hepsi birbirinden güzel. Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip etsin :))
Güle güle kullan aldiklarini canimm
Bende bu haftasonu durmadim......
Teşekkür ederim canım aminn
Teşekkür ederim zumzum
Düğüne kadar durmak yok
canım saklama kaplarını ve kuru bakliyat konulan kaplarını nereden aldın çok beğendim.Mutfak Gereçlerimİnternette hepsinin resmi olmadığı için kendi çektiklerimi eklemek istedim
Eki Görüntüle 1437831
Eki Görüntüle 1437828
Eki Görüntüle 1437823
Eki Görüntüle 1437834
Eki Görüntüle 1437836
Eki Görüntüle 1437837
Eki Görüntüle 1437826
Eki Görüntüle 1437827
Eki Görüntüle 1437843
Şekline bayıldığım tombik 6 lı çay bardağım
Eki Görüntüle 1437844
Canım ikisinide bulunduğum ilçenin semt pazarından aldım. Ama şöyle bir dipnot geçeyim çiçekli olan saklama kaplarım sanırım bu hafta şok markete gelecek. Fiyatı 5,95 tl aklında bulunsuncanım saklama kaplarını ve kuru bakliyat konulan kaplarını nereden aldın çok beğendim.
Birşey kalmamış düğüne zatenVallah ben bi hizlandim artik kimse durduramaz
teşekkür ederim canım.:)Canım ikisinide bulunduğum ilçenin semt pazarından aldım. Ama şöyle bir dipnot geçeyim çiçekli olan saklama kaplarım sanırım bu hafta şok markete gelecek. Fiyatı 5,95 tl aklında bulunsun
Herkes gibi bende hafta sonumu çeyiz alışverişi ile geçirdim.
Çeyizden listesinden birşeylerin daha eksildiğini görmek mutluluk veriyor
Falez 3'lü Güveç Tencere Setim
Eki Görüntüle 1437767
Mutfak Gereçlerimİnternette hepsinin resmi olmadığı için kendi çektiklerimi eklemek istedim
Eki Görüntüle 1437831
Eki Görüntüle 1437828
Eki Görüntüle 1437823
Eki Görüntüle 1437834
Eki Görüntüle 1437836
Eki Görüntüle 1437837
Eki Görüntüle 1437826
Eki Görüntüle 1437827
Eki Görüntüle 1437843
Şekline bayıldığım tombik 6 lı çay bardağım
Eki Görüntüle 1437844
Büş güle güle kullan hepsini:)
Çok güzeller Büş aşkla kullan kuzum çok ciciler
Teşekkür ederim Yektacım Aminnn inşallahÇok güzel çeyizlerin var canımmm. Hepsini güzel günlerde kullan inşAllah
yya tesadüfün bu kadarı, ütü ve tost makinanın aynısını nisan ayında alacağım beyaz eşyalarıda aynı beğendimişiz hatta benim elimde kodları var ama ben yıl sonuna doğru almayı düşünüyorum.. çok şaşırdım bu kadar benzerliğe beyaz eşyaları kaça aldın, banada özelden yazar mısın? benim hesaplamalarım içinde çamaşır kurutma makinesi de var ama 6780 gibi bişey tuttu
kesinlikle haklısın o yüzden ban kurutma makinesini ayrdı almayı düşünüyorum, inş koyucak yerim olur
Ne kadar güzel canım demekki aynı şeyleri düşünüyoruzÜtüde tost makinası da bence harika. Aldığıma asla pişman olmadım. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum
Beyaz eşyalarımda içime çok çok sindi. Seçeneklerin arasında en iyisini bulmaya ve almaya gayret ettik. İnşallah sana da nasip olur canımÖzelden yazıyorum fiyatını.
Bu arada bende kurutmalı alacaktım fakat ufak bir araştırma ile ve nişanlımda kullandı bir dönem kurutmalı makina o yüzden vazgeçtik. Çamaşırları yüksek ısıda yıkayıp yüksek ısıda kısa sürede kuruttuğu için çok fazla yıpratıyor dedi. Tabi bunun yanında uzun süre elektrik kullandığı içinde faturada kabarık gelecektir. Ben faturadan da öte kıyafetleri yıpratma kısmından olayı saniye düşünmeden vazgeçtim
İnşallah canımkesinlikle haklısın o yüzden ban kurutma makinesini ayrdı almayı düşünüyorum, inş koyucak yerim olur
canım bende bosch düşünüyorum bana kodlarını yazarmısın çamaşır buzdolabı bulaşık makinesinin kodlarını bndede var acaba aynı model mi?yya tesadüfün bu kadarı, ütü ve tost makinanın aynısını nisan ayında alacağım beyaz eşyalarıda aynı beğendimişiz hatta benim elimde kodları var ama ben yıl sonuna doğru almayı düşünüyorum.. çok şaşırdım bu kadar benzerliğe beyaz eşyaları kaça aldın, banada özelden yazar mısın? benim hesaplamalarım içinde çamaşır kurutma makinesi de var ama 6780 gibi bişey tuttu
Kodlarını hatırlamıyorum canımcanım bende bosch düşünüyorum bana kodlarını yazarmısın çamaşır buzdolabı bulaşık makinesinin kodlarını bndede var acaba aynı model mi?
canım bende bosch düşünüyorum bana kodlarını yazarmısın çamaşır buzdolabı bulaşık makinesinin kodlarını bndede var acaba aynı model mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?