mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

Mrb benim tedavide 12.günüm.merional ve gonal f kullandım.bugün catlatma enjeksiyonum var saat 22 de ve çok heycanlıyım.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

Hayirli olsun kizlar simdiden insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.. ben simdiden tavsiye ediyorum ilaclar kabizlik yapiyor bu yuzden cok dikkan edin cunku tuvalete ciktiginizda ikinmadan dolayi bebisler dusebiliyormus.. ben kabizlik yasadim ama ck sukur bisey olmadi bana doktorum bamya yemegii ye dedi kesinlikle birebir cozum herseyi denedim bitek bamya cozum oldu dikkat edin saglicakla kalin :)

Bu arada Cumartesi gunu kalp atisini duymaya gidicez bizde insallah duyulur suan tam 6 hafta 5 gunluk ilk bebegimiz ck heyecanliyiz sizler hangi doktora gidiyosunuz ?

kızlar bahçeliever medicanaya gidiyorum. hastane hakkında iyi kötü duyumu olan var mı?

İnşallah herşey istediğin gibi olur cnm.ben konya da medicana hastanesine gidiyorum

Ben medical park nur dokuzeylule gittim cok memnunum cokta seviyorum doktorumu bana bi abla gibi yaklasti cokta basarili isinde

merhaba kızlar bende yeniyim. gonal f kullanmaya başladım. 4. günüm bakalım ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun.
Canim hayirli olsun, 19 unda mi basladin? Benimde 4.gun. gonalf le baslamak allah in emri gibi biseu insallah guzel sonuclar alirsin

aaaa pardon ben sizi diğer arkadaşla karıştırdım. o benle başlamıştı da. bugun 5. günüm benimde. sizin tedavinin kaçıncı günü ?

aaaa maasallah ne çabuk. allah yardımcınız olsun.
Ben hergün gonol f 300 ve merional 150 kullandım 11 gün.son 6 günde cetrodite yaptım dun muayenede 18-16-16-15mm olmuş yumurtalar ve dün saat 22.00 da çatlatma iğnesi yaptırdım.yarın sabah 9 da toplanacak.hepimizin hakkinda hayirlısı inşallah

inşallah. ne zor işmiş. allah yardımcımız olsun. ilk denemenizmi? benim ilk bende gonal f 225 kullanıyom 5 gündür.

anladım. neden tüp bebek o zaman. ben 29 yaşındayım sperm azlığı ve morfoloji sorunumuz var % 1 morfoloji bakalım ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…