Benim aldığım ne kadar doğru bilmiyorum ama 399 tl den 159 tl düşmüştü. Birde kasada + indirim vardı 80 TL aldım kuzumNe kadar kuzum dün akşam uğradım hiç dikkatimi çekmedi benim ya
Çok iyi kuzucum çok iyi yapmışsın vallahi aşkla kullanBenim aldığım ne kadar doğru bilmiyorum ama 399 tl den 159 tl düşmüştü. Birde kasada + indirim vardı 80 TL aldım kuzum
Teşekkür ederim kuzusuÇok iyi kuzucum çok iyi yapmışsın vallahi aşkla kullan
İyi günlerde kullan hepsi çok hoş özenle secildiği belli :)
Güle güle kullan canım.Ben de bakayım hemen cocoya
Aynen canım söylemen iyi olmuş. Bulamayan varsa kesinlikle netten sipariş verebilir. Kumaşı, dokusu çok kaliteli. O fiyata bulmak cidden zorGüle güle kullanBen de aynısını internetten aldım mağazalarda bulamayan varsa
150 lira üzeri kargo ücreti de ödemiyorsunuz
Teşekkür ederim sekercimbütün herşey çok güzel mutlulukla kullan inşallahh
Çok güzel kuzum aşkla kullan bende bayıldım çok ciciHafta sonu gelir de çeyiz için birşeyler alınmadan olur mu
Bayılarak aldığım banyo takımım
Eki Görüntüle 1474473
Güle güle kullan tarlım
Chakra mı bu
Çok güzel kuzum aşkla kullan bende bayıldım çok cici
Çok iyi olmuş kuzum ya şans senden yanaymış maşallahBeğenmene çok sevindim kuzum. Buna uygun klozet takımımı da buldumÇok sevindirik oldum
Daha güzelleri sana nasip olsun inşallahh
Çeyizlerin harika cnm güzel günlerde kullan.Düğüne de az kalmış.Bunları neredn aldığını öğrnebilir miyim?Görünce çok sevindiğim ölçü bardağım
Eki Görüntüle 1382131
Oturduğum semtten aldım ama çok uzun zaman oldu alalı 1 sene kadar. Ama buna çok benzeyen yatak örtüleri English Home da var oradan bakabilirsinizGunluk yatak ortusunu nerde aldiniz acaba cooookk beyendim bilgi verrmisiniz
Teşekkür ederim tatlımÇeyizlerin harika cnm güzel günlerde kullan.Düğüne de az kalmış.Bunları neredn aldığını öğrnebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?