Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 1.5 aydr kullanıyorum.cok acken yapmayın iğneyi.ilk iki gün ciddi iştah kesiyor biraey yiyemiyorsunuz.halsiz düşüyor vücut.saglıklı birseyler yiyip yapmak en mantıklısıMerhabalar iğneye yarın başlayacağım bende 2.5 mg ile önerisi olan varmıı çok heycanlıyım bakalım işe yarayacakmı bende![]()
Teşekkür ederim yanlış anlamazsanız bu süreçte kaç kilo verdiniz ben 98 kilo ile başlicam aynı zamanda diyetisyen desteğide alıcamMerhaba bende 1.5 aydr kullanıyorum.cok acken yapmayın iğneyi.ilk iki gün ciddi iştah kesiyor biraey yiyemiyorsunuz.halsiz düşüyor vücut.saglıklı birseyler yiyip yapmak en mantıklısı
Vallahi gayet iyi , ben bir ayda 5 küsür kilo verdim, siz ekstra bişey yaptınız mı? ilk 7 günde 4 kilo çok çok iyiSelammm
İyi Bayramlar
Benim mounjaro sürecinde ilk 7 günü tamamladım. 13 Mart'ta :70.8 kg ile başladım bugün 20 Mart itibarıyla 66.8 kg çıktım. -4 kg ile ilk haftamı tamamladım. Benimle aynı kg ile başlayıp herhangi bir sağlık sorunu olmayan arkadaşlar sonraki haftalarda olasılıklar nedir?
Bol şans:) protein ağırlıklı beslenin ve eksik vitaminleriniz varsa takviye alın derim nacizane, demir d3 magnezyum gibiMerhabalar iğneye yarın başlayacağım bende 2.5 mg ile önerisi olan varmıı çok heycanlıyım bakalım işe yarayacakmı bende![]()
Teşekkür ederim an itibariyle ilk iğnemi yaptım merakla bekliyorumBol şans:) protein ağırlıklı beslenin ve eksik vitaminleriniz varsa takviye alın derim nacizane, demir d3 magnezyum gibi
Teşekkür ederim yanlış anlamazsanız bu süreçte kaç kilo verdiniz ben 98 kilo ile başlicam aynı zamanda diyetisyen desteğide alı
Neden yanlıs anlayayım:)13 subat gece 74 ile basladım.suan 67.0 cıktım sabah.ilk dört iğne 2.5 luk sonraki 2 iğne 5 lik yaptım.toplamda 6 iğne yaklasık 1.5 ayda 7 kilo verdimTeşekkür ederim yanlış anlamazsanız bu süreçte kaç kilo verdiniz ben 98 kilo ile başlicam aynı zamanda diyetisyen desteğide alıcam
Baslangıc kilonuz cok az normalde 4 iğne yani bir ayda cogumuz 5 kilo yada üstü verebildik ama benim gördüğüm en azından hiç 57 kilo ile baslayan yoktu.doktora danısmak en dogrusu.sahsen benim hedef kilom 57-58Merhaba . Ben 5-6 kilo vermek istiyorum. 57-58 kilo civarındayım ama kas ağırlığım çok yüksek . Düzenli spor yapan biriyim . Fakat menopoz başlangıcında olduğum için karın bölgemde yağlanma var , yaş 46 . Düzenli spor diyet yapsam da eskisi gibi kilo veremiyorum. Karın bölgem beni aşırı rahatsız ediyor. Spor hayatımda hiç steroid fln kullanmadım. O yüzden bu iğneyi kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, 5-6 kilo için bir kür yani 4 iğne kullansam yeterli olur mu? Kaçlık almalıyım ? Yan etkisi vs var mı ? Nolur cvp yazın psikolojik olarak kötüyüm
Merhaba. Yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. İlk başlamankz gereken doz 2.5 mg olmalı, vücudun alışma iğnesi gibi düşünün, herkess öyle başlıyor. Verilecek olan kiloda kişiden kişiye değişiyor, ben bir ayda 5-6 kilo verdim sağlıklı beslenmeye çalıştım başka biri bir haftada vermiş bu kiloyu. Yan etkiler bulantı istifra ishal gibi şeyler diye duydum, ben 2.5 ilk iğnemde miğdem bulandı birdaha olmalı, 5 mg lık ilk iğnemdede bulandı. Birde 4 hafta kullanıp bırakınca olmuyor diye biliyorum verilen kilo tekrar alınıyor, idame doz diye bişey var. İğneyi kestikten sonra Ara ara yapıpması gereken hatırlatma dozu. O konuyu bende haala araştırıyorumMerhaba . Ben 5-6 kilo vermek istiyorum. 