Msj atsam mı

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
Arkadaşlar aldatildim bu konuyu belki daha sonra uzun uzun yazarım. Ama şuan içim içime sığmıyor o kadar kavga ettik içimi döktüm sanıyordum ama yok dökememişim. Sizce hakaret küfür içimden ne geliyorsa msj atayım mı. Çok doluyum bu süreci nasıl atlaticam bilmiyorum ilk defa başıma geliyor. Allahtan belasını bulsun o da kız da.. Çünkü kız da benim varlığımı biliyordu ! Iki serefsize de günlerini göstermek istiyorum

Hiç muhatap olmayın. Allah kurtarmış sizi öyle düşünün. Bu cümle burada o kadar çok kişiye yazıldı ki bu günlerde. İhaneti normal gören kişiye sizin edeceğiniz hakaretler ağır gelmez. O yüzden uzak durup hayatınıza devam edin. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Umarım bundan sonra karakter sahibi düzgün insanlarla karşılaşırsınız.

İçinizi dökmek sizi uzun vadede rahatlatmayacak,neden yaptım ki diye sonra çok pişman olacaksınız. Kendi kişiliğinizden ödün verip onlar gibi neden çirkinleşesiniz ki? Bu yapmayı istediğiniz şey onları üzmez. Üzülecek insan böyle yapmazdı çünkü.

Yok sayıldığını, önemsenmediğini görmek bir insanı en mahveden şeydir. Öyle yap. Umrunda bile olmadığını görsün

İçinizi dökmek sizi uzun vadede rahatlatmayacak,neden yaptım ki diye sonra çok pişman olacaksınız. Kendi kişiliğinizden ödün verip onlar gibi neden çirkinleşesiniz ki? Bu yapmayı istediğiniz şey onları üzmez. Üzülecek insan böyle yapmazdı çünkü.
Cok doğru üzmez. Üzülecek insan bunu yapmazdı

Back
X