- 13 Ocak 2015
- 192
- 283
- 133
- 55
merhaba kızlar bende yeniyim. gonal f kullanmaya başladım. 4. günüm bakalım ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu arada Cumartesi gunu kalp atisini duymaya gidicez bizde insallah duyulur suan tam 6 hafta 5 gunluk ilk bebegimiz ck heyecanliyiz sizler hangi doktora gidiyosunuz ?
Canim hayirli olsun, 19 unda mi basladin? Benimde 4.gun. gonalf le baslamak allah in emri gibi biseumerhaba kızlar bende yeniyim. gonal f kullanmaya başladım. 4. günüm bakalım ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun.
Herşey gönlünüze göre olur inşallah.benimde yarın yumurtalar toplanacakinşallah evet 19 da başladım aynıyız ozaman benim yarın kontrol var. hayırlısı bakalım :)
Ben hergün gonol f 300 ve merional 150 kullandım 11 gün.son 6 günde cetrodite yaptım dun muayenede 18-16-16-15mm olmuş yumurtalar ve dün saat 22.00 da çatlatma iğnesi yaptırdım.yarın sabah 9 da toplanacak.hepimizin hakkinda hayirlısı inşallahaaaa maasallah ne çabuk. allah yardımcınız olsun.
Ocak 10 da başladım cnm.45 yaşındayım ilaçlara yüksek doz başladı draaaa pardon ben sizi diğer arkadaşla karıştırdım. o benle başlamıştı da. bugun 5. günüm benimde. sizin tedavinin kaçıncı günü ?
Ewt ilk denemem ama benim daha önceden 3 doğumum varinşallah. ne zor işmiş. allah yardımcımız olsun. ilk denemenizmi? benim ilk bende gonal f 225 kullanıyom 5 gündür.
anladım. neden tüp bebek o zaman. ben 29 yaşındayım sperm azlığı ve morfoloji sorunumuz var % 1 morfoloji bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?