- Emoji Skoru
- 1.204
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi betty_boop
-
Bence Xiomi akıllı tartı almanızı öneririm. Bluetooth la telefonunuza bağlıyorsunuz. Günlük ya da haftalık ne kadar tartılırsanız yağ, kas, su vs olmanız gereken kilo vb bilgileri size veriyor.Kilo verme sürecinde hangi uygulama kullanılır en kolay uygulama hangisidir kilomuzu yazmak için teşekkür
Protein tozu ne kullanıyorsunuz bende günlük protein ihtiyacı mı tamamlayamıyorum almak istiyorum ama çok çeşit var öneri verirmisiniz
Güncelleme. Doktor kontrolüne gittim. Kan tahlilerim, troid ultrasonu ve batın ultrasonu yapıldı. Safra kesesi ve kan tahlileri temiz çıktı. Ama troid bezimde 3mm kolloid kist çıktı. Zaten troid hastası olduğum ara ara toid bezime ultrasonla bakılıyordu ve daha önce böyle bir şey yoktu. Hem ultrason doktoru hem kendi doktorum önemli bir şey olmadığını söyledi. Büyüyüp büyümediğine bakılacak. Bırakma evresine geçtiğimi söylemiştim 10 günde 1 vuruyordum süresini uzatmamı tavsiye etti. Ve son 2 dozu 2,5 vurarak bitir dedi. Şu an ayda 1, 5'lik doz vuruyorum. Son şişemi 2 ye bölüp 2,5 vuracağım.Merhaba. Güncelleme.
Şu an 68 kilo oldum. Toplamda 21 kilo gitmiş oldu. Hala 5lik dozda devam ediyorum.
Boy 168 Yaş 38
89-67 , Haziran-KasımGüncelleme. Doktor kontrolüne gittim. Kan tahlilerim, troid ultrasonu ve batın ultrasonu yapıldı. Safra kesesi ve kan tahlileri temiz çıktı. Ama troid bezimde 3mm kolloid kist çıktı. Zaten troid hastası olduğum ara ara toid bezime ultrasonla bakılıyordu ve daha önce böyle bir şey yoktu. Hem ultrason doktoru hem kendi doktorum önemli bir şey olmadığını söyledi. Büyüyüp büyümediğine bakılacak. Bırakma evresine geçtiğimi söylemiştim 10 günde 1 vuruyordum süresini uzatmamı tavsiye etti. Ve son 2 dozu 2,5 vurarak bitir dedi. Şu an ayda 1, 5'lik doz vuruyorum. Son şişemi 2 ye bölüp 2,5 vuracağım.
Bu arada 67 güncel kilom. Toplamda 22 kilo vermiş oldum.
Korumada kilo vermek süperrr, 69-55 bu kadar kısa sürede. hashimoto değeri de düzelmiştir muhtemelen.Kızlar selam ben 7.dozumdan sonra 17.gunumde bır hatırlatma dozu yaptırdım 2.5 luk yıne,yıne acıkmam olmadı sadece 2 gun mıdemde gaz bulantı hafıf oldu hatırlatma dozumun ustunden 10 gun gectı tartıya cıktım 55.400 e dusmusum ki idealım 58 oldıgu ıcın bılen bılır 7.dozumda amacıma ulastıgım ıcın bırakmıstım,bu donem bana bır sey ogrettı doydugum kadar yemeyıAnnelerımız o tabak bıtecekle buyuttu bızı hayır artık doydugum kadar yemek yeme formundayım artık o tabak bırmıyor bende doydum la kalkıyorum masadan,tatlı ıstegım hala yok ancak safrakesesı taş olusumunu engelledıgı ıcın 2-3 lucuk parca bıtter cıkolata yıyıyorum gunde meyveyı ekledım bir de ,genelde hala 1 porsıyon ana yemek yıyıyorum ılle proteın ıceren.muhakkak badem 10 adet çiğ 4 parca cevızı ıhmal etmıyorum.vitamınlerım devam
17.gunde yaptıgım 2.5 luk doz 1 kılo verdırır demıstım ama çok daha fazlasını gorunce bır endıselendım arastırdım cogu kısıde hatırlatma dozundan sonra kılo verımı devam edıyormus 2-3 hafta kadar daha ..duygusal açlık şimdilik uyuyor bendebu esnada küsüratlarımla beraber 2.5 ayda dozu hıc yukseltmeden 2.5 ıle yaklasık 13 kılo gıtmıs durumda hedefım 10 kıloydu ve BMI ım normaldi ,sadece kaslarım zayıfladı bu kadar proteıne ragmen pılatese baslayacam,gelısmelerden haber verecem sıze,herkese kolay gelsın..
