• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MrsOryen'in Diyet Günlüğü :'))

gzdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
694
0
46
Tekirdağ
Kızlar bende bugünden itibaren sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak için çabalayacağım. Diyet demiyorum çünkü adı bile geriyor insanı :)

Benim boyum 1,63 kilom 54-56 arasında gidip geliyor. 50 civarı olmak istiyorum. Aslına bakarsanız kilom normal belki ama basenlerim rahatsız ediyor. Kısa bir süre içerisinde 48 den bu kilolara geldim çünkü :/

Bu sebeple daha sağlıklı beslenip istediğim ölçülerde olmak hedefim :'))

Kızlar bende bugünden itibaren sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak için çabalayacağım. Diyet demiyorum çünkü adı bile geriyor insanı :)

Benim boyum 1,63 kilom 54-56 arasında gidip geliyor. 50 civarı olmak istiyorum. Aslına bakarsanız kilom normal belki ama basenlerim rahatsız ediyor. Kısa bir süre içerisinde 48 den bu kilolara geldim çünkü :/

Bu sebeple daha sağlıklı beslenip istediğim ölçülerde olmak hedefim :'))

Başlığı değiştirelim :) Sağlıklı Beslenme Günlüğü diyelim :'))

Merhabalar;

Dün akşam 1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği yedim, yoğurt eşliğinde :)

Bu sabah 2 dilim kepekli ekmek arası beyaz peynir sandviç hazırladım. Yanında da büyük bir bardak şekersiz çay.

Neler yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum kızlar :3:

Bende 2 gündür diyet yapmıyorum yediklerime dikkat edip sağlıklı besleniyorum felsefesini uygulamaya çalışıyorum. :)
Kolay gelsiiiiin*

Back
X