Mrs. Who'nun fal topiği...

kocaman deven var canım deve en büyük nasiptir.

hanenizde parayla ilgili olacak birşey var. para büyük sanki miras filan olabilir.

baykuş gibi birisi var sessiz sakin duran kişi bu.

devlet kapısından gelen bir haber var. sıkıntılı duruyor ama feraha varacak geldiğinde.

içinde büyüttüğün ağaç gibi yeşerttiğin biiri var onunla ilgili kısım karışık sanki.

erkeğe bağlı kişilerde problemler olabilir. ama geçici.

sıkıntılarını durup durup yeniliyorsun yakında bitacek ama sen en ufak şeyden sıkılabilen birisin:) sanırım .

dua et canım gözlerin var sana değen.

bnde göz bitmez ki ağzına sağlık göremedin mi birini yokmu ufukta

[url=http://......./c25MCx]
[/URL]
[url=http://......./c25MCx]
[/URL]
arkadaşımın buda bakarsan sevinirim :26:

geldiimmm...

canım arkadaşının içine oturmuş bir olay var. içinde tutuyor. gözyaşları var bunun etrafında çok ağlamış ama içinde kalmış işte.

"M" harfi çıkmış. bu harfin içinde olduğu bir kişiyle bir konuda anlaşmaya varılıyor.

fil var fil şans demektir. beklemediği hatta unuttuğu bir konuda şansı dönecek.

hanesine yakın kan bağı olan birinin hamile haberini alabilir. erkek bebek var.

eğer hamile yoksa kan bağı olan kişilerden bir bayanın hayatı olumlu yönde dğişecek.

canım

falında sırt sırta dönmüş iki insan var. erkeğin olduğu tarafta arabuluculuk yapmaya çalışan iyi niyetli ince kumral bir bayann çıkmış.

yine erkeğin kan bağı olan totosu dikkat çekecek derecede büyük bir esmer bayan var. bu kapkara içi karanlıkla dolmuş sanki.

bu totosu büyük kadının bir adağı var sanki sıkıntıya bağlı bir adak.

öte taraftan hanenize gelen büyükçe bir para var aama geldiği gibi bir yere bağlanacak ve gidecek. bir taşınmazı iş büyütme adına elden çıkarmayı düşünüyorsanız bekleyin derim önümüzdeki 1-2 ay.
ama elden gelen paralarda sıkıntı yok.
sıkıntılarını başka bir insana yükleyeceksin. ağız dalaşı olabilir. damarına bastığı bir sırada içini boşaltacaksın.

hanenize kısa süreli uğrayan senin içindeki değil evinizdeki sıkıntı dağılmaya başlamış hızırın ayağı uğramak üzere.

dediğim gibi iş adına gayrimenkul satışı yapmayın sakın. önümüzdeki 1-2 ay bekleyin

ağzına sağlık canım dediklerinin hepsi doğru, birinin damarıma basmasını bekliyorum çemkirmek için gelen paraylada dükkan alacak eşim, ama gayrimenkul satma planımız yok kimbilir belkide benim haberim yoktur tekrardan ağzına sağlık

Merhabalar bu başlığı ilgiyle takip ediyorum fakat sizden kendim için değil annemin falına bakmanızı rica edebilirmiyim,
şimdiden cook teşekkür ederim (

geldim.

canım annenin tarafında hasta olan biri var mı? yatar vaziyette çıkmış biri.

hanenin ortasında 2 gelin arka arkaya çıkmış.

Erkek kardeşi var mı annenizin yada abiniz kardeşiniz. o erkeğin arkasında 2 çocuk var bir yola çıkılıyo.

bununla ilgili bir sıkıntı söz konusu olacak.

babanız büyük ihtimalle annenizin kalbinde kocaman görülüyo ama sıkıntılı şekilde kırgınlıklar filan olabilir ama bence hakla ilgili bir durum. babanızla ilgili karın ve göğüs bölgesinde bir sıkıntı olabilir. fal sahibinin hakkı üzerinde olduğundan kaynaklanan bir durum.

cevap verirken resimleri göremiyorum zaten görmek değil hislerim bunlar.

bir boşanma süreci olacak yankıları evinize ulaşacak ama size pek dokunmayacak bir haneden olacak bu kadar.

Çok teşekkür ederim, anneannem biraz rahatsız onu gördünüz büyük ihtimal ve söyledikleriniz gerçekten cıkıyor..
Annemde teşekkürlerini iletti, yarın bende kahve içip buraya eklerim
İyi akşamlar dilerim..

ağzına sağlıkk

Vay mrs. who cum masallah ne yetenekler varmis sende.
ben hic anlamam fal bakmaktan filan, senin oyl bi paragraf yazdgn resimlere baktim hicbir sey goremedim :)
cok komik.. hic kahve icmeyi de sevmem.. nasibimizde ne varsa onu gorces bakalim.
hakkimizda hayirlisi canim..

culyagilim

kalbinin ortasında kocaman bir çiçek var. etrafıda tertemiz.
istediğin 3 şey var. çok temiz çıkmış. çok yürekten istemişsin. çok çok az kalmış arka arkaya olacak hepsi.

uzun boylu esmer bir erkek sana doğru adım atıyor sanırım çiçek bu kişi olacak

canım bir dağ çıkmış. önündeki engel bu sen gözünde büyüttükçe büyüyor engelin. aslında aşılması çok kolay senin içinde olan bir engel.

kuzucum sen okuyormusun. bir yükseliş var.

koştura koştura bir yere gideceksin. ama telaşla gerçi ucu temiz ama bir anlık korku yaşayablirsin.

ğzına yüreğine sağlık who 'um

erkek arkadaım uzun boylu esmer valla

istediğim 3 şey gerçekten var sen süpersin cnm yaaa erkek arkadasımllaaa aramızda bi engel görüorum ama sanırım ikna edebiliriz onuda babamm

okumuorum çalışıorum cnm ben

bir yere gideceksin derkennn ?? güzel bişi için mi cnmm :26::26:

ara ara eklicem buıraya falımı cnm eğer bakarsn mutlu olurum

sen bu falı tam soğumadan mı açtın telve tam çökmemiş

neyse ben hissettiğimi söyliyeyim hemen...

canım sıkıntından dolayı gözyaşın var. annelikle ilgili bir durum çok ferah çıkmış. annen olabilir bu sen olabilirsin.

için çok karışmış yumak gibi dolamışsın bir şeyi çözemiyorsun sanki.

bikaç dileğin çıkmış hep olmak üzereyken yarım kalmış sanki.

hanen temiz aslında. sıkıntılarında yavaş yavaş gidecek ama gözyaşı yapacak sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…