MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon teşhisi olanlar

slm kızlar bende homozigot ve hetorozigot cıktı iki gebelik kaybından sonra ama doktorum benden birde hormon testi istedi homosistein diye bir test ve benim bu testim düsük cıktı çok bi önem arzetmediğini söyledi cokta ayrıntılı bi acıklama yapmadı su anda folbiol nerox b 12 dekavit ve zinco isimli ilacları alıyorum kan sulandırıcıya hamile kaldıktan sonra baslıcaksın dedi cok kafam karısık biz sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebek yaptırıyoduk acaba hamile kalamamın sebebi bu olabilirmi bana yardım edin ne olur

Merhaba cnm, bende de aynı tarz gen mutasyonu vardı. MTHFR A1298C, hamilelikten once folbiol e basladım, hamile kaldıktan sonra ceaxane 0,4 e basladım ve bebegimi kucagıma aldım. Allah sanada saglıklı bir gebelik ve dogum nasip etsin

evet kızlar bugün itibariyle bende mthfr 1298 homozigot motosyonum olduğunu öğrendim,benimde 16 haftalık bir düşüğüm var.üstelik bende rahimde şekil bozukluğuda çıktı,daha sonrada hamile kalmadım,şimdi iyikide kalmamışım diyorum,en azından düşük sebeplerimi biliyorum ve ona göre bir tedavi uygularız ama moralim çok bozuldu.artık hamile kalmkatan ziyade eğer hamile kalırsam tekrar düşük yaparmıyım korkusu başladı bende,Allahım hepimize yardım etsin,bende artık anne olmak istiyorum,lütfen birileri iyibirşey söylesin.

canım bende de aynı durum vardı, hamile kalıdıgımı ogrenir ogrenmez hemen coraspirin ve cleaxane kullanamaya basladım. ve bebegimi kucagıma aldım. teshis koyulunca sonuca ulasmak cok daha kolay oluyor. Allah sanada en kısa zamanda nurtopu gşibi hayırlı bir evlat nasip etsin

kocaman bir AMİN canım.ama ben zaten 2 senedir hamile kalamıyorum işin ilginç yanı.daha çıkacak başka kan tahlil sonuçlarım var,bakalım onlarda ne çıkacak,artık olumsuzluğa alıştım.gelecek ayda tüp bebeğe başlıycaz ama benim nedense çok içimden gelmiyor,hep kendiliğimden hamile kalacakmışım gibi gelmişti,beklemediğim bir durumla karşılaşmanın şaşkınlığı benimkisi aslında,beyin yavaş yavaş alışacak,Allah hayırlısını nasip etsin.

merhaba bende de heterozigot var 31 haftalıok bebeğimiş kaybettim tekrar hamile kalmayı düşünüyortum ama aynı sey yıne olur korkusu çok fena napacağım bilmiyorum .Bu ilaçla tedavi gören veevlat sahibi olan yakınlarımda var ama ne olacagını bılmıyorum gercekten bu acıyı yaşamış olanların desteğine ihtiyacım var(

arkadaslar folbiol ve cleaxne tedavisi ile bebegimi kucagıma alabildim, tedavilerinizi asla bırakmayın ve önemseyin, Allah hepinize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim de mthfr gen mut homozigot cıkti aspirin ve clexan la 22 haftalik gebeyim dogumunu merak ediyorum .canim sezeryanla mi dünyaya geldi, sezeryansa genel anestezi mi ?yoksa spinal mi? yaptilar

Arkadaşlar bende homozigot mthfr gen mutasyonu saptandi.clexan ve aspirin kullaniyorum 22 haftalik gebeyim benim gibi olup sezeryan olan arkadaslar genel mi yoksa spinal anestezi ile mi sezeryan oldular lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.

spinal veya genel farketmez canım, o senin ve dr.nun tercihine kalmış,benim mthfr 1298 heterezigottu spinal sezetyan oldum, mutasyonların doğum şekli üerine bi etksi yok yani, istersen normal bile yapabilirisn

Arkadaslar bende de ayni mutasyon var 6 haftalik bebeimi kaybettim. Yazdiklariniz moral oldu bana da. Allah yardimcimz olsun.

Arkadaşlar, bende de mthfr a1298c de homozigot mutant var. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. 27+5 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar sezeryan olmak zorundaymışım gibi düşündüm. Ama normal doğum da yapabilirmişim. 39 yaşındayım özellere gittiğimde sezeryan harici birşey demiyorlar. Aranızda normal doğum yapmış biri var mı? var ise ben İstanbul Anadolu yakasındayım bana tavsiye edeceği doktorunun adını söyleyebilir mi ?

canım sen iğne ve ilaca hamile kalınca başladın yoksa öncesinde mi? bazıları coraspine hamilelikten önce başlıyor.

MRB BİRAZ GEC OLDU AMA SİZE BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BENDEDE MTHFR A1298C MUTASYON VAR BANADA HAMİLE KALMADAN ÖNCE CORASPİN VE FOLİO VERDİ HAMİLE KALINCADA CEAXANE 4 BAŞLICAZ DEDİ SENİN DEGERLERİNDE BU ŞEKİLDEMİ

BENDEDE AYNISI VAR HAMİLE KALMADAN ÖNCEMİ CORASPİNE BASLADIN YOKSA HAMİLE KALDIKTAN SONRAMI ANKARADAMISIN ÖYLEYSE HANGİ DOKTORA GİDİYOSUN BİLGİLENDİRİMİSİNİZ

spinal veya genel farketmez canım, o senin ve dr.nun tercihine kalmış,benim mthfr 1298 heterezigottu spinal sezetyan oldum, mutasyonların doğum şekli üerine bi etksi yok yani, istersen normal bile yapabilirisn
BANA YARDIM EDECEK VARMI BENİ GİBİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZSIN..

Mrb gec oldu biraz ama bilgisi olan lütfen yazsın bunlar ne oluyo bi boşgebelik bi 12 haftalık düşük var bnde.test sonucum bu doktora gosteremedim daha MTHFR A1298C ve MTHFR C677T.

selam kızlar 34 yaşındayım 75 kiloyum, polikistik overim ve insülin direncim var.Metformin kullanıyordum fakat gebe kalınca bıraktım. Geçen sene gebe kaldım 7.haftada gelişimi durdu. Genetik incelemelerimde bende 1298C Homozigot ve 4g5g heterozigot çıktı . Şimdi 8+6 günlük gebeyim .B12 ve folicasit kullanıyorum. Kan sulandırıcı iğneden günde 1 kere 0,4 kullanıyorum. Coraspin de kullanıyordum fakat lekelenme olunca coraspin kesildi.Mutasyonlarıma göre kullandığım iğnenin dozu size göre uygun mu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…