- Emoji Skoru
- 685
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi betty_boop
-
Bakırköy Sadi Konuk Endokrinolojinin kontrolünde kullanıyorum. Tüm ultrasonlarıma bakıldı tiroit vs ayrıca kanserle ilgili iltihapla ilgili testlere de gayet ilgililerdi devlet hastanesi olmasına rağmenKan tatlili dışında da tetkikler isteyen, ayrıntılı inceleyip ilaç öneren bir doktor var mıdır İstanbul'da önerebileceğiniz?
Teşekkürler , ciddi bir artış maalesefZamlı tatlı yeni fiyatlar
Merhaba tebrik ediyoruum :) ben 2nci dozda (2,5 mg) hiç tokluğum yok yaaGünaydın, bi süredir güncelleme yapamadım. 8 aylık bi bebişle uğraşırken hayat zor
5 mg doza geçtim, iki sefer uyguladım. Bunda da hiçbir yan etki olmadı. Bünyeme maşallah diyelim
19 kasımda kullanmaya başlamıştım. Yani 3 gün sonra tam 6 hafta olacak ve 7 kg verdim. Bende öyle çoğu kişinin yazdığı gibi tek öğün beslenme olmadı yine üç öğün yiyorum ama çok az az. Tatlı ihtiyacım da pek olmuyor olsa da ufacık bi parça yetiyor. Şimdilik durumlar böyle :)
Benim doktorum troid ve tüm batın ultrason da istemişti. Antalya da kendisi ama online görüşebiliyorsunuz. Bende istanbuldayım ve online takip ediyor beni.Kan tatlili dışında da tetkikler isteyen, ayrıntılı inceleyip ilaç öneren bir doktor var mıdır İstanbul'da önerebileceğiniz?
Çok teşekkürler. Baktım da eğitim ve araştırma hastanesiymiş; sizi tek doktor takip etmiyordur sanırım, değil mi? Sorun yaşadınız mı bu anlamda?Bakırköy Sadi Konuk Endokrinolojinin kontrolünde kullanıyorum. Tüm ultrasonlarıma bakıldı tiroit vs ayrıca kanserle ilgili iltihapla ilgili testlere de gayet ilgililerdi devlet hastanesi olmasına rağmen
Batın, tiroid dışında kalp, pankreas bakanlar da var. Biz de dahiliye doktoruna gittik ama sadece kan tahliline baktı, başka bir şey istemedi. Belki de yeterlidir ben evham yapıyorumdur ama kardeşimin (erkek) ciddi kilosu ve buna bağlı rahatsızlıkları olduğu için detaycı bir doktor bulmaya çalışıyorum. O sebeple yüz yüze olması motivasyon açısından da daha iyi olur düşüncesindeyim, çok sağolun.Benim doktorum troid ve tüm batın ultrason da istemişti. Antalya da kendisi ama online görüşebiliyorsunuz. Bende istanbuldayım ve online takip ediyor beni.
Tek doktor ve hemşiresi takip ediyor . Çok istedim Çam Sakura ya da İstanbul Eğitim ve Araştırma. Orada direkt obezite bölümü var fizyoterapist diyetisyen ve psikologla devam ediyorsunuz ücretsiz iğneden kas kaybını en aza indirerek en güzel şekilde fayda almış oluyorsunuz ama oradan da bulmak imkansızÇok teşekkürler. Baktım da eğitim ve araştırma hastanesiymiş; sizi tek doktor takip etmiyordur sanırım, değil mi? Sorun yaşadınız mı bu anlamda?
