maşallah hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullan inşallah :)
Aminn inşallah canım benim Allah gönlüne göre versinvallaha beğendim ya çok ciciler sizlerden görüp bende özeniyorum Allah bana da nasip etsin
Teşekkür ederim SkocumCanım güle güle kullan
Nerden aldın cicilerini
Teşekkür ederim tatlım beğenmene çok çok sevindimGule gule kullanin. Ben pembe renkli gunluk yemek takimini cok begendim, markasi ve fiyati nedir acaba? O kenarlari falan tam benlik.
Mutluluklar dilerimmm
Cevabin icin tesekkur ederim, cok iyiymis fiyati. Suslu seyleri seviyoruz işteTeşekkür ederim tatlım beğenmene çok çok sevindim
Yemek takımının markası Karaca. Fiyatı ise 350 tl ama ara ara indirime giriyor. Takip edersen benim gibi 199 tl alırsın
Yakından daha bi tatlı
Cevabin icin tesekkur ederim, cok iyiymis fiyati. Suslu seyleri seviyoruz işteah biz kadinlar
Hatta baska alacak olan varsa suan krcshop'ta 200 lirane tesaduf ya cok sevindim
Yeni bir güzellik daha katıldı çeyizime
Pamuk Saten Nevresim Takımım
Eki Görüntüle 1469921
Eki Görüntüle 1469920
Teşekkür ederim kuzumAy çok hoş
Teşekkür ederim kuzumbunu alabilmek için ne mücadele verdim cococu teyzelerle
EvetAhahaha bu o muydu
çok güzel canım rengide çok hoş güle güle kullan...Yeni bir güzellik daha katıldı çeyizime
Eki Görüntüle 1469921
Eki Görüntüle 1469920
Yeni bir güzellik daha katıldı çeyizime
Eki Görüntüle 1469921
Eki Görüntüle 1469920
Çok teşekkür ederim canım benim. Bende rengine vuruldumçok güzel canım rengide çok hoş güle güle kullan...
Teşekkür ederim kuzusu bugün ekledim. Dün akşam kendileri benim olduKuzu bunu görmemişim nefis birşey bu nereden aldın ben alamam gerçi ama sen güle güle aşkla kullan bayıldım
Ne kadar kuzum dün akşam uğradım hiç dikkatimi çekmedi benim yaTeşekkür ederim kuzusu bugün ekledim. Dün akşam kendileri benim oldu
Madame coco dan aldım. Müthiş bir indirim vardı. İmkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim. Annem gördü bayıldı resmen kumaşı bile daha pahalı imkansız bu fiyata hazır almak dediBugün tekrar gidicem varsa 1 tane daha alicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?