Doktorunuz size transfere uygun dedi mi?
Ben şuan mozaik embriyoya gebeyim. %30 oranında trizomi 6’ydı embriyom pgt’de. Doktorum uygun olduğunu söylemişti iyikide güvenmişim. Fetal dna yaptırdık sonrasında çok şükür temiz geldi. Trizomi 6 da temiz çıktı fetalde
Ama bazı genler ve oranlarına göre doktorlar çok uygun olmayabileceğini söylüyor. 6 yaşamla bağdaşan dedi benim doktorum ve oran olarak düşük dedi. 3 ile ilgili bir bilgim yok doğrusu
İlk 6. Haftada farklı bir sebepten perinatoloğa gitmişyim sonrasında gitmedim. Fetal dnayı tüp bebek doktorumda takipli doktorumda genoksta önermişti 12. Haftada orda yaptırdım. Şuan takipli oldupum doktorumda iyi inceliyor ona güveniyorum o yüzden perinatoloğa şuan gitmeyi düşünmüyorum. Detaylı ultrasonda bakıcamMerhabalar, öncelikle sizin ve bebişiniz adına çok sevindim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Cevap yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Doktorum ve genetik doktoru transfer için uygun olduğunu söylediler. Mozaik oranı %50 ve tek gen de sizin gibi.. trizomi 3.. yaptığım araştırmalarda da transfere uygunluk açısından ilk sırada yer alıyor tek gen olmasından dolayı.
Fetal dna testini nerede yaptırdınız acaba, perinatologla da görüşme sağladınız mı?
Cevaplar için teşekkür ederim, şimdiden iyi bayramlarİlk 6. Haftada farklı bir sebepten perinatoloğa gitmişyim sonrasında gitmedim. Fetal dnayı tüp bebek doktorumda takipli doktorumda genoksta önermişti 12. Haftada orda yaptırdım. Şuan takipli oldupum doktorumda iyi inceliyor ona güveniyorum o yüzden perinatoloğa şuan gitmeyi düşünmüyorum. Detaylı ultrasonda bakıcam
mozaikliğiniz yüzde kaçtı ve hangi genlerde mevcuttu, transferiniz ne oldu, lütfen benimle bilgilerinizi paylaşır mısınız? Transfere daha karar vermedim ama sevgili annelerden, mozaik transferli sevgili anne adaylarından yardım rica ediyorum..
Çok teşekkür ederim yazdığınız için, hanımefendinin kendisine ulaştım konuştuk@Saklicennet yanılmıyorsam mozaik transfer sonucu bebeğini kucağına aldı diye hatırlıyorum.
Merhabalar 41 yaşındayım teste 3 embriyom gitti ikisi negatif geldi 4 ab kalitesinde olan trizomi+6 sonuclu doktor transfer edelim diyor bana yardımcı olur musunuz kafam allak bullakDoktorunuz size transfere uygun dedi mi?
Ben şuan mozaik embriyoya gebeyim. %30 oranında trizomi 6’ydı embriyom pgt’de. Doktorum uygun olduğunu söylemişti iyikide güvenmişim. Fetal dna yaptırdık sonrasında çok şükür temiz geldi. Trizomi 6 da temiz çıktı fetalde
Ama bazı genler ve oranlarına göre doktorlar çok uygun olmayabileceğini söylüyor. 6 yaşamla bağdaşan dedi benim doktorum ve oran olarak düşük dedi. 3 ile ilgili bir bilgim yok doğrusu
Yani siz içiniz nasıl rahat edicekse öyle yapın ama benim transferine kararsız kaldığımız mozaik embriyom öyle güclü çıktı kiMerhabalar 41 yaşındayım teste 3 embriyom gitti ikisi negatif geldi 4 ab kalitesinde olan trizomi+6 sonuclu doktor transfer edelim diyor bana yardımcı olur musunuz kafam allak bullak
Yüzdesi yaziyor mu raporunuzda? Belli bir oranin ustunu yasal olarak transfer edilemez olarak belirttiler bize de. Acaba hekimden hekime degisen bir bakis acisi mi bu ?Merhabalar 41 yaşındayım teste 3 embriyom gitti ikisi negatif geldi 4 ab kalitesinde olan trizomi+6 sonuclu doktor transfer edelim diyor bana yardımcı olur musunuz kafam allak bullak