merhabaMerhaba arkadaşlar ben unuturum sandım ama içimden burada durumumu bildirmek geliyor sürekli
2,5 mg 2nci dozdayım. İlk vurduğum gün hipoglisemi yaşadım sonrasında da bir düzene girmedi kiloda kayıp ta yok boşa giden bir hafta oldu resmen. Tokluk hissi hiç yok deli gibi aç ta değilim tamam abur cubur da istemiyor canım ama sürekli atıştırmak istiyorum. Diyetisyenimin verdiği aralıklı oruç programına uyuyorum yüksek proteinli ama canım hep bişeyler atıştırmak istiyor. Sabah akşam 1 fincan yeşil çay 2,5 litre suyumu da günlük içiyorum ama verdiğim 2 kilo ile kaldım 2 haftada toplam 2 kg resmen motivasyonum ciddi anlamda düştü. Bu doz bana yetmiyor 1nci ay kontrolümde de doktora söyleyeceğim yükseltmeyi fakat 5mg da hipoglisemi yaparsa diye korkuyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız biraz olsun modumu yükseltti. Ben çok yüksek kiloda olduğum için bir anda hızlı bir şekilde en azından 2 haftada 4-5 gider diye düşünmüştüm hayatım boyunca kilo vermekte hep zorlandım iğneyle bile öyle maalesef. O zaman yeşilçayı günde 1e düşüreyim. Sabah akşam 1 fincan normal çay içerdim önceden ama şekerli , şekersiz asla içemiyorum onu bırakınca yeşilçayı sabah akşama yerleştirdim ama galiba fazla inşallah 1nci ayı en azından 5-6 kg ile kapatırım umud ediyorummerhaba
yeşil çay da hipoglisemi için iyi değil benim bildiğim. o da düşürür.
ben grupta en az ve yavaş verenlerdenim,ayda 3-4 kg vererek 1 ayda daha 6,5-7 kg gitti. şu an daralttığım pantolonlarım bile düşüyor. yine incelmişim. tartı dışında acayip bir incelme var. hiç gitmiyor dediğim de bir anda kilo gitti. örneğin 4 gün oynamadı,6.gün 1 kg gitti gibi . az görünen kilolar bile 3 ay geçince yine çok iyi rakamlar olucaklar. moral bozmak yok
ben bir de yanlış yazmışım, 1 ayda değil 2 ayda verdiğim kilo o benim .2 ayda giden 6,5-7 kg anca yani. gayet yavaş ama incelme de cok iyi, yerimde sayarak geçen aylarıma göre de iyi, 3 ay sonrayı hayal edince de iyi.Çok teşekkür ederim cevabınız biraz olsun modumu yükseltti. Ben çok yüksek kiloda olduğum için bir anda hızlı bir şekilde en azından 2 haftada 4-5 gider diye düşünmüştüm hayatım boyunca kilo vermekte hep zorlandım iğneyle bile öyle maalesef. O zaman yeşilçayı günde 1e düşüreyim. Sabah akşam 1 fincan normal çay içerdim önceden ama şekerli , şekersiz asla içemiyorum onu bırakınca yeşilçayı sabah akşama yerleştirdim ama galiba fazla inşallah 1nci ayı en azından 5-6 kg ile kapatırım umud ediyorum
İlaç biraz uygun fiyatlı olsaydı keşke 7-8 aya yayardım hiç te takmazdım ama bütçe olarak pahalı haftalık proteinden zengin gıda alışverişi de epey tutuyor aylık 20 bin ayırmak biraz zahmetli oluyor . Umarım 4 aylık süreçte iyi bir şekilde zayıflarımben bir de yanlış yazmışım, 1 ayda değil 2 ayda verdiğim kilo o benim .2 ayda giden 6,5-7 kg anca yani. gayet yavaş ama incelme de cok iyi, yerimde sayarak geçen aylarıma göre de iyi, 3 ay sonrayı hayal edince de iyi.
evet ya korkunç fiyatlar. şu yemek gürültüsünü alması, tatlı yiyince ,çekirdek yiyince midemin ağzıma gelip yedirmemesi derken ben baya da devam etmek istiyorum, hepimize bol eksiler sağlıklaİlaç biraz uygun fiyatlı olsaydı keşke 7-8 aya yayardım hiç te takmazdım ama bütçe olarak pahalı haftalık proteinden zengin gıda alışverişi de epey tutuyor aylık 20 bin ayırmak biraz zahmetli oluyor . Umarım 4 aylık süreçte iyi bir şekilde zayıflarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?