Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Çok şeker şeyler almışsın kuzucum aşkla kullan bayıldım yeni cicilerine de Bizim hala kahvaltılık kaplarımız yok artık düğünden sonra bakarım denk gelirse

Banyo paspasını çok sevdim bu model hep aklımdaydı morunu bulamamıştım aşkla kullan kuzum

Teşekkür ederim kuzum. Zaman zaman fırsat buldukça alıyorum. Bitme aşamasında diyebilirim çeyizler. Çok şükür Rabbim sağlık versin bunlar oluyor bir şekilde

Henüz banyom belli olmadığı için her eve uyar diyerekten bunu aldım kuzum günlük için. Aklımda bir model var onuda alıcam kısmetse

Kayınvalidemin hediyeleri Karaca Home nevresim takımım

Eki Görüntüle 1549665 Eki Görüntüle 1549666

Ve en son dün aldığım English Home havlularım İnşallah kaldıysa bugün diğer beğendiklerimi de alıcam

Eki Görüntüle 1549668 Eki Görüntüle 1549669 Eki Görüntüle 1549670

Herşeyin nefis kuzum bayıldım hele havlularını yerim çok tatlılar Bitiyor tabi ki sağlık huzur olsun yeter ki Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Herşeyin nefis kuzum bayıldım hele havlularını yerim çok tatlılar Bitiyor tabi ki sağlık huzur olsun yeter ki Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Teşekkür ederim kuzusu. Hayırlısıyla evime yerleştirmekte nasip olsun inşallah Güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı

Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah

canım maşallah çok güzel çeyizlerin var hepsi çok şık çok güzel çok zarif seçimler allahım aşkla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah

Daha aldığım çok ama fırsat bulup ekleyemiyorum kuzum. Beğenmene çok sevindim. Elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalıştım. Rabbim kullanacağımız günleri de gösterir inşallah

canım maşallah çok güzel çeyizlerin var hepsi çok şık çok güzel çok zarif seçimler allahım aşkla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım benim. Beğenenleri görünce bir kez daha doğru seçimler yaptığımı anlıyorum. Rabbim daha iyilerini sana nasip etsin inşallah

Duana da kocaman bir amin diyeyim. Böyle dualara çok ihtiyaç var

Daha aldığım çok ama fırsat bulup ekleyemiyorum kuzum. Beğenmene çok sevindim. Elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalıştım. Rabbim kullanacağımız günleri de gösterir inşallah
Amin canim, güzel günlerde kullanirsin insAllah

çok teşekkür ederim canım benim rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…