57-58 kilo civarındayım ama kas ağırlığım çok yüksek . Düzenli spor yapan biriyim . Fakat menopoz başlangıcında olduğum için karın bölgemde yağlanma var , yaş 46 . Düzenli spor diyet yapsam da eskisi gibi kilo veremiyorum. Karın bölgem beni aşırı rahatsız ediyor. Spor hayatımda hiç steroid fln kullanmadım. O yüzden bu iğneyi kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, 5-6 kilo için bir kür yani 4 iğne kullansam yeterli olur mu? Kaçlık almalıyım ? Yan etkisi vs var mı ? Nolur cvp yazın psikolojik olarak kötüyüm
Bilmiyorum sizin boyunuz kaç ? Ben 1.60-1.61 civarıyım . Kilo konusunda maalesef çok takıntılıyım . Ama gerçekten özellikle göbek bölgem beni rahatsız edecek şekilde yağlandı . Dediğim gibi büyük olasılık yaş ve menopoz başlangıcından dolayı da artık eskidi gibi rahat kilo veremiyorum. Verebilsem korurum çok rahat . Ama önemli olan verebilmek . Doktora gitsem kesinlikle kullanma diyecek ama son yaklaşık 1 senedir veremiyorum, daha çok kilo almıştım ama şu noktada tıkandım .Baslangıc kilonuz cok az normalde 4 iğne yani bir ayda cogumuz 5 kilo yada üstü verebildik ama benim gördüğüm en azından hiç 57 kilo ile baslayan yoktu.doktora danısmak en dogrusu.sahsen benim hedef kilom 57-58
Çok teşekkür ediyorum. Aslında verebilsem ben korurum kiloyu ama tıkandım maalesef. Daha çok almıştım şu son 1 yılda ama bu kadar verebildim . Yaş ve menopoz başlangıcı etkilyor sanırımMerhaba. Yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. İlk başlamankz gereken doz 2.5 mg olmalı, vücudun alışma iğnesi gibi düşünün, herkess öyle başlıyor. Verilecek olan kiloda kişiden kişiye değişiyor, ben bir ayda 5-6 kilo verdim sağlıklı beslenmeye çalıştım başka biri bir haftada vermiş bu kiloyu. Yan etkiler bulantı istifra ishal gibi şeyler diye duydum, ben 2.5 ilk iğnemde miğdem bulandı birdaha olmalı, 5 mg lık ilk iğnemdede bulandı. Birde 4 hafta kullanıp bırakınca olmuyor diye biliyorum verilen kilo tekrar alınıyor, idame doz diye bişey var. İğneyi kestikten sonra Ara ara yapıpması gereken hatırlatma dozu. O konuyu bende haala araştırıyorum
Selam...Vallahi gayet iyi , ben bir ayda 5 küsür kilo verdim, siz ekstra bişey yaptınız mı? ilk 7 günde 4 kilo çok çok iyi
Ozaman 2.5 mg ile başlayın derim:) bende 41 yaşındayım hamileliğim dışında ilk defa gördüğüm ve naparsam yapayım asla veremediğim bir kiloyu görünce başladım, 5 hafta oldu ilk dört dozu bitirdim 5. İğnemi 5 mg olarak yaptım bu biraz ağır geldi yediğim hiç bişey miğdemde kalmıyor. 1.68 boy 72.80 ile başladım bugün 66.55 çıktım 60 hedefim sonra bende bırakıcam. Size de bol şans ve sağlıklı günler:)Çok teşekkür ediyorum. Aslında verebilsem ben korurum kiloyu ama tıkandım maalesef. Daha çok almıştım şu son 1 yılda ama bu kadar verebildim . Yaş ve menopoz başlangıcı etkilyor sanırım
Çok iyi gidiyorsunuz, benim ilk dört dozun son iki iğnesi regl dönemime denk geldi bende de durdu gibi oldu o ara, 5 e başladım biraz ağır geldi ama iyiyim. 5 haftada 72.80 den bugün 66.55 e düşmüşüm, bol şans:)Selam...
İlk 1 hafta exktra birşey yapmadım 2 gün çok az yiyebildim sadece, ama son 5-6 kiloyu ben 2-3 ay içerisinde almıştım, o nedenle de olabilir.
Yarın 14. Günüm olacak regl haftasından dolayı sadece -100 gr görünüyordu 2 gün önce. Yarın tartı günüm ve 3. İğnemi olacagım bakalım