Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

canım saklama kaplarını ve kuru bakliyat konulan kaplarını nereden aldın çok beğendim.

canım saklama kaplarını ve kuru bakliyat konulan kaplarını nereden aldın çok beğendim.
Canım ikisinide bulunduğum ilçenin semt pazarından aldım. Ama şöyle bir dipnot geçeyim çiçekli olan saklama kaplarım sanırım bu hafta şok markete gelecek. Fiyatı 5,95 tl aklında bulunsun

Herkes gibi bende hafta sonumu çeyiz alışverişi ile geçirdim.

Çeyizden listesinden birşeylerin daha eksildiğini görmek mutluluk veriyor

Falez 3'lü Güveç Tencere Setim
Eki Görüntüle 1437767

Çok güzeller Büş aşkla kullan kuzum çok ciciler

Çok güzel çeyizlerin var canımmm. Hepsini güzel günlerde kullan inşAllah

yya tesadüfün bu kadarı, ütü ve tost makinanın aynısını nisan ayında alacağım beyaz eşyalarıda aynı beğendimişiz hatta benim elimde kodları var ama ben yıl sonuna doğru almayı düşünüyorum.. çok şaşırdım bu kadar benzerliğe beyaz eşyaları kaça aldın, banada özelden yazar mısın? benim hesaplamalarım içinde çamaşır kurutma makinesi de var ama 6780 gibi bişey tuttu

Ne kadar güzel canım demekki aynı şeyleri düşünüyoruz Ütüde tost makinası da bence harika. Aldığıma asla pişman olmadım. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum

Beyaz eşyalarımda içime çok çok sindi. Seçeneklerin arasında en iyisini bulmaya ve almaya gayret ettik. İnşallah sana da nasip olur canım Özelden yazıyorum fiyatını.

Bu arada bende kurutmalı alacaktım fakat ufak bir araştırma ile ve nişanlımda kullandı bir dönem kurutmalı makina o yüzden vazgeçtik. Çamaşırları yüksek ısıda yıkayıp yüksek ısıda kısa sürede kuruttuğu için çok fazla yıpratıyor dedi. Tabi bunun yanında uzun süre elektrik kullandığı içinde faturada kabarık gelecektir. Ben faturadan da öte kıyafetleri yıpratma kısmından olayı saniye düşünmeden vazgeçtim

kesinlikle haklısın o yüzden ban kurutma makinesini ayrdı almayı düşünüyorum, inş koyucak yerim olur

canım bende bosch düşünüyorum bana kodlarını yazarmısın çamaşır buzdolabı bulaşık makinesinin kodlarını bndede var acaba aynı model mi?

canım bende bosch düşünüyorum bana kodlarını yazarmısın çamaşır buzdolabı bulaşık makinesinin kodlarını bndede var acaba aynı model mi?

ben;
buzdolabını 2629 tl ye kgn57pı34n işte nofrost a++ 505ltre inox kombi
çamaşır makisenini 1333 tlye wat24480 9kg 1200 devir a+++ beyaz
bulaşık makisesini 1175 tl sms68218 6 programlı a++ inox
kurutma makinesini 1649 tl wtw86260 bacasız yoğuşmlaı 8 kg a++
beğendim
hepsi bosh

sendekiler bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…