Mrs. Who'nun fal topiği...

gamzem hayırlı olsun topigin bacım
ne zaman buraya gelsem canım kahve istiyo kıs.
bı ara bana da bakarsın deyılmı tescilli delum benımmmmmmmmmmmm

slm gamzem hayırlı olsun topiğin bende koyucam birazdan resim banada bakabilirmisin canım benimmmmmmmmmmmm

gamzecim topiğin hayırlı uğurlu olsun.bende resim yüklemeye çalışıyorum bakarsan sevinirim tatlı anne:):):)

ancak gelebildim....

hemen yorumluyorum.
senin falınla başlayayım canım.

hanen çok kalabalık olacak sanki bir kutlama sevinç var. dilden dile yayılacak bir haber olacak.
bu haberin hemen ardından bi adak yapmanı tavsiye ederim.
hızır ayağı hanene yaklaşmış. bereketli günler seni bekliyor.
sıkıntılarını bir kenara toplamışsın. o sıkıntı topunu atmana az bir vakit kalmış.

eşinin falında ise...

yükselme görüyorum. işiyle ilgili güzel haberler var. gözü kalacak insanların öyle bir yükselme olacak.

sevinç kalabalık eşindede çıkmış. araba var birde. arabayla ilgili güzel birşey olacak

sağol canım.

falın genel anlamda güzel. içini karartmışsın ama çevren güzel.
kendinle ilgili bir şeyi problem ediyorsun.
ikili konuşmaların var. arkadaş çevren geniş.
valla uzaktan sana bakan bir kalp çıkmış
esmer orta boylu bir erkek.
sürekli ağzından çıkanları takip ediyor sanki.

bir konuda birisiyle ağız dalaşı yapmış yada yapacak olabilirsin. söyleyeceğin sözler karşıdaki insanı bıçak gibi kesip atacak.

eliffff

bu ne sıkıntı annem için şişmiş :44:

hemen yorumlayayım bakalım.

canım hanen temiz ama yüreğini karartmışsın. kendinle bir hesaplaşma içindesin sanki.
alt taraftaki açılmayı sende görmüşsündür. bebeğinle beraber hanen ferahlayacak.
kalbininin sıkıntısı önce artacak ama kısa bir süre sonra bitecek.
iki yüzlü bir insan var. bu insana karşı bir zafer kazanacaksın. gözü senin olduğun yerde bir bomba atacak sanki.
ama eline yapışacak yapmaya çalıştığı sey herneyse.

kız bide evine gelenler var yüklerini sırtlamışlar geliyorlar. bayram havası olacak evinde ama bebekten önce olacak bu

elifim oğluna özel bir isim seçmeni tavsiye ediyorum sana . 2 tane mevlevi çıkmış hanenin etrafında dönüyorlar. işallah hayırlı ve özel bir bebek olacak seninkisi.

Son düzenleme:
...........................................................

Son düzenleme:
............................................................

Sağolasın canım zahmet verdim çok sağol.

sağolsın gamzem ağzına yüreğine sağlık gülüm benim bakan ağzında elerinde dert görmesin içimi kararttığım doğru bazı sorunlarım var kendimle konuşup konuşuğp duruyorum kimseye ses edemiyorum iki yüzlü insanlara geince çok var malesef Allah benden uzak etsin şerrinden korusun kuzum oğluşumun ismi kısmetse muhammet ali olucak ben ali sevdim eşimde muhammet istedi aslında iki isim sevmezdim ama ortak yol oldu işte

bilmişsin valla ne diyim ağzına sağlık teşekküür ederiiimm

Hayırlı Olsun :) Bende en yakın zamanda bi kahve içip resimlerini paylaşıcam :)))

evet canım çok sıkılmışsın. kalbini karartmışsın. bir konu için hep olmayacak ki diyorsun ve bu yüzden çabalamıyorsun.
sana arkasını dönmüş bir erkek çıkmış.
bir erkek bir süre sonra önünde resmen dizz çökecek.

kalabalığa karış. kalabalıkta güzel şeyler olacak.
kendini yalnız bırakmışsın. yalnız başına oturum kurdukça kurmşsun. sana çok yakında kısmetini yüklemiş birisi gelecek.

tabağındada sırtı dönük kişiler çıkmış eğer böyle birisi yada birileri varsa geride bırakmalısın fincanındada gördüğüm önünde resmen diz çökecek birisi geliyor sana doğru

çok doğru çıkmış.. ilişkim vardı sıkıntılıydı olmayacak diyordum ve kızgın bir şekilde ayrıldık... çok teşekkür ederimm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…