Anldm cnm esine spermiogram fln yaptirsaniz kendine hormon testievet onada genetik test yapildi
onlarda yapıldı malesef bi çözüm bulamadım bazen diyorum keske bi şey çıksaydı belki en azindan tedavisini olurduk da çocuk sahibi olurduk diye ama iğne kullanmalimiyim kullanmamalimiyim daha doktorlar bile karar veremedi benceAnldm cnm esine spermiogram fln yaptirsaniz kendine hormon testi
Cnm mutlaka vardir bi sevep ya . Senin dusuklerin kacinci haftalar oluo. Mutasyonlarin neydi bi de. Farkli dr lara gitmk ii oluo bazen hepsinin ayri bi yorumu oluo belki bi yerden yakalar biri.onlarda yapıldı malesef bi çözüm bulamadım bazen diyorum keske bi şey çıksaydı belki en azindan tedavisini olurduk da çocuk sahibi olurduk diye ama iğne kullanmalimiyim kullanmamalimiyim daha doktorlar bile karar veremedi bence
şaşmış durumdayım şuanda ne yapacağımi bilmiyorumCnm mutlaka vardir bi sevep ya . Senin dusuklerin kacinci haftalar oluo. Mutasyonlarin neydi bi de. Farkli dr lara gitmk ii oluo bazen hepsinin ayri bi yorumu oluo belki bi yerden yakalar biri.
Ins guzel haberler duyursun Allah cnm. Hangi sehirdeydinşaşmış durumdayım şuanda ne yapacağımi bilmiyorum
Sağol canım hepimize inş mersinIns guzel haberler duyursun Allah cnm. Hangi sehirdeydin
Anldm cnm ins ii bi dr bulursunSağol canım hepimize inş mersin
Bana da yardım edecek biri varmı hala bu sayfada benimde mthr1298C Homozigot mutant birey yazıyor 7 kez kaybim var igne ve coraspirin kullanmama rağmen
ankaraya gidip gelmek çok sikinti oluyor bir kac kere gittim genetik testler falan yapildHacettepe hastanesinde Mehmet Sinan beksac var birde ona git bence. Kadın dogumcularin hocası. Pek çok düşük sonrası ona gidip çocuk sahibi olanlar var. Bana b12 folikasit coraspin ve metioninden sınırlı diyet verdi
46xy ve xx kromozom testleri faktör ll ,faktör V leiden g1691a faktör V 1299 a4070g mthfr c677t mthfr a 1298cGenetik testler derken hangileri
bu testlerin hepsi ankara gazi üni. De yapildiankaraya gidip gelmek çok sikinti oluyor bir kac kere gittim genetik testler falan yapild
Merhaba arkadaslar benim 3 tane dusugum var 2 dusukten sonra kanpihtilasmasi oldunu ogrendim mthfr 1298 homozigot son sinan beksaci buldum ilaclar vs metoinin diyeti basladim hamile kalinca 02 igneye baslicaz dedi ve hamile kaldim tabiki ben ilaclari o donem birsktim kortizon vermisti o ara hamile kaldim ve igne kullanmama ragmen gene dusuk yaptim ve sinan hoca( amino asit metebolizma bozuklugu oldunu soyledi yani benim dusuklerim kanpihtilasmasindan degil gibi gen bozuklugundan sanirim ve ben bunun icin ayrintili bir genetik arastirma istiyorum bu genetik testi nerelere yaptirabilirim birde kanpihtilasmadini ogrenmek icin yaptirdigim test geneti testmi oluuo acaba uzun oldu hakkinizi helal edin birde benim durumumda olup bebegini kucagina alan oldumu acaba 31 yasindayim artik umutlarim tukeniyor
2 dusukten sonra bi test yapildi bana ve kan pihtilasmasi oldumu ogrendim edimdende bendende alinmisti kan igne kullanmama ragmen dustu malesef omu genetik test yoksa bu genetik test daha ayrintili biseymi tahim filmimide 3 sene once cektirmistimS sibel_86 aynı sorunlar bendede vardı sıkıntı yapma benimde düşünlerden sonra kızım oldu şuan bir yasinda genetik test yaptir oncelikle arastirma yada devlet has git 3 dusugum oldu genetik test istyrum de 1 aya cikiyor esinde yaptrsin sonra rahim filmi veya hestereskopi yaptir sora hamile kalinca hemen kanpihtilasmasi iğnesi clexsan başladım ben 9 ay öyle....
S sibel_86 aynı sorunlar bendede vardı sıkıntı yapma benimde düşünlerden sonra kızım oldu şuan bir yasinda genetik test yaptir oncelikle arastirma yada devlet has git 3 dusugum oldu genetik test istyrum de 1 aya cikiyor esinde yaptrsin sonra rahim filmi veya hestereskopi yaptir sora hamile kalinca hemen kanpihtilasmasi iğnesi clexsan başladım ben 9 ay öyle....
Bizim şubede de bir bayan sürekli düşük yapiyordu. İğneler vs kullandı evde sürekli raporluydu şimdi sağlıklı oğlu var . Sinan bey doğru adres devam edin benceMerhaba arkadaslar benim 3 tane dusugum var 2 dusukten sonra kanpihtilasmasi oldunu ogrendim mthfr 1298 homozigot son sinan beksaci buldum ilaclar vs metoinin diyeti basladim hamile kalinca 02 igneye baslicaz dedi ve hamile kaldim tabiki ben ilaclari o donem birsktim kortizon vermisti o ara hamile kaldim ve igne kullanmama ragmen gene dusuk yaptim ve sinan hoca( amino asit metebolizma bozuklugu oldunu soyledi yani benim dusuklerim kanpihtilasmasindan degil gibi gen bozuklugundan sanirim ve ben bunun icin ayrintili bir genetik arastirma istiyorum bu genetik testi nerelere yaptirabilirim birde kanpihtilasmadini ogrenmek icin yaptirdigim test geneti testmi oluuo acaba uzun oldu hakkinizi helal edin birde benim durumumda olup bebegini kucagina alan oldumu acaba 31 yasindayim artik umutlarim tukeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?