prep tavsiye ederim, hem iğne nerden ne zaman yaptık giriliyor, hem de kg takip var içinde, ücretsizKilo verme sürecinde hangi uygulama kullanılır en kolay uygulama hangisidir kilomuzu yazmak için teşekkür
Bırakma evresi kaç günde bir 2.5 ml vurulacaksin. Ben bir ay oldu iğneye başlayalı. İlk hafta 7 .gün 2.5 vuruldum. Sonraki haftalar 8 gün 2.5 vurdum. 5. İğneyi bugün vurdum. Vücutta bir önceki hafta iğnesinin kalıntısı olduğu için ilk hafta beni sarstı. Kagittada 7 . Gün vurunmazsaniz 3 gün daha geçtiğinden emin olun 10. Gün vurun yazıyor. Kararsız kaldımGüncelleme. Doktor kontrolüne gittim. Kan tahlilerim, troid ultrasonu ve batın ultrasonu yapıldı. Safra kesesi ve kan tahlileri temiz çıktı. Ama troid bezimde 3mm kolloid kist çıktı. Zaten troid hastası olduğum ara ara toid bezime ultrasonla bakılıyordu ve daha önce böyle bir şey yoktu. Hem ultrason doktoru hem kendi doktorum önemli bir şey olmadığını söyledi. Büyüyüp büyümediğine bakılacak. Bırakma evresine geçtiğimi söylemiştim 10 günde 1 vuruyordum süresini uzatmamı tavsiye etti. Ve son 2 dozu 2,5 vurarak bitir dedi. Şu an ayda 1, 5'lik doz vuruyorum. Son şişemi 2 ye bölüp 2,5 vuracağım.
Bu arada 67 güncel kilom. Toplamda 22 kilo vermiş oldum.
Merhabalar, bende perşembe günü ikinci dozumu yaptım fakat ilk dozdaki gibi bir iştah kapamasını yaşamadım cuma günü ? İkinci dozda bir azalma oluyor mu ?Merhaba 6. haftam bitti 7. dozumu vurdum 2.5 dan devam ediyorum
ilk haftam 93.80 le başladım, hafta bittiğinde 91.10 daydım, yani - 2.70
İkinci haftaya 91.10 la başladım,hafta bitiminde 89.15, yani -1.95
Üçüncü haftaya 89.15 le başladım, hafta bitiminde 87.80 dim yani -1.35
Dördüncü haftaya 87.80 le başladım, hafta bitiminde 86.20 idim yani --1.60
Beşinci haftaya 86.20 ile başladım, hafta bitiminde 85.10 dum yani -1.10
Altıncı haftaya 85.10 ile başladım, hafta bitiminde 83,65 dim yani -1.45
Şu ana kadar toplam 6 haftada 10,15 kilo gitti. 2.5 luk ile devam edeceğim.
Arkadaslar açlık geliyor arada. Hiç gelmeyecek değil. Geldiğinde kendinizi sağlıklı bir besine itin. Hemen doyduğunuzu göreceksiniz. Sonra yine canınız istemeyecek.
Bir yumurta kaynatıverin dışardaysanız bir çorba söyleyiverin.
Teşekkür ederim. Hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah.89-67 , Haziran-Kasım
harika valla darısı başımıza,inş. kist de kolaylıkla geçer.
Onu da ayda 1 yapacağım. Dokorun tavsiyesini yanlış anlamadıysam öyle söyledi.Bırakma evresi kaç günde bir 2.5 ml vurulacaksin. Ben bir ay oldu iğneye başlayalı. İlk hafta 7 .gün 2.5 vuruldum. Sonraki haftalar 8 gün 2.5 vurdum. 5. İğneyi bugün vurdum. Vücutta bir önceki hafta iğnesinin kalıntısı olduğu için ilk hafta beni sarstı. Kagittada 7 . Gün vurunmazsaniz 3 gün daha geçtiğinden emin olun 10. Gün vurun yazıyor. Kararsız kaldım
Diyetisyen eşliğinde kas yağ kontrolü şeklinde ilerlemenizi tavsiye ederim. İki kilo kaybı diye üzülme .kullanmadığın aylarda o İki kiloyu dahi veremiyordukMerhaba benim malesef bugün 5. Doz olmama rağmen toplamda 2 kg kaybım oldu bakalım 2. Ay ne olacak.Tek güzell etkisi öğün aralarında yaşadığım hipoglisemiyi yaşamıyorum.Geceleti tatlı isteğiyle uyanmıyorum
Evet kilo vermem çok zordu diyetisyenle bile veremedik 2 ileri 3 geri oluyordum sanırım kilo almamamda güzel menopoza girdimDiyetisyen eşliğinde kas yağ kontrolü şeklinde ilerlemenizi tavsiye ederim. İki kilo kaybı diye üzülme .kullanmadığın aylarda o İki kiloyu dahi veremiyorduk
benim TSH değerleri halen düzelmedi dün TSH 13,5 çıktı ... iğneye başlasam mı değerlerin normale dönmesini mi beklesem bilemiyorum.. doktor iğneyle ilgili hiç bir hastaya yorum yapmadığını söyledi, siz iğneye ilk başladığınızda değerleriniz yüksekmiydi?Selamlar benım de TSH degerlerım cok yuksekken euthyrox ıle basladıktan 1.5 sonra tekrar godıp kan tahlılı verdım eger ılac ıse yaradıysa doktor hemen baslatıyor,tiroid degerleri yoluna gordıyse zaten cok daha hızlı kılolar gıdıyor,ancak benım endıkronolojı dr um 2.5 ıle devam ettırmıstı.
Başlangıç kilomuz aynı, bende ilk dozumu 12 aralıkta yaptım. Şu an güncel 83.80 kiloyum. Umarım güzel bir süreç olur1.doz 15 Aralık 87.45kg
2.doz 22 Aralık 85.15kg...
80 kilo altını çok özledim hayırlısıyla bi dönsem, sanki sonrası daha kolay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?