Eki Görüntüle 605346
ekledim banada bakarsanız cok sevinirim
Merhaba mrs. who zahmet olmazsa benim falıma da bakabilir misin?
Eki Görüntüle 609811 Eki Görüntüle 609812 Eki Görüntüle 609813 Eki Görüntüle 609815 Eki Görüntüle 609817 Eki Görüntüle 609820 Eki Görüntüle 609821 Eki Görüntüle 609822 Eki Görüntüle 609824 Eki Görüntüle 609825 Eki Görüntüle 609826 Eki Görüntüle 609827 Eki Görüntüle 609828
Mrs.Who bana da bakabilir misin canım?Eki Görüntüle 609846 Eki Görüntüle 609844 Eki Görüntüle 609845 Eki Görüntüle 609843 Eki Görüntüle 609842 Eki Görüntüle 609841
caanım çok karanlık falın
içinde tutup büyüttüğün şeyler var. gözyaşı doldurmuşsun kalbini. dışarıdan çok sağlam duruyorsun ama için çok yaralı.n
bebek çıkmış sıkıntı olmuş niyeyse. birde dipte bir gelinlik var sıkıntı o gelinlikte başlamış sanki.
çözümü bi yerde arıyosun. kısa süreli bir yolculuk var.
etrafın kalabalık ama kuru kalabalık sanki. bu insanların dertlerinede üzülen birisin.
uzak durman gereken bir karı koca var. kadın hamile yada bebekli olabilir. bu insanların ağzından çıkanlar seni daha çok üzecek ilerleyen günlerde dikkat.
Valla çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık.. Bebek çıkmış sıkıntı olmuş demişsiniz ya ben 1.5 ay önce bebeğimi düşürdümSıkıntı o gelinlikte başlamış demişsiniz ya onu anlamadım ben evleneli 1 yıl olacak onunla mı ilgili acaba? :26: Kısa süreli yolculuk da doğru 15 günlüğüne memleketlere gidicez. Uzak durmam gereken karı koca kısmı da düşündürdü beni. Yeni tanıştığımız bir çift var çocukları var bi tane küçük aklıma onlar geldi bi kötülüklerini görmedik ama henüz :26: Çok sağol canım sıkıntılıyım ben biraz.
geçmiş olsun tatlım bende düşük yaptım çok iyi bilirimcanım sıkıntıların gelinlikle beraber başlamış evlendikten sonra daha mı sıkıntılı hale geldin ki acaba öyle çııktı :26:
o karı koca şöyle sözleri sende sıkıntı yaratacak pekte ferah insanlar değilller açıkçası...
Gamzecim rahim gibi bişey çıkmış orda kuzumm.gizli bir koruyucun savunucun var ve sen onu düşman gibi görüyorsun ama aslında o düşman değil seni savunan ve aslında hep arkanda olan bir kadın.Çözümlenmesini beklediğin bişey var çok yakındaa çözümlenebilir.Birşey almak istiyorsunuz bir süreç var o süreci aştıktan sonra almak istediğinizi alabileceksiniz gibi duruyor.Ağacınız var yeşermeye başlamış taşlar yerine bir bir oturmaya başlıyor.Bu kadarcık bakabildim :))Evet...
İşte fincanımı ekledim kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sizlerde fincanlarınızı yükleyin zaman buldukça bende sizlerin falına bakacağım.
Sonuçta bebekli kadınım ama hepinize yetişmeye çalışacağım...
Eki Görüntüle 602865 Eki Görüntüle 602866 Eki Görüntüle 602867 Eki Görüntüle 602868 Eki Görüntüle 602869 Eki Görüntüle 602870
Eki Görüntüle 610705 Eki Görüntüle 610706 Eki Görüntüle 610707 Eki Görüntüle 610708 Eki Görüntüle 610709 Eki Görüntüle 610710 Huhuuu komşuu bende geldimm bende isterim sabah sabah kahve keyfi yaptım falımıda sana getirdimmm kuzummm
keyfini seviim senin
canım dedikodu çıkmış ama temiz konuşmalar olmuş hakkında. bu konuşmalar sırasında dua almışsın.
kalbinin üzerinde bir at var at murattır, kalp sevgi. sevginin muradı olacak. bebek çıkmış ama bulunduğun yerde değil.
olduğun yere uzak bir yerde olacak.
parayla bir işiniz var ama toplu bu para miras olabilir kişilere bağlı.
4 yada 5 kişilik toplu bir yolculuk var. çok ferahlatacak bu seni.
tabagın tertemiz aslında fincanında öyle ferah günler seni bekliyor.
ama esas mutluluk farklı bir yerde seni bekliyor.
buda başka şehir , başka bir ev olabilir.....
Gamzecim rahim gibi bişey çıkmış orda kuzumm.gizli bir koruyucun savunucun var ve sen onu düşman gibi görüyorsun ama aslında o düşman değil seni savunan ve aslında hep arkanda olan bir kadın.Çözümlenmesini beklediğin bişey var çok yakındaa çözümlenebilir.Birşey almak istiyorsunuz bir süreç var o süreci aştıktan sonra almak istediğinizi alabileceksiniz gibi duruyor.Ağacınız var yeşermeye başlamış taşlar yerine bir bir oturmaya başlıyor.Bu kadarcık bakabildim :))
Sen daha cevp vermeden ben fotoları yükledim ama yorumlarsan sevinirim..
Eki Görüntüle 610968 Eki Görüntüle 610981 Eki Görüntüle 610980 Eki Görüntüle 610979 Eki Görüntüle 610978 Eki Görüntüle 610977 Eki Görüntüle 610976 Eki Görüntüle 610975 Eki Görüntüle 610974 Eki Görüntüle 610973 Eki Görüntüle 610967 Eki Görüntüle 610969 Eki Görüntüle 610970 Eki Görüntüle 610971 Eki Görüntüle 610972 Eki Görüntüle 610982
çok güzel bir fal...
çok kısmetli fal sahibi, kuru dala elini atsa yeşertir sanki.
beklediği bir haber var sıkıntılı düüşünüyor ama gelecek büyük bir haber.
bir kucaklaşma çıkmış. evli mi ablan bilmiyorum etekleri tertemiz bir gelinlik çıkmış.
aklında uzaklık var. uzakta bir mutlulukta oonu bekliyor.
nazara gelmiş ayrıca.
birde geçmişte kalan bir olay için gözyaşını içine akıtmış.
kocaman bir kalp var içinde ağaç yeşeriyo sanki.
bir düşmanını farkına varmadan alt edecek. düşmanı kumral yada beyaz tenli ama kadın mı erkek mi seçemedim.
haneside kalabalıklaşacak, haneye katılacak yeni innsaniar var.
bu arkadaş olur, akraba olur, bebek olur, evlilik olur. bunlardan biri olabilir yani
çok ferah haberlerin ve yolların var çanım.
bir olay yarım kalmış tamamlanması yola bağlı. bir asker çıkmış sırtında yüküyle.
bu güç anlamınada gelir beklediğin bir kimse anlamınada gelebilir. hangisiyse çok yakın.
çok istediğin iki dileğin var. yanlız yakın çevrende engel olmaya çalışan şeytan gibi birisi var.
her kimse bu hiç iyi düşünmemiş senin için, yaşadığın olumsuzluklardan zevk duyuyo sanki ama yanına geldiğinde seninle üzülüyormuş gibi davranıyo.
dileklerin olacak yalnız birinde birkaç insanın müdahalesi olacak..
nazarada çabuk gelen birisin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?