- Konu Sahibi betty_boop
-
2.5 mg'de ben de öyle oldum. Ama 5'te tam etkiyi aldım. Şu an kendimi yemeye ikna etmem gerekiyor kas kaybı yaşamayım diye o derece bir tokluk hissi. Ama vücudun 2.5 mg ile alışması da güzel.Merhaba arkadaşlar bende dün 2.8 dozunda oldum. Doktor arkadaşım yüksek kiloda olduğum için böyle başlayalım dedi. Ciddi bir iştah kaybı yok açıkcası ama sürekli yemekte düşünmüyorum. Ama acıktığımı hissediyorum. 11.00’da 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 2-3 lokma simit yedim. 15.00’da bir kutu kayısılı sek quark yedim. Yani anlatamıyorum ama böyle ayyy hayatta yiyemem modunda değilim:) beklediğim etkide değilim şuandiğer dozlarda olur mu o iştah kaybı.
Evet dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor galiba. Ama şu var ki; 2.5'ta iştahım kesilmemişti ama, tatlı ve abur cuburla bağım kesilmişti. Yani sıfır etki diyemem, kötü alışkanlıkları değiştirecek etkideydi. Yalnız özellikle ikinci hafta açlık boyutu iğneyi bırakmış gibi yüksekti. Ama 5'te midede şiş bir balon varmış gibi. Yemek saati gelince huzursuzlandım hatta, mecburum ama yemek de istemiyorum. Ama kas kaybı, saç dökülmeleri olmaması için sağlıklı ve dengeli yemek zorundayız. Zayıflayacağız bu bir gerçek, ama hepimiz için asıl dileğim kalıcı bir değişim. Süreç bittiğinde eski hatalara dönmeyeceğimiz bir değişim.Ekşi sözlükte okudum 150 kg insanlar bile 2.5’la ciddi etkiler yaşadıklarını söylediler. Bence kişiden kişiye değişen bir şey. Ama 5 mg ile istediğiniz etkiyi almanıza çok sevindim. Bakalım bende çok iştah patlaması yaşarsam 1 ay dolmadan 5 mg’a başlarım büyük ihtimal.
Aminnn inşallah son cümlenize canı gönülden.Evet dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor galiba. Ama şu var ki; 2.5'ta iştahım kesilmemişti ama, tatlı ve abur cuburla bağım kesilmişti. Yani sıfır etki diyemem, kötü alışkanlıkları değiştirecek etkideydi. Yalnız özellikle ikinci hafta açlık boyutu iğneyi bırakmış gibi yüksekti. Ama 5'te midede şiş bir balon varmış gibi. Yemek saati gelince huzursuzlandım hatta, mecburum ama yemek de istemiyorum. Ama kas kaybı, saç dökülmeleri olmaması için sağlıklı ve dengeli yemek zorundayız. Zayıflayacağız bu bir gerçek, ama hepimiz için asıl dileğim kalıcı bir değişim. Süreç bittiğinde eski hatalara dönmeyeceğimiz bir değişim.
2 haftada 6 kg müthişşş tebrik ederim sizi. Umarım çoğu yağdandır kas kaybetmemişsinizdir. Kalan 2 haftada 4 kg bile verseniz resmen 1 ayda 10 kg kayıp harika bir duygu :) kıyafetlerinizde farketmeye başladınız mı? Birde spor yapıyor muydunuz?Bugün tartılma günümdü. Başlangıcım 2 Ocak. İlk 2 hafta 2.5 mg kullandım, şu an 3. Haftanın içindeyim dozum 5 mg. Bugün itibariyle giden -5.8 kg.
Çok teşekkür ederim, darısı hepimize sağlıkla ve kalıcı olsun2 haftada 6 kg müthişşş tebrik ederim sizi. Umarım çoğu yağdandır kas kaybetmemişsinizdir. Kalan 2 haftada 4 kg bile verseniz resmen 1 ayda 10 kg kayıp harika bir duygu :) kıyafetlerinizde farketmeye başladınız mı? Birde spor yapıyor muydunuz?
Ayyy harika ya insan nasıl mutlu oluyo:) benimde ilk tartı günüm cuma bakalım kaç çıkıcam. Biran önce en azından biraz hafiflediğimi hissetmek istiyorumÇok teşekkür ederim, darısı hepimize sağlıkla ve kalıcı olsun
Henüz ilk 15 günde spor yapamadım ama çalıştığım için günlük yaklaşık 6000 adımım oluyor. Suya ve protein ağırlıklı beslenmeye çok dikkat etmeye çalışıyorum. Saç dökülmesi olmasın diye zaten düşüktü demir takviyesi kullanıyorum.
Başlamadan ölçülerimi almıştım tam bir ay dolunca tekrar alıcam ama, baya belli oldu bu kadarda bile; insülin göbeği hemen indi olmayan pantolonlar olmaya başladı
Çok geçmiş olsun kaç mg kullanıyorsunuz? Diyetisyenle devam etseniz hipoglisemi önlemi alacak bir diyet yazar mı acaba ya da chatgptyle oluştursanız? Bu çok zor oluyodur sizin içinErken de konuşadım halbuki ama... Arkadaşlar ilk dozda ilk 20 dakikada yaşadığım hipoglisemiyi bu sefer 2. gün gece yaşadım. Allahtan uyumamıştım. Akşa karbonhidratsız beslendim. Balık yedim sadece. Aç da değildim yani hissetiyordum. Fenalık hissi geldi. Hemen kalkıp şekerimi ölçtüm 93 dü. Yinede meyve suyu içtim 2-3 yudum. Bacaklarım titremeye başladı. Şeker dilatına koydum. Tekrar ölçüm yaptım 84 çıktı. peynir ekmek yedim hemen ve meyve suyuna devam ettim ölçüm 74 çıktı. Bu arada dilim ağırlaştı konuşmada güçlük çektim yine ve aşırı uykum geldi. Cips yedim, proteinli süt içtim. 10 dakika sonra 90 a çıktı. Zaten yükselmeye başladığını hissetmiştim. Sonra tekrar ölçtüm 112 çıktı. Tüm gün yemediğim şeyleri gece zorla yedim. Hele o meyve suyu tüketmek o kadar zordu ki ben bu iğneden sonra şekerli şeyleri yiyemiyorum çok zorlandım. Neyseki bu hipoglisemi atağınıda atlattık kazasız:)
Çok güzel olacak inşallahÇok teşekkür ederim ben defalarca diyet yapıp zayıfladım ama bıraktığımda hep geri aldım. İradem çok kötü ama şuan bu kiloda diyete başlama fikri bile gelemiyo içimden o yüzden iğne olmaya karar verdim. İnşallah irademi güçlendirir şöyle bi 75’leri görsem eyvallah dicem:) yavaş gitmesi gerçekten iyi kasları kaybetmemek çok önemli siz çok güzel başarmışsınız darısı başıma.
Bende leslie ve direnç egzersizleriyle mutlaka desteklicem kas için ve daha iyi incelmek için. Çok heyecanlıyım bakalım neler olacak:)
Ne olursa olsun lütfen 2,5la bir ayınızı doldurun bu çok önemliEkşi sözlükte okudum 150 kg insanlar bile 2.5’la ciddi etkiler yaşadıklarını söylediler. Bence kişiden kişiye değişen bir şey. Ama 5 mg ile istediğiniz etkiyi almanıza çok sevindim. Bakalım bende çok iştah patlaması yaşarsam 1 ay dolmadan 5 mg’a başlarım büyük ihtimal.
Ben de onu ancak günde 3 kuru kayısı ile çözdüm, kabızlığı tamamen engelliyor.Çok güzel olacak inşallahbakın 5 gündüz kabızlık ve şişme yaşıyordum bugün bir anda düzeldi ve kilom da düşme de oldu motivasyonu kaybetmemek gerekiyor
Ben de yiyorum ama tık yokBen de onu ancak günde 3 kuru kayısı ile çözdüm, kabızlığı tamamen engelliyor.
Ben listelerimi yapay zekaya hazırlatıyorum, örnek paylaşabilirim. Komutu evdeki malzemeler şu şu; glp-1 iğnesine uygun, kas kaybı yaşamadan eksileceğim, kabızlık yaşamayacağım, gerekli proteini alacağım şekilde bir menü hazırla olarak veriyorum. İlk 2 gün hariç kabızlık olmadı life dikkat ederek hazırladığı için. Örnek menü paylaşıyım belki denersiniz.Ben de yiyorum ama tık yokhatta ben zeytinyağında beklemiş incir de yiyorum sabahları aç karına ama hiiiç tık yok
Gerçekten çok pahalı, kredi öder gibi. Başlarken doktorum 6 ay demişti. Şimdiden 24 bin ödeme yaptım. Doz arttırmasam bile, zam gelmese bile toplamda 80 bini bulacak ki illa ki bir doz azaltarak bırakma olacak onu da eklersem 6 ayda nerdeyse 100 bin. Ki malum protein ağırlıklı beslenme de ayrı bir masraf. Keyfi olan 7-8 kilo için bir şey diyemem ama tip 2 diyabet hastaları için kesinlikle reçete edilmesi gerekir.Şubatta tekrar zam bekliyoruz dedi eczane, offfkiralarla yarışıyoruz artık bu nedir ya (