- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
tamam canım teşekkür ederim... bulaşık makinen kaç program peki?Kodlarını hatırlamıyorum canımSadece resimler mevcut elimde
hemen hemen aynı şeyleri beğenmişiz :) sen aldın mı ne kadar tuttu toplamdabuzdolabı kgn57p72ne çamaşır wat24460tr 8 kilo bunun 9 kilosuda olabilir ben bulaşıkta 4 program tercih edicem canım sms43d08tr
4 program aldım canım. 6 program gereksiz geldi banatamam canım teşekkür ederim... bulaşık makinen kaç program peki?
yok canım almadım ağustosa inşallah benim düğünüm tayin filn var gittiğimiz yerden alıcaz inşallah 5.500 gibi filn tutyo sanırım aşağı yukarı bu beyaz eşyada ne kadar indirim yaparlar acabahemen hemen aynı şeyleri beğenmişiz :) sen aldın mı ne kadar tuttu toplamda
sağol canım bende öyle düşünüyorum:)4 program aldım canım. 6 program gereksiz geldi bana
nakit olunca bi 500 düşerler heralde hiç bilmiyorum ki mağazadan mağazaya değişir heraldeyok canım almadım ağustosa inşallah benim düğünüm tayin filn var gittiğimiz yerden alıcaz inşallah 5.500 gibi filn tutyo sanırım aşağı yukarı bu beyaz eşyada ne kadar indirim yaparlar acaba
sağol canım bende öyle düşünüyorum:)
nakit olunca bi 500 düşerler heralde hiç bilmiyorum ki mağazadan mağazaya değişir heralde
rica ederim canım benimmmTeşekkür ederim Yektacım Aminnn inşallahGören gözler güzel
olur olur o Allah yuva kurana yardım edermiş. hayırlı olsun allah içine sindirsin inş.oda yeter nakit olucak inşallh düşerler:)
Düşerler muhakkak canım bizde indirim için zorladık. Hangi bayi olursa olsun yaparlaroda yeter nakit olucak inşallh düşerler:)
teşekkürler canım çoookk sağolun...Düşerler muhakkak canım bizde indirim için zorladık. Hangi bayi olursa olsun yaparlar
sağol canım çok teşekkür ederimm yardımcı oldunuz...olur olur o Allah yuva kurana yardım edermiş. hayırlı olsun allah içine sindirsin inş.
Çok şekerler çok güzeller ki aşkla kullan kuzumHafta sonu ganimetleri
Günlük çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 1465753
En tatlışından nevresim takımım
Eki Görüntüle 1465755
Hafta sonu ganimetleri
Günlük çatal bıçak takımım
Eki Görüntüle 1465753
En tatlışından nevresim takımım
Eki Görüntüle 1465755
Çok şekerler çok güzeller ki aşkla kullan kuzum
Çok güzeller canım ağız tadıyla kullan inşallah
Amin kuzum inşallah
Teşekkür ederim kuzularAminn inşallah. Rabbim hepimize mutlu yuvalarımızda, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?