Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

Gule gule kullanin. Ben pembe renkli gunluk yemek takimini cok begendim, markasi ve fiyati nedir acaba? O kenarlari falan tam benlik.
Mutluluklar dilerimmm

Gule gule kullanin. Ben pembe renkli gunluk yemek takimini cok begendim, markasi ve fiyati nedir acaba? O kenarlari falan tam benlik.
Mutluluklar dilerimmm
Teşekkür ederim tatlım beğenmene çok çok sevindim

Yemek takımının markası Karaca. Fiyatı ise 350 tl ama ara ara indirime giriyor. Takip edersen benim gibi 199 tl alırsın

Yakından daha bi tatlı

Teşekkür ederim tatlım beğenmene çok çok sevindim

Yemek takımının markası Karaca. Fiyatı ise 350 tl ama ara ara indirime giriyor. Takip edersen benim gibi 199 tl alırsın

Yakından daha bi tatlı
Cevabin icin tesekkur ederim, cok iyiymis fiyati. Suslu seyleri seviyoruz işte ah biz kadinlar

Hatta baska alacak olan varsa suan krcshop'ta 200 lira ne tesaduf ya cok sevindim

Kuzu bunu görmemişim nefis birşey bu nereden aldın ben alamam gerçi ama sen güle güle aşkla kullan bayıldım
Teşekkür ederim kuzusu bugün ekledim. Dün akşam kendileri benim oldu

Madame coco dan aldım. Müthiş bir indirim vardı. İmkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim. Annem gördü bayıldı resmen kumaşı bile daha pahalı imkansız bu fiyata hazır almak dedi Bugün tekrar gidicem varsa 1 tane daha alicim

Ne kadar kuzum dün akşam uğradım hiç dikkatimi çekmedi benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…