MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon teşhisi olanlar

Bence kesinlikle dogru, cok geçmiş olsun sağlıkla kucagınıza alın bebeğinizi

Arkadaslar pai 4/g 4/g homozigot olan var mii. Bir de mthfr c677t hetero ve a1298c hetero yum. Su an gebe degilim . Iki kaybim var biri bos gebelik . Ikinci de 0.4 xlexane kullandim ama olmadi. Sizde doz mu dusuk

Mrba cnm bnmde senin gibi sorunum var cocugun olduMu nasil tedavi izledin anlatrsan sewinirim

drkumut

Merhaba bu mutasyona sahip annelerin bebeklerinde başka hangi sorunlar oldu merak ediyorum.

arkadaşlar bende de 4 düşük oldu şükür şimdi hamıleyım bende
homozigot mutasyon
heterozigot 4g/5g mutasyon ve
heterozigot mutasyon saptanmıştır dıyor gebeliği öğrendığımden berı cleksan 4000 bebe aspirini kullanıyorum ama bır doktor 2 tane gunde vurulman gerek dedı bır baska doktor da 1 tane vurulman yeter dedı sızce ne yapmalıyım bu durumda

Sizde de kan pihtilasmasi varmış sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bebeğim kan pihtilasmasindan diyafram hernisi olmuştu. 5 saat yaşadı hamile kalmadan önce size bir tedavi uygulanmadı mi. Hangi ildesiniz

mrh ben
mrh ben gebelik oncesı corospin kullanmya basşadım gebelik oluşur oluşmazda iğnelere başladım sizin ıcın cok uzuldum allah buyuk allah yardımcınız olsun allah sabır versın sızın neden boyle oldu ya fark etmedıler mı karındayken ne hastalık vardı sızde

16. Haftada farkedildi. Ama kesin teşhis 24. Haftada kondu. 8 saat yaşarsa ameliyat denmişti. Malesef şanslı bebeklerden olamadı

Bebeğe diyafram henrisi teşhisi kondu hamileyken. Benim kan testlerim için kan değerlerin düşük dedi sadece ozel hastane Dru teshis konmadan önce. Doğumdan sonra 40 im çıkınca devlet hastanesinde Dr bir takım kan testleri yaptı ve kan pihtilasmasi. Mthfr 1298 homozigot dan bebek herni olmuş dedi diyafram hernisi sayfasında yazılarımız var

16. Haftada farkedildi. Ama kesin teşhis 24. Haftada kondu. 8 saat yaşarsa ameliyat denmişti. Malesef şanslı bebeklerden olamadı
canım benım ya oyle cok uzuldum kı keske denebılecek avutabılecek sozlerım olsa ama allahtan gelen bır sey dilerım yenı bebegını sağlıkla kucagına alırsın

Şu an hamile degilim. 9 ocakta doğum yaptım ve 5 saat yaşadı ilk ve tek bebeğim olacakti

Şu an hamile degilim. 9 ocakta doğum yaptım ve 5 saat yaşadı ilk ve tek bebeğim olacakti
canım allah kucagını bos bırakmasın asla umudunu yıtırme hepımızın başına gelıyor benım de bak 4 düşüğüm oldu tam umutlarım bıttı derken tekrardan gebelik yaşıyorum ıstedıgın zamanda dılerım senınde sağlıkla bır evladın olur allah kucağımızı boş bırakmasın

Bana da yardım edecek biri varmı hala bu sayfada benimde mthr1298C Homozigot mutant birey yazıyor 7 kez kaybim var igne ve coraspirin kullanmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…