Sevgili Ada , gebelik kayıpların için çok üzüldüm , geçmiş olsun ..Ama hiç üzülme... Benim de 3 gebelik kaybım oldu MTHFR de homozigot mutasyonum var , seninle aynı şekilde...Şu an 18 haftalık hamileyim Allahıma binlerce şükürler olsun...Aspirin + fraksiparin iğne kullanıyorum...Forumda "kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı " başlıklı topik var...Orayı mutlaka ama mutlaka oku ve takip et... Oradaki tüm arkadaşların pıhtılaşma sorunu var , bilgi paylaşımı ve dayanışma çok güzel... Çok faydasını göreceksin... Bu arada benim doktorum da Hacettepeden Lütfü Önderoğlu , çok pozitif ve iyi bi hoca...Bizim durumumuzda olan çok sayıda hastası var... Dediğim gibi bahsettiğim topiğe girersen çok faydasını görürsün...Sevgiler...cevabın için çok teşekkür ederim tugsat, ben kocaeli'de oturuyorum, ankara'ya gitmem biraz zor ama gitmeye çalışacağım, ilgin ve desteğin için teşekkür ederim, selamlar.
merhaba;bende 3 ay önce bir düşük yaptım.genetik testimdeMTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.sizde aynı sorunu yaşamışsınız.bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve açıkcası tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bende kocaelide oturduğum için ne yaptınız nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz ve doktorunuz kimdi merak ettim. bilgilendirirseniz minnettar olurum..
merhaba;bende 3 ay önce bir düşük yaptım.genetik testimdeMTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.sizde aynı sorunu yaşamışsınız.bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve açıkcası tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bende kocaelide oturduğum için ne yaptınız nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz ve doktorunuz kimdi merak ettim. bilgilendirirseniz minnettar olurum..
canım gozunaydın bende de aynı durum vardı hamile oldugumu ogrenir ogrenmez hemen kan sulandırıcı igne cleaxane kullanmaya baslamıstım ve su anda 10,5 aylık dunya tatlısı bir oglum var :)
Arkadaşlar meraba;bugün aşırı kanamam oldu dr gittim kese normal görünüyo dedi ama devam ederse aspirini kesecez dedi.benim gibi innehop ,aspirin kullanıp kanama yaşayan var mı hamileliğinde.gene düşük yaşamaktan korkuyorum ama hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?