Bence kesinlikle dogru, cok geçmiş olsun sağlıkla kucagınıza alın bebeğiniziselam kızlar 34 yaşındayım 75 kiloyum, polikistik overim ve insülin direncim var.Metformin kullanıyordum fakat gebe kalınca bıraktım. Geçen sene gebe kaldım 7.haftada gelişimi durdu. Genetik incelemelerimde bende 1298C Homozigot ve 4g5g heterozigot çıktı . Şimdi 8+6 günlük gebeyim .B12 ve folicasit kullanıyorum. Kan sulandırıcı iğneden günde 1 kere 0,4 kullanıyorum. Coraspin de kullanıyordum fakat lekelenme olunca coraspin kesildi.Mutasyonlarıma göre kullandığım iğnenin dozu size göre uygun mu arkadaşlar
Mrba cnm bnmde senin gibi sorunum var cocugun olduMu nasil tedavi izledin anlatrsan sewinirimArkadaşlar merhaba
3 kez düşük yaşadım, teşhisim
MTHFR A1298C geninde homozigot mutasyon saptanmıştır.
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Del/Del genotipi saptanmıştır. APO E alleli 3/4 bulunmuştur.
Aynı problemi olan, şuan hamile olan yada doğum yapmış arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
merhabalar bende de mthfr 1298 a>c heterozigot çıktı, şimdilik folbiol ve benexsol12 kullanmamı, hamile kalmadan bir ay öncesnde de clexan başlamamı söyledi doktor, sizlerden bu mutasyona sahip olup farklı şeyler kullanan var mı,gebelik öncesinde ve gebelik sırasında,??? kafam karıştıı :37
mrh benSizde de kan pihtilasmasi varmış sanırımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bebeğim kan pihtilasmasindan diyafram hernisi olmuştu. 5 saat yaşadı hamile kalmadan önce size bir tedavi uygulanmadı mi. Hangi ildesiniz
mrh ben gebelik oncesı corospin kullanmya basşadım gebelik oluşur oluşmazda iğnelere başladım sizin ıcın cok uzuldum allah buyuk allah yardımcınız olsun allah sabır versın sızın neden boyle oldu ya fark etmedıler mı karındayken ne hastalık vardı sızdeSizde de kan pihtilasmasi varmış sanırımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bebeğim kan pihtilasmasindan diyafram hernisi olmuştu. 5 saat yaşadı hamile kalmadan önce size bir tedavi uygulanmadı mi. Hangi ildesiniz
canım benım ya oyle cok uzuldum kı keske denebılecek avutabılecek sozlerım olsa ama allahtan gelen bır sey dilerım yenı bebegını sağlıkla kucagına alırsın16. Haftada farkedildi. Ama kesin teşhis 24. Haftada kondu. 8 saat yaşarsa ameliyat denmişti. Malesef şanslı bebeklerden olamadı
canım allah kucagını bos bırakmasın asla umudunu yıtırme hepımızın başına gelıyor benım de bak 4 düşüğüm oldu tam umutlarım bıttı derken tekrardan gebelik yaşıyorum ıstedıgın zