slm kızlar bende homozigot ve hetorozigot cıktı iki gebelik kaybından sonra ama doktorum benden birde hormon testi istedi homosistein diye bir test ve benim bu testim düsük cıktı çok bi önem arzetmediğini söyledi cokta ayrıntılı bi acıklama yapmadı su anda folbiol nerox b 12 dekavit ve zinco isimli ilacları alıyorum kan sulandırıcıya hamile kaldıktan sonra baslıcaksın dedi cok kafam karısık biz sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebek yaptırıyoduk acaba hamile kalamamın sebebi bu olabilirmi bana yardım edin ne olur
evet kızlar bugün itibariyle bende mthfr 1298 homozigot motosyonum olduğunu öğrendim,benimde 16 haftalık bir düşüğüm var.üstelik bende rahimde şekil bozukluğuda çıktı,daha sonrada hamile kalmadım,şimdi iyikide kalmamışım diyorum,en azından düşük sebeplerimi biliyorum ve ona göre bir tedavi uygularız ama moralim çok bozuldu.artık hamile kalmkatan ziyade eğer hamile kalırsam tekrar düşük yaparmıyım korkusu başladı bende,Allahım hepimize yardım etsin,bende artık anne olmak istiyorum,lütfen birileri iyibirşey söylesin.
canım bende de aynı durum vardı, hamile kalıdıgımı ogrenir ogrenmez hemen coraspirin ve cleaxane kullanamaya basladım. ve bebegimi kucagıma aldım. teshis koyulunca sonuca ulasmak cok daha kolay oluyor. Allah sanada en kısa zamanda nurtopu gşibi hayırlı bir evlat nasip etsin
merhaba;bende 3 ay önce bir düşük yaptım.genetik testimdeMTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.sizde aynı sorunu yaşamışsınız.bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve açıkcası tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bende kocaelide oturduğum için ne yaptınız nasıl bir tedavi yöntemi izlediniz ve doktorunuz kimdi merak ettim. bilgilendirirseniz minnettar olurum..
selam bende 7 ay önce bir düşük yaptım.genetik testimde sizinkiyle aynı sonuç çıktı(MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon APO E alleli 3/3 saptanmıştır).şu anda 4 aylık hamile olduğumu öğrendim ve çok korkuyorum kocaelinde oturuyorum siz ne yaptınız beni bilgilendirirmisiniz....
selam bende 7 ay önce bir düşük yaptım.genetik testimde sizinkiyle aynı sonuç çıktı(MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon APO E alleli 3/3 saptanmıştır).şu anda 4 aylık hamile olduğumu öğrendim ve çok korkuyorum kocaelinde oturuyorum siz ne yaptınız beni bilgilendirirmisiniz....
hemen doktora danışarak innohep iğne yada cleaxine kullanmaya başlamalısın. benim genlerim normal çıktı ama ablam ve halamın kızı bu nedenle düşük yaptılar birkaç seferve çok acı çektiler. o yüzden bende korkumdan innohep yapıyorum. dozunu doktor ayarlasın. zaten bebeğe yada sana bir yan etkisi yokmuş ve cleaxine göre geçerliliği daha çok kanıtlanmış. ben 0,35lik kullanıyorum. Allah yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah...
canım bende de aynı durum vardı, hamile kalıdıgımı ogrenir ogrenmez hemen coraspirin ve cleaxane kullanamaya basladım. ve bebegimi kucagıma aldım. teshis koyulunca sonuca ulasmak cok daha kolay oluyor. Allah sanada en kısa zamanda nurtopu gşibi hayırlı bir evlat nasip etsin
Benim de mthfr gen mut homozigot cıkti aspirin ve clexan la 22 haftalik gebeyim dogumunu merak ediyorum .canim sezeryanla mi dünyaya geldi, sezeryansa genel anestezi mi ?yoksa spinal mi? yaptilararkadaslar folbiol ve cleaxne tedavisi ile bebegimi kucagıma alabildim, tedavilerinizi asla bırakmayın ve önemseyin, Allah hepinize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim de mthfr 677 ve mthfr 1298 heterozigot, ikisi birlikte olunca homozigot oluyormuş. Ben 2 düşükten sonra 1 doğum yaptım. şimdi oğlum 2 yaşında. Ama hergün innoheparin iğne vurdum ve bebek aspirini içtim. Hacettepe hastanesinde prof. Dr. Sinan beksaç a gitmeni öneririm. Benim doktorum, onun sayesinde oğluma kavuştum. Sinan hocanın uzmanlık alanı, bütün hastaları bizim gibi. Sağlıklı bir bebeğe kavuşman dileğiyle
MRB BİRAZ GEC OLDU AMA SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDEDE MTHFR A1298C MUTASYON VAR BANADA HAMİLE KALMADAN ÖNCE CORASPİN VE FOLİO VERDİ HAMİLE KALINCADA CEAXANE 4 BAŞLICAZ DEDİ SENİN DEGERLERİNDE BU ŞEKİLDEMİMerhaba cnm, bende de aynı tarz gen mutasyonu vardı. MTHFR A1298C, hamilelikten once folbiol e basladım, hamile kaldıktan sonra ceaxane 0,4 e basladım ve bebegimi kucagıma aldım. Allah sanada saglıklı bir gebelik ve dogum nasip etsin
BENDEDE AYNISI VAR HAMİLE KALMADAN ÖNCEMİ CORASPİNE BASLADIN YOKSA HAMİLE KALDIKTAN SONRAMI ANKARADAMISIN ÖYLEYSE HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN BİLGİLENDİRİMİSİNİZArkadaşlar, bende de mthfr a1298c de homozigot mutant var. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. 27+5 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar sezeryan olmak zorundaymışım gibi düşündüm. Ama normal doğum da yapabilirmişim. 39 yaşındayım özellere gittiğimde sezeryan harici birşey demiyorlar. Aranızda normal doğum yapmış biri var mı? var ise ben İstanbul Anadolu yakasındayım bana tavsiye edeceği doktorunun adını söyleyebilir mi ?
spinal veya genel farketmez canım, o senin ve dr.nun tercihine kalmış,benim mthfr 1298 heterezigottu spinal sezetyan oldum, mutasyonların doğum şekli üerine bi etksi yok yani, istersen normal bile yapabilirisn
BANA YARDIM EDECEK VARMI BENİ GİBİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZSIN..MRB BİRAZ GEC OLDU AMA SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDEDE MTHFR A1298C MUTASYON VAR BANADA HAMİLE KALMADAN ÖNCE CORASPİN VE FOLİO VERDİ HAMİLE KALINCADA CEAXANE 4 BAŞLICAZ DEDİ SENİN DEGERLERİNDE BU ŞEKİLDEMİ
ben dr oyle kullanmistim canim. Hatta su an 2.ye hamikeyim ogrenir ogrenmez aspirine ve igneye basladimBANA YARDIM EDECEK VARMI BENİ GİBİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZSIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?