım bu sekildeGeçen yıl da ramazan ayıyla birlikte diyete başlamıştım. Diyetisyenim iftar sonrası her yarım saatte 1 bardak su içmemi önermişti. Zaten iftarda sahurda içtiklerinizle birlikte 2-2,5 litreyi yakalıyosunuz. Tek seferde fazla içtiğiniz su vücuttan atıldığı için bir faydası da olmuyo, az az sık sık içmeye çalışın o kadar tıkamaz diyr düşünüyprum.
Yanii çabuk doyma var ama bende iştahsızlık yok. Ben de kastan gidip sarkma olmasın diye protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı minimum almaya çalışıyorum. Yemekte köfte yediysem pilavı 2 kaşık alıyorum mesela. Sahurda da dün canım yumurta yemek istemedi 300 ml kefir içtim yanında muz yedim mesela. Bugün de canım yemek yapmak istemedi iftarda salatama bir haşlanmış yumurtayla 2 kaşık lor peynir ekledim. Değişiyo açıkçası.Yemek yemesem yemem öyle bir iştahsızlkk açlık hissi yok. Ama protein alımı yapmazsam kastan gidecek ve sarkma olacak metazbolizma düşecek nasıl yapacağız ya ? Siz nasıl besleniyorsunuz beslenmenizi yazar mısınız ?
Bende 14 subatda ilk ignemi vurdum. 88.3 Kilo Ile basladim kilomuz nerdeyse ayni Ben bin10 santim daha kisayim sadeceMerhaba.
Bugün 16 Şubat 2026 tarihinde akşam yemeği sonrası 20.00 gibi ilk doz olan 2,5 mg lık iğneyi uyguladım. Karından yaptım.
Sabah aç karnına tartıldığımda 87.95 kiloydum.
Tam göbek deliğinin etrafından bel çevremi ölçtüğümde ise 105 cm geldi.
Sürecimi, beslenmemi ve spor yapıp yapmadığımı burada fırsat buldukça paylaşmak istiyorum.
Boyum 1.68
2 gün sonra oruç tutmaya başlayacağım ve iğne ve oruç birlikte nasıl ilerleyecek, haftalık aylık ne kadar kilo kaybedeceğimi çok merak ediyorum.
Her hafta pazartesi tartılacağım. Sanıyorum iftar öncesi tartılırım.
Umarım güzel haberler veririm.
Sizinle aynı tarihlerde baslamısız.bende 13 subat gece yaptım ilk iğneyi.4 kilo kadar verdim.sizde durumlar nasılBende 14 subatda ilk ignemi vurdum. 88.3 Kilo Ile basladim kilomuz nerdeyse ayni Ben bin10 santim daha kisayim sadece
Almanyadan yasiyorum Burda biraz ayni yolda olan arkadaslarla Motive olmak icin burdayim. Doz konusunda direkt 5 e gecmeyin diyor almanyada kulananlar. Hemrn 4 hafta sonra illa 5 mlime gecmekde gerekmiyor. Bazi lari bir sende bile 2. 5 mgda kaliyor. Bakiyorlar ilac etkisini azaltiyor 3 mg sadece yapiOrlar igneyi. Hem daha 5asarruflu Hemden vucudum gerekmedikce extra dozla yormuyoesun. Hatte ilk dozu iyi tolere edersen 15 mglik pene gecip dozu kendileei ayarlayip Uzun Sure kulaniyorlar. Sorun olan olursa yazsin
Tabi doz kişiden kişiye değişebilir, kendim başlasaydım belki dediğiniz gibi 2,5 la devam ederdim ama doktorum 1 ay 2.5 1 ay da 5 mg kullan dedi. İlk ayın sonunda kontrole gideceğim zaten sonuçlarını burada paylaşırım.Bende 14 subatda ilk ignemi vurdum. 88.3 Kilo Ile basladim kilomuz nerdeyse ayni Ben bin10 santim daha kisayim sadece
Almanyadan yasiyorum Burda biraz ayni yolda olan arkadaslarla Motive olmak icin burdayim. Doz konusunda direkt 5 e gecmeyin diyor almanyada kulananlar. Hemrn 4 hafta sonra illa 5 mlime gecmekde gerekmiyor. Bazi lari bir sende bile 2. 5 mgda kaliyor. Bakiyorlar ilac etkisini azaltiyor 3 mg sadece yapiOrlar igneyi. Hem daha 5asarruflu Hemden vucudum gerekmedikce extra dozla yormuyoesun. Hatte ilk dozu iyi tolere edersen 15 mglik pene gecip dozu kendileei ayarlayip Uzun Sure kulaniyorlar. Sorun olan olursa yazsin