- Emoji Skoru
- 1.276
- Puanlar
- 113
- Konu Sahibi betty_boop
-
Bende 2,5 mg aşırı yan etkiyle sürüyordu 3. doz bile aynı etkindeydi ama 4. Doz hiç etki etmedi, tam tersi devamlı yeme isteğimi bastırmakla geçti haftam .. son 2 haftadır da kilomu koruyorum sadece .. sanırım ben de doz yükselteceğim..merhabalar, süreçte kilo alımınız durduğu zamanlar oldu mu?
sanki eskisi kadar tok tutmuyor ve kilo alımımda sabit kaldı haftalık 200-300 gram zor gidiyor.
5 mg kullanıyorum aslında doz artırmak istemiyordum ama tecrübelerinizi merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim şimdi nasılsınız ne kadar gitti sağlıkla inşallahAynı durumu yasadıgım ıcın sızı cok iyi anlıyorum doktor once 4 seans prp sonra 2 seans hıyarıolıc asıt sonrasında da 1 seans kolajen enjektor yaptı dız kapaklarıma acısını dusundukce hala dızlerım sızlıyor ve o zaman bana 1 kılo bıle alman yasak dedı cunku her 1 kılo dıze 4 kılo agırlık verırmıs.yanı 10 kıloyu hızlıca alınca dızlerıme 40 kılo yuklemıs oldum.mahvettı benı o surec umarım bır an once bu sorundan kurtulursunuz ,cok gecmıs olsun
Diyetisyenimle protein tozu yerine tavuk göğsü, köfte,ton balığı ,peynir ile devam ediyoruz. Bu 15 gün içerisinde 1kilo200 gram yağdan vermişim. 800 gram kastan almışım. 300 gram da sudan almışım. Diyetisyenle ile devam etmeni öneririmProtein tamamlamak için protein tozu kullananız varmı hangisi iyidir colejen kullanmamız gerekli hangi colojen iyidir bilgisi olan varsa yazabilir mi
Merhaba bende cuma günü başlayacağım iğneye diyetisyenle mi ilerliyorsunuz acaba?Dün 5.dozumu vurdum. 5mg bulamadım, 7.5mg'ı parçalamak da klinik olarak pek sevilmeyen bir yol. O yüzden şimdilik 2.5 devam. 5i haftaya bulacaklarını söylediler
1 kutuda toplam 6 kg verdim, 4,8kg yağdan gitmiş. Bu hafta direnç/ağırlık egzersizlerine başlıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar) bu kutu bitiminde doktor kontrolüm var, tiroid usg yinelenecek, kan tahlilleri de...
Diyetisyenle birlikte ilk zamanlar kastan verdim. Verdiklerini yemedigim için. Şimdi kastan vermedimMerhaba bende cuma günü başlayacağım iğneye diyetisyenle mi ilerliyorsunuz acaba?
Süreciniz nasıl başladı ne kadar sürede kaç kg verdinşz? Gerçekten iştah kapanıyor mu:) birde spor olarak ne yaptınız?Diyetisyenle birlikte ilk zamanlar kastan verdim. Verdiklerini yemedigim için. Şimdi kastan vermedim
Benim de beynimin bağımlılığı var midem istemese de beynim istediği için yemeye başlıyorum midem müsaade etmiyor . İğne aslında asıl sorunun tam olarak nerede olduğunu gösterdi bana . Ayrıca son dozumda 4 gün sonrası ciddi açlık ve tatlı krizleri yaşadım regl gecikmem olmuştu ve hala olamadım belirtiler de var sanırım bu yüzden ama iğne olduğu için cidden bir yerde frenliyorBenim de bugün 10. Günüm 2.5 mg ile. 3.8 kg eksilme oldu çoğu ödem olsa da. Dün tüm gün evdeydim ve çok ciddi bir iştah patlamam oldu. Karbonhidrat kaçağım oldu fazlaca. Kaygılandım tabi ama bugün kaldığım yerden devam. Daha başlamayanlar için söylüyorum, eğer benim türümde yeme bozukluğunuz varsa, iğneye destek vermezsek onun da eli kolu bağlanıyor. İğneden destek alarak bir disiplin içinde gitmemiz gerek.
Bu ay 5 mg'a geçiş yaptım. Arada inanılmaz bir fark var hiç bir şey yiyemez oldum, karnıma koca bir taş oturmuş gibi. 2,5 luk la çok faydasını görmeyenler varsa benim gibi direkt olarak 5 liğe geçiş yapsın. Kilo değişimlerini arada girer güncellerim.Merhaba, 2,5 mg olarak 4. iğnemi Salı günü vuruldum, ne yazık ki bende ki etkisi burda okuduklarım kadar yüksek olmadı, iğne yaptığım ilk 2-3 gün etkisi iyiyken sonraki günlerde acıkmalar başlıyor. Şu ana kadar 5 kg verebildim. 2,5 mg'dan 5 mg'a geçeceğim.
Ben de yan etki olarak midem de çok fazla gaz yaptı, sürekli yumurta yemişim de geyiriyormuşum gibi bi durum var. Yaşadığınız diğer yan etkilere baktıkça daha kabul edilebilir diye düşündüm. Arada yine güncellerim.
Doktorlar 2,5 tam anlamıyla hiçbir fayda görülmediğinde 5e geçmeyi öneriyor. Ben de tam anlamıyla sıfır etki durumunda değilim bu yüzden 2nci ay için de 2 buçuk aldımBu ay 5 mg'a geçiş yaptım. Arada inanılmaz bir fark var hiç bir şey yiyemez oldum, karnıma koca bir taş oturmuş gibi. 2,5 luk la çok faydasını görmeyenler varsa benim gibi direkt olarak 5 liğe geçiş yapsın. Kilo değişimlerini arada girer güncellerim.
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlığınıza hiçbir zarar vermeden sağlıklı zayıflamanıza vesile olurMerhaba arkadaşlar bende yarın aranıza katılıyorum. Dün tahlillerimi yaptırdım. 2.5 mg ile başlıcam iğneye kilom çok yüksek hedefim 30 kg vermek bu mümkün mü bilmiyorum. Süre olarakda 6-7 ay gibi bir şey belirledim kendimce:) diyet listesi ve egzersiz planıda çıksrdım. Umarım yağdan verdiğim güzel kilolarımız olur hepimizin.
Bende 107 kg’ım hayatımda gördüğüm en yüksek kilom boyum 168 cm. 2. Çocuktan sonra bir türlü toprlayamadım. Öyle bir hale geldim ki tokken bile yiyebiliyorum sürekli canım bir şeyler istiyor. Ve artık başlama kararı aldım çünkü diyet yapacak iradeyi koruyamıyorum. Diyetisyenim yok ama protein ve lif açısından yüksek beslenecek şekilde 16-8 aralıklı oruç planı oluşturdum kendime chatgptden:)Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlığınıza hiçbir zarar vermeden sağlıklı zayıflamanıza vesile olurBenim hedefim 50 kg morbid obeziteyim inşallah çok güzel sonuçlar alacağız.
Diyetisyene gitmiyorsunuz sanırım diyetisyenim 16/8 şeklinde aralıklı oruç başlattı bana kahvaltı ve ikindi ara öğünlerimde yüksek protein var şuan . İğne yedirmediği için protein sütü de içebilirsiniz ben abarttığım için kasımı yükseltmiştim hatta çok fayda ediyor
İnanıyorum çok güzel zayıflayacaksınız