Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Kuzum bayıldım çeyizlerinin hepsine ama en çok da 1. günlük yemek takımına bayıldımm.. Kullanmaya kıyamam valla. Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasıp etsin
Bende onu bayılarak aldım. Özenle tek tek kontrol ettim nasıl kullanıcam bilmiyorum

Aminn canım benim beğenmene çok çok sevindim

Daha güzelleri sana nasip olsun inşallah

Merhaba,

Banyo takımınızı nerden aldınız acaba? Nette sadece 3 parçasını bulabildim. Siz netten mi almıştınız ?

Merhaba,

Banyo takımınızı nerden aldınız acaba? Nette sadece 3 parçasını bulabildim. Siz netten mi almıştınız ?
Hayır canım netten almadım. Oturduğum semtte bir mağazadan aldım. İnternette bende her parçasını bulamadığım için almamıştım

Hafta sonu gelirde çeyizsiz olur mu

Hep pembe alıyorsun diyen nişanlıya ithafen alınan bir çeyiz oldu bu hafta

Hem pikeli hemde nevresimi olan Pikeli Nevresim Takımım

Günlük kullanım için 18 Parça Bardak Takımımız

Çok güzeller ki maşallah kuzum aşkla kullanınBizlerin bu pembe aşkı nişanlılarımızın diline düştü
Teşekkür ederim bebeğim

Ay sorma kuzum ya kesin yine pembe aldın dedi Yok dedim bu sefer seni düşündüm dedim. Resmini gönderdim bayıldım dedi Bu seferde onun gönlü oldu. Bende çok beğendim değişiklik oldu

Aynen arada değişiklik iyidir kuzum arada onlarında istediği olsun Allahtan karışmıyorlar aldıklarımıza he

Uzuunn zamandır topiğime birşey eklemediğimi farkettim. Aklımdaydı ama aldıklarımı bir türlü toparlayamadığım için ekleyemedim.

nehirnil111 de ısrarı üzerine toparladım ve aklıma gelenleri ekliyorum. Muhakkak eksikler, unuttuğum vardır. Aklıma geldikçe ekleyeceğim

Öncelikle mutfak gereçlerim ile başlayayım

Pembesi tabikide

Pasta süsleme araçları

3 lü Süzgecimiz

4 lü ölçü kabımız

2 li minnak tuzluklarımız

2 tane çok amaçlı şişem

3 lü kesme tahtamız

Pembesini yada siyahını bulamadığım kırmızı rendem

6 lı kahvaltı kasesi

Eklentiler

• lux_plastik_avantage_4_lu_olcu_kabi.webp
    4 KB · Görüntüleme: 149
Çamaşır sepetim

Günlük banyo paspasım

Eklentiler

• 13f69_Beyaz_Rattan_Sele_Sepet.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 111

Çok şeker şeyler almışsın kuzucum aşkla kullan bayıldım yeni cicilerine de Bizim hala kahvaltılık kaplarımız yok artık düğünden sonra bakarım denk gelirse

Mutfak çöp kovam Beyaz eşyalarım inox olduğu için bunuda inox aldım
Bakliyat kavonozlarım 6 adet
Amerikan Servislerimiz
Büyük bir aşk yaşadığım tepsimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…