mpuder'in diyet günlüğü(hedef 68=>60)

kaç yaşındasınki canım sen

evlenince herkes kendi ailesi ile ilgileniyor kendi eşi çocugu oluyo anneye babaya aileye zaman kalmıyo ilgilenemiyorlar sana neden köstek olsunlar cnm

22 . ya ilgilenmesinler ona da razıyım zararları olmasın da.. yok işte kendi evlerine çekilselerde gözleri , kulakları bzm evde sormaa

sabahları 1 dılım ekmek tuket bence bırde leslıe tayzemız var bızım nette bak kesınlıkle onuda tavsıye ederım :)) spor yapmak ınan cok ıse yarıor aramıza hosgeldın =)

yok yok odama ekmek sokmam yoksa dayanamayıp ben onu git gel tırtıklarım olmaz:)
sorma onu bugün keşfettim müthiş bişe :) akşam da ilk defa başladım 3 mile kadar dayanabildim :)

senin biöykün varmı listen falan ? :)

olmazz mııı :))) benım de gunlugum var benım bugun 1. haftam bıttı ve 1 kg vermıs durumdayım o bır 10 olur ınsallah :)))

aa ne güzel boyun kaç peki ? ve bigünlük örnek liste yazarmısın cnm ?

bellı bır lısteye baglı kalmıorum hatta arada kacırdıgım zamanlar falan da oluyor topıgıı ıncele ıstersen gunlugmun adı: 'cokk kılo vermem lazım cokk' aksam yememye dıka edınce suyu bol tuketınce ve tabı leslıe teyze ıle sanırım kurtarıcaz bu fazlalıklardan

okudum listeni cnm gayet iyi ama enaz günde 4 öğün yemeye çalış . ya enkötü ihtimalle 2ay sürede veririz 10 kiloyu he nolcak :))

vee 4.günüm ,

sabah:5tane nugget peynir yağda kızarttm:S
ara : 1kutu yoğurt
öğle: 1kruvasan, 1 cookies , 1sütlü kahve
akşam: kremalı tavuk çorbası , 4yemek kaşığı bulgur pilavı , salata ve 3-4dilim ekmek

pff umarm 1000kcal i geçmemiştir:S ama çok yürüdüm bugün ona güveniyorum bide leslie yle 3mil yapabilirsem süper olucak :)

1saat sporumu da yaptım daha ne olsun bee:)
bide bugün birsürü mağaza gezdim zayıflaynca hepsnin S bedeninii alcammm

5.günüm ,
sabah : 3nugget de fromage:), 2yeşil zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay
öğle: 3yemek kaşığı makarna(yağsız), 1kutu yoğurt
ara: 2kalın dilim ananas ( tavsiye ederim kalorisi çok düşük ve sindirime yardımcı)
akşam: 1kase hazır sebze çorbası bol limonlu , salata
ara: şekersiz çay

artık cnm öle bişe istemiyor bunlar yetiyor hernasılsa alıştı sanırım bünyem. bide regl dönemim canm tatlı bile istemiyor ya müthiş :)
ayrıca hesaplayınca yine 1000i geçmedim!:))

hoşgeldin aramıza
burada herkes birbirine destek olur ne sormak istersen sorabilirsin
ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum sana da olurum imkanım ölçüsünde
tekrardan hayırı olsun
sevgiler

6.GÜN

sabah : camambert peynrmden yedim 1kk kadar, 1yeşil zeytin, domates,salatalık , şekersiz çay
öğlen: makarna yagsız ve tuzsuz , yoğurt
ara: ananas
ara: şekersiz türk kahvesi ve 2dilim tatlı
akşam : 1kase sebze çorbası bol limonluu

haha gittikçe midem küçülüo snrm

ohhh ohhh kaçamaksız 2.kişisin tebrikler canımm
menünde gayet güzeeell afiyet olsun

inşşşş.

7GÜN
sabaheynir ve salatalık
öğlen: çok az balık , 1kutu yoğurt
ara: ananas
veeee
akşamda batırmış bulunmaktayım 1kase sebze çorbası içtim ancak ardından bikutu kekkk ve bisürü badem yedim.
okdar çok abarttım ki hem vicdanen hem de fiziken rahatsız olduğum için kustummm :)

yani snrm yine 1000kaloriyi geçmemişimdir :)

akşam 3mil leslie yapıp bugünü de böle kapatıcam ..

8.GÜN
sabah: 1 çatal roquefort peynir, domates
öğlen: 1 kutu yoğurt, 1 avuç badem
ara: 1elma
akşam: 1kase hazır sebze çorbası, salata
ara: 1 kutu yoğurt

9.GÜN
sabah: 1 haşlanmış yumurta, salatalık
öğle: 1kase nohut, şekersiz çay
ara: 1cookies, 1 armut
akşam: 1kase hazır sebze çorbası
vee bugün 4mil leslie :)

10.GÜN
sabah: 1 haşlanmış yumurta, salatalık
öğlen: 1kase nohut, 1kutu yoğurt, şekersiz çay
ara: 1elma
akşam: 1kase çorba, 1 kase nohut ve salata

11.GÜN
sabah: salatalık, şekersiz çay
öğlen: 1cookies ve 1 capuccino
ara:2 mandalina
akşam: 1kase kuru fasulye, 3çatal pilav ve salata

ve bu sabah tartıldığımda tam 3kilo vermişim haha süpermiyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…