Eki Görüntüle 616866 Eki Görüntüle 616867 Eki Görüntüle 616868 Eki Görüntüle 616869 Eki Görüntüle 616870 Eki Görüntüle 616871 Eki Görüntüle 616872 Eki Görüntüle 616873 Eki Görüntüle 616874
banada bakarsan sevinirim cnm kolay gelsin
CANIM
kuzum sıkılmışsın ama geçici. hanende kucaklaşma var ama gelen yada giden değil. hanedeki kişiler kucaklaşacak.
valla güzel haberler var yakında alacaksın. bir kadın var kararmış kendi kendine haneye yakın biri.
bu aralar almayı düşündüğünüz birşey var mı. büyük birşey geçiyo elinize.
birde sırtınla ilgili bir problemin var mı canım varsa dra görün erkenden zorlayacak sanki seni.
oğlunla ilgili bir sıkıntı filan yok herşeyden uzak bir yere koymuşsun sanki korunuor resmen.
içinde biriken birşeyler var patlayacaksın gözyaşın akacak ama sonu güzel olacak
sağol tatlım ağzın bal yesin inşallah.inşallah güzel haberler alırız tatlım sırtımda ağrım çok değil ama romatizmam var ya bu ara ağrılarım arttı belki o çıkmışır.sıkıntım dedem 85 yaşında yatalak dururmu çok kötü 6-7 aydır daha da ağırlaştı onun için hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyoruz rabbim feraha çıkarsın onuda inşallah.
Moon geçmiş olsun kuzummm .Canımm sizin hasta ne durumda nasıl oldu laf gelmişken sorayım dedim..Allah bütün hastalara şifa versin..allah şifa versin canım üzüldüm
Moon geçmiş olsun kuzummm .Canımm sizin hasta ne durumda nasıl oldu laf gelmişken sorayım dedim..Allah bütün hastalara şifa versin..
Moon geçmiş olsun kuzummm .Canımm sizin hasta ne durumda nasıl oldu laf gelmişken sorayım dedim..Allah bütün hastalara şifa versin..
Allah herkese şifalar nasip etsin kimseyi zorda koymasın inşallahsağol canım sorduğun içinüniversiteye götürmüşler dr tüm testleri yinelemiş salı yadda çrş sonuç alıcaklarmış hayırlısı
canm banada bakar mısın lütfeeen
offf canm neyle doldurdun yüreğini böyle.
sıkıntıların altında kalmışsın sanki .
parayla ilgili işlerin var almak istediğin birşey var.
boynunu bükmüş gelen biri vvar.
ovv bir erkek çıkmış elleri arkada bi süprzi var sanki sana.
sen evilik hayallerimi kuruyosun. şuan sıkıntılı ama yakın süresi.
dileğinin içindede sen ve bir erkek var. olacak bu dileğin.
bu erkekle iligili kafana taktığın ne varsa hepsi hallolacak az sabır
çok teşekkür ederim canımmmmpancemmm
canım sende sıkıntılı çıkmışsın ama çok değil yada geride bırakmışsın eskisi kadar sıkmıyo diyosun.
bu sıkıntının temeli bir erkek. erkeğin sağlıkla ilgili bir sorunu mu var. yoksa dikkat karın kasık bel bölgelerinde ufak bi rahatsızlık olabilir.
işe mi başlıcaksın kuzum sen. sanki bebeğini birinin kucağına bırakıyosun ama ferah olduğu halde sıkılmışsın.
canım irili ufaklı paralar geliyo hanene.
sıkkıntılarında axz bir süre sonra bitecek işallah.
dileğinde şu şekilde olacak ben bir istedim allah iki verdi diyeceğin şekilde oacak.
kızçenin başndan bi tuz ekmek çevir ver. derim ben
evet gelebildim sonunda
canım falın karanlık gözüksede olaylar çok ferah .
ağız ağıza konuşan bir bayan ve erkek var. knouşmaları sonuca bağlanacak.
bir kartal çıkmış güçleniyosun demek bu.
evlilik var mı canım ? kalabalıkta düğün çıkmış.
bir erkeğin kafası dolmuş. çok fazla şey düşnüyor.
aklında sürekli düşündğün bir yol var. ama bu yol iki kişilik.
yolun başına varmışssınız . devamını getirmeye az kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?