Bende onu bayılarak aldım. Özenle tek tek kontrol ettim nasıl kullanıcam bilmiyorumKuzum bayıldım çeyizlerinin hepsine ama en çok da 1. günlük yemek takımına bayıldımm.. Kullanmaya kıyamam valla. Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasıp etsin
Amin canımmmBende onu bayılarak aldım. Özenle tek tek kontrol ettim nasıl kullanıcam bilmiyorum
Aminn canım benim beğenmene çok çok sevindim
Daha güzelleri sana nasip olsun inşallah
Hayır canım netten almadım. Oturduğum semtte bir mağazadan aldım. İnternette bende her parçasını bulamadığım için almamıştımMerhaba,
Banyo takımınızı nerden aldınız acaba? Nette sadece 3 parçasını bulabildim. Siz netten mi almıştınız ?
Çok güzeller ki maşallah kuzum aşkla kullanınHafta sonu gelirde çeyizsiz olur mu
Hep pembe alıyorsun diyen nişanlıya ithafen alınan bir çeyiz oldu bu hafta
Hem pikeli hemde nevresimi olan Pikeli Nevresim Takımım
Eki Görüntüle 1501658
Günlük kullanım için 18 Parça Bardak Takımımız
Eki Görüntüle 1501659
Teşekkür ederim bebeğimÇok güzeller ki maşallah kuzum aşkla kullanınBizlerin bu pembe aşkı nişanlılarımızın diline düştü
Aynen arada değişiklik iyidir kuzum arada onlarında istediği olsun Allahtan karışmıyorlar aldıklarımıza heTeşekkür ederim bebeğim
Ay sorma kuzum ya kesin yine pembe aldın dediYok dedim bu sefer seni düşündüm dedim. Resmini gönderdim bayıldım dedi Bu seferde onun gönlü oldu. Bende çok beğendim değişiklik oldu
Evet çok şükür kiAynen arada değişiklik iyidir kuzum arada onlarında istediği olsun Allahtan karışmıyorlar aldıklarımıza he
Teşekkür ederim SkocumGüle güle kullan canımmmm
Merhaba bu ölçü bardaklarını nerden aldınız?Bende çeyizime almak istiyorum :)Görünce çok sevindiğim ölçü bardağım
Eki Görüntüle 1382131
Metro marketten aldım ama Migros'ta da nadir olarak geliyor canımMerhaba bu ölçü bardaklarını nerden aldınız?Bende çeyizime almak istiyorum :)
Teşekkür ederim :)Metro marketten aldım ama Migros'ta da nadir olarak geliyor canım
Uzuunn zamandır topiğime birşey eklemediğimi farkettim. Aklımdaydı ama aldıklarımı bir türlü toparlayamadığım için ekleyemedim.
nehirnil111 de ısrarı üzerine toparladım ve aklıma gelenleri ekliyorum. Muhakkak eksikler, unuttuğum vardır. Aklıma geldikçe ekleyeceğim
Öncelikle mutfak gereçlerim ile başlayayım
Eki Görüntüle 1549627 Eki Görüntüle 1549628 Eki Görüntüle 1549629 Eki Görüntüle 1549630
Pembesi tabikide
Eki Görüntüle 1549631
Pasta süsleme araçları
Eki Görüntüle 1549632
3 lü Süzgecimiz
Eki Görüntüle 1549633
4 lü ölçü kabımız
Eki Görüntüle 1549634
2 li minnak tuzluklarımız
Eki Görüntüle 1549635
2 tane çok amaçlı şişem
Eki Görüntüle 1549636
3 lü kesme tahtamız
Eki Görüntüle 1549637
Pembesini yada siyahını bulamadığım kırmızı rendem
Eki Görüntüle 1549638
6 lı kahvaltı kasesi
Eki Görüntüle 1549640
Banyo paspasını çok sevdim bu model hep aklımdaydı morunu bulamamıştım aşkla kullan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?