sen nerde yaptırıyon?Himm... ilk gun alttan muayene yapip gonalf 150 ile baslattilar. 4.Gun sabahi e2 yaptirttilar(933 cikti) hemde yine vajinal muayene yaptilar kac folikul olusmus diye. Igne dozunu da 112,50 ye dusurduler. Bir de cetrodide diye gobekten igne verdiler. Yarin tekrar gidecegiz ne durumda diye. Buyudulerse catlatma ignesi verip toplama yaparlar sanirim carsamba falan..
Ooo hayirli olsun, benim de cmt toplanacak galiba belki transferim de yapilir belki bikac ay sonraya.. hayirlisi artikallah yardımcın olsun canım kaç tane transfer edecekler. yumurta toplama olayı ağrılımı benimde çarşamba sabah toplanacak korkuyorum biraz. allah bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin. dualarım seninle
Sağol canım zaman çabuk geçsin hemencik kamusal bebislerimizeOoo hayirli olsun, benim de cmt toplanacak galiba belki transferim de yapilir belki bikac ay sonraya.. hayirlisi artik
E2 yaptirdin mi buarada? Ben her gittigimde e2 yapiliyor, kan kalmadi artik bendeSağol canım zaman çabuk geçsin hemencik kamusal bebislerimize
Nerde tedavidesin canimE2 yaptirdin mi buarada? Ben her gittigimde e2 yapiliyor, kan kalmadi artik bendeyarin ki opu nda insallah guzel bi sekilde sonuclanir, hakkinda hayirlisi olsun.. haberlesiriz yine
Dua et canim bozma moralini furkan suresini okuAz once haber werdiler 10 yumurtadan 7'si olgun cikmis we sadece 1 tane dollenmis sadece 1 tane we onuda kaybetme ihtimalimiz warmis yarin artma ihtimali de olabiliyomus umutsuz konustu teldeki bey bu nasil bir imtihandir ..
Ahh ah elde olsa keske..rabbim sabrini wersinDua et canim bozma moralini furkan suresini oku
sağol canım.. senle aynı gün başlamıştık senin opu ne zaman?E2 yaptirdin mi buarada? Ben her gittigimde e2 yapiliyor, kan kalmadi artik bendeyarin ki opu nda insallah guzel bi sekilde sonuclanir, hakkinda hayirlisi olsun.. haberlesiriz yine
Bizde bu ay sonunda istanbula gidip basliyoruz tedaviye..bende senin gibi hic birsey bilmedigimi dusunuyordum suan..benim ilk denemem olacak..sanirim bazi seyleri yasiyarak ogrenecegiz..Merhaba arkadaşlar inşallah herkesin hakkında hayırlı olur bizde önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlicaz yorumları okudukça hiçbişey bilmediğimi farkediyorum dozlar ilaçlar filan zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?