mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

evet ben de 2 gündür cetrotid kullanıyom. bencede çarşamba yada cuma gibi toplarlar sanıyorum

sen nerde yaptırıyon?

Kizlar bugun yumurtalarim toplandi 10 tane cikmis,sanirim az ama haktan hayirlisi ne diyelim pers transfer war ltf dua edelim ben isteyen herkese ediyorum rabbim yormadan hayirlisiyla bebislerimizi wersin ins..

allah yardımcın olsun canım kaç tane transfer edecekler. yumurta toplama olayı ağrılımı benimde çarşamba sabah toplanacak korkuyorum biraz. allah bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin. dualarım seninle

Tsk ederim cnm doktorum 2 tane transfer edicez dedi yumurta toplamada hicbisey duymuyosun hic korkma bende cok korkuyodum yalwardim resmen ben uyumadan bisey yapmayin diye sen tamamen uyumadan hicbisey yapmayacaz dediler zaten anestezi doktoru ilaci werir wermez gozlerin kapaniyo hicbisey duymuyosun uyandiginda hersey bitmis oluyo rahat ol :)

Hayirlisi olsun :) insallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu duyguyu bnde transferden korkuyorum bakalim ne olcak

Bana bugün transfer yapıldı kızlar.herşey güzelde idrara sıkışık olmak biraz sıkıntılı

Ya o idrar zaten sikintili benm heyecan basinca zaten her dk idrar gelio bunu nasil ayarlayacm bilmiyorum aci oluyomu peki sabanur hanim?

allah yardımcın olsun canım kaç tane transfer edecekler. yumurta toplama olayı ağrılımı benimde çarşamba sabah toplanacak korkuyorum biraz. allah bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin. dualarım seninle
Ooo hayirli olsun, benim de cmt toplanacak galiba belki transferim de yapilir belki bikac ay sonraya.. hayirlisi artik

Sağol canım zaman çabuk geçsin hemencik kamusal bebislerimize
E2 yaptirdin mi buarada? Ben her gittigimde e2 yapiliyor, kan kalmadi artik bende yarin ki opu nda insallah guzel bi sekilde sonuclanir, hakkinda hayirlisi olsun.. haberlesiriz yine

Az once haber werdiler 10 yumurtadan 7'si olgun cikmis we sadece 1 tane dollenmis sadece 1 tane we onuda kaybetme ihtimalimiz warmis yarin artma ihtimali de olabiliyomus umutsuz konustu teldeki bey bu nasil bir imtihandir ..

Az once haber werdiler 10 yumurtadan 7'si olgun cikmis we sadece 1 tane dollenmis sadece 1 tane we onuda kaybetme ihtimalimiz warmis yarin artma ihtimali de olabiliyomus umutsuz konustu teldeki bey bu nasil bir imtihandir ..
Dua et canim bozma moralini furkan suresini oku

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar inşallah herkesin hakkında hayırlı olur bizde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlicaz yorumları okudukça hiçbişey bilmediğimi farkediyorum dozlar ilaçlar filan zor gerçekten

E2 yaptirdin mi buarada? Ben her gittigimde e2 yapiliyor, kan kalmadi artik bende yarin ki opu nda insallah guzel bi sekilde sonuclanir, hakkinda hayirlisi olsun.. haberlesiriz yine
sağol canım.. senle aynı gün başlamıştık senin opu ne zaman?

Merhaba arkadaşlar inşallah herkesin hakkında hayırlı olur bizde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlicaz yorumları okudukça hiçbişey bilmediğimi farkediyorum dozlar ilaçlar filan zor gerçekten
Bizde bu ay sonunda istanbula gidip basliyoruz tedaviye..bende senin gibi hic birsey bilmedigimi dusunuyordum suan..benim ilk denemem olacak..sanirim bazi seyleri yasiyarak ogrenecegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…