başıma gelen bir olayı anlatayım
öğretmenim okulda kız öğrencilerin etekleri saçları ile ilgili sürekli uyarıyorum bir gün 8.sınıf öğrencisine şu eteğin haline bak dedim baktım eteğin boyu bu kadar bari dedim merdivende çıkarken duvar tarafında yürü alttan görünmesin dedim cevap ben görünsün diye yürüyorum dedi şok oldum söyleyecek lafım yok sana dedim kız mesleğe gidersen ne olacak dedim cevap ne işim olur orda hocam erkek yok orda ben şok tabi dövsem suç ailesine bildirdim annesi cevap genç bunlar
bir başka olay birkız öğrenciyi serseri görüntülü erkeklerle gördüm uyardım kaç kere oldu annesine söyleyeceğimi söyledim değişen olmadı annesini çağırdım olaydan haberim var sevgilisiyle ayrılmak için konuşuyor kız 8.sınıf bu arada
bir başka olay erkek öğrenciler sıraya girmiş 6.sınıf sınıf defterini dolduruyordum bişey söylemek için başımı kaldırdım bir erkek öğrenci diğer erkek öğrencinin cinsel organını tutttu bıraktı ikisi de gülüyordu nasıl yanlarına gittim ve vurdum bilemiyorum kan beynime sıçradı evet suç işledim ama tahammül edemedim birbirlerine o.çocuğu,p......zk,seni s....rim bunlara gülüyorlar bunlardan birini bize söylese kan çıkar öğretmenleri suçlamayalım elimiz kolumuz bağlı kızamıyoruz zayıf alsada bırakamıyoruz veli aşırı düşkün çocuğun hatasını görmüyor uyarsanız da değişen olmuyor hepsi böyle mi asla dünya tatlısı gördükçe evet türkiye gençliği bu deyip gururlandıklarımız da az değil geleceğe umut ile bakmamızı hala umut var diyebilmemizi sağlıyorlar 2.ve3.olayın sahipleri kardeş bu arada
Candy ne oldu canım şimdii :)
valla canm söyleyemdim söylemeyide düşünmüyorum loveli nin yazdıklarını okuduktan sonra vazgeçtim annesi bana bişe derse çok üzülürüm annesine söylesemde bişeyin değişmeyeceğini düşünüyorum sadece dedimki benim bilgisayar msn kaytlarını tutuyor sizde öyle bişe yapın devir kötü istanbulda yaşıyosunuz kızınızı kontrol etmiş olursunuz nasıl oluyor diye sordu ama yapacağınıda hiç tahmin etmiyorum.şimdiki anneler çocuklarına hiç toz kondurmuyor. benim ablam kızının çöp kutusunu dökmeden önce içindekilerine bakıyor yırttığı kağıtları birleştiriyor.en güzeli bence denetlemek gerekiyor hep. kızı nasıl sinir oluyor niye sen herkesin annesi ibi değilsin diyor ablamda msn geçmişini saklamak için program yükletmişti.havuza gidecem diyo beraber idelim diyo kızı çok sıkmadan ama hep denetimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?