Mrs. Who'nun fal topiği...

canım ejderha gibi biri çıkmış senin mutlu olduğun an burnundan ateşler saçacak resmen. ama ettkileyemicek mutluluğunu.

2 bayan bi yere gideceksiniz gittiğiniz yerde bir olayın başlangıcı olacak sen olmaz diyeceksinn ama olacak sabredersen.

dedikodular çıkmış ufak tefek.

özlediğin ölmüş birisi var mı aklına mı geldi rüyana mı girdi bilmem bir hayır bekliyor.

tabağın kapkara nasıl becerdin bunu :)

aynı hanede fikirleri kalpleri bir ama mutsuz iki insan var sıkıntıları heryeri kaplamış.
bu insanları sıkıntıdan çıkaracak olan dua ama şöyle dua yatır yada ağaç filan olur ya öyle bir yerde edilecek dua

tatlım fal sahibi bir erkeği aklından geçirerek mi kaapatmış bu falı.

bir erkek var deniz atı gibi olmuş. çok şanslı bereketli bir kişi.

kocaman bir şans büyümüş fal sahibinin hanesinde. çok sıkılmış ama çok kısa sürede geçicek.

işle iilgili bir gelişme var. hayatını değiştirecek sanki bu gelişme.

içinde dert ettiği bir olay var. bu sanki birine itiraf edeceği birşey yada kendine bile itiraf edemediği birşey. her neyse bu bundan kurtulması gerek.

hanenin ortasında bir erkek var yine :) ama ferah ayrıca bu erkekten bir göz değmiş falın sahibine.

bir değişim söz konusu ama hangi yönde bilmiyorum. hayatında birşeyler değişecek....

canım için sıkılmış. erkek sana sırtını dönmüş vaziyette çıkmış sense ona dönüksün.
küsen taraf o mu oldu. sen ona doğru ferahsın ama o kişinin içinde sıkıntıları var.
etrafı dolu hep sıkıntılarla.

bir süre daha sürecek bu haliniz sen sırtını dönersen erkek sana dönecek

yani erkek sana sırtını dönmüş ama gözaltından seni inceliyo sanki bekliyo adım atmanı yapma derim ben.

kavganızda erkeğin çevresinden biri iiçin mi oldu sevinen bir kişi var sanki ama erkek

küsen o oldu cnm..neden yapma dedin anlamadım:18:
birde şunu anlamadım demişsin ya sen sırtını dönersen erkek sana dönecek diye ama dönmezkii nasıl döncekk

Son düzenleme:
küsen o oldu cnm..neden yapma dedin anlamadım:18:
birde şunu anlamadım demişsin ya sen sırtını dönersen erkek sana dönecek diye ama dönmezkii nasıl döncekk

erkek senin adım atmanı bekliyo çünkü bırak o atsın sana söylediği herneyse ondan vazgeçme yada onun dediğini kabul etme eğer sen adım atarsan tekrar üzüleceksin bu şekilde

erkek senin adım atmanı bekliyo çünkü bırak o atsın sana söylediği herneyse ondan vazgeçme yada onun dediğini kabul etme eğer sen adım atarsan tekrar üzüleceksin bu şekilde

diyooosunnnn:)) bende zaten atmcmm bu sefer bn adım atmcmm kararlıyım ama ya o atmazsaa nolcakk
bide bizim işimiz olmckmı tekrar ayrılckmyzz onu mu diyosun

Son düzenleme:
diyooosunnnn:)) bende zaten atmcmm bu sefer bn adım atmcmm kararlıyım ama ya o atmazsaa nolcakk
bide bizim işimiz olmckmı tekrar ayrılckmyzz onu mu diyosun

atar atar bekle biraz sabret işnizi bilmem ben falı attım o kadar :)) sen adım atma karşı tarafı bekle daha güzel olacak

canım ejderha olan kız mı erkek mi nasıl biri :S nasıl bir olay olacak dedikodular felan mı? ne olacak onu anlamadım hayırlı bişe mi:S özlediğim ölmüş birisi yok:S sevgilimden ayrıldım onun taraflarında olan bişe görüyo musun ablacım

Hislerin gerçekten çok güzel.. Evet içim fena halde sıkkın.. Ama dediğin gibi kısa sürede geçer inş.
İşle ilgilide maaşımda zam olacak gelecek ay böyle iyi bi gelişme yani..
Çoookk çok teşekkür ederimm..

bir sorum olacak kafam karışık, sırtı dönük ve gelecek olan erkek arkadaşım muhtemelen, onu mu arkamda bırakmalıyım yani bu durum iyi mi görünüyor kötü mü :26:

canım ejderhanın cinsiyetini secemedim zaten yazardım güzel bir olay olacak yok tatlım acaba en son söyylediğim dua etmen gereken şey bu ayrılık mı yatır yada hani dilek ağacı olur yaa öyle bir yerde dua etmelisin

bir sorum olacak kafam karışık, sırtı dönük ve gelecek olan erkek arkadaşım muhtemelen, onu mu arkamda bırakmalıyım yani bu durum iyi mi görünüyor kötü mü :26:

canım karşına yeni birisi çıkacak ve seni çok mutlu edecek şuan ve önümüzdeki bir süre bu sırtı dönük erkeği geride bırakamıyosun ama bırakacaksın bence çok uzun sürmeyecek ve karşına çıkacak kişi için işte bu diyeceksin

anladım sağolun tekrarr :)

tamm ablacm çook tşk ederim,fincanımda çok şeyler çıkmıyo acaba telveyi mi az katıyorm yada bişe düşünmüyor muyum anlamadım :) çok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…