kaç yaşındasınki canım sen
evlenince herkes kendi ailesi ile ilgileniyor kendi eşi çocugu oluyo anneye babaya aileye zaman kalmıyo ilgilenemiyorlar sana neden köstek olsunlar cnm
sabahları 1 dılım ekmek tuket bence bırde leslıe tayzemız var bızım nette bak kesınlıkle onuda tavsıye ederım :)) spor yapmak ınan cok ıse yarıor aramıza hosgeldın =)
yok yok odama ekmek sokmam yoksa dayanamayıp ben onu git gel tırtıklarım olmaz:)
sorma onu bugün keşfettim müthiş bişe :) akşam da ilk defa başladım 3 mile kadar dayanabildim :)
senin biöykün varmı listen falan ? :)
olmazz mııı :))) benım de gunlugum var benım bugun 1. haftam bıttı ve 1 kg vermıs durumdayımo bır 10 olur ınsallah :)))
aa ne güzel boyun kaç peki ? ve bigünlük örnek liste yazarmısın cnm ?
bellı bır lısteye baglı kalmıorum hatta arada kacırdıgım zamanlar falan da oluyor topıgıı ıncele ıstersen gunlugmun adı: 'cokk kılo vermem lazım cokk' aksam yememye dıka edınce suyu bol tuketınce ve tabı leslıe teyze ıle sanırım kurtarıcaz bu fazlalıklardan
6.GÜN
sabah : camambert peynrmden yedim 1kk kadar, 1yeşil zeytin, domates,salatalık , şekersiz çay
öğlen: makarna yagsız ve tuzsuz , yoğurt
ara: ananas
ara: şekersiz türk kahvesi ve 2dilim tatlı
akşam : 1kase sebze çorbası bol limonluu
haha gittikçe midem küçülüo snrm
ohhh ohhh kaçamaksız 2.kişisin tebrikler canımm
menünde gayet güzeeell afiyet olsun
aynen kaçamak yokkk asla!:) enfazla 3hafta sonra 60 olcammmmm :)
hadi bakalım geçmiş olsun tatlılar bademler oh oh ohhh 3 hafta sonra 60 nasıl düşcen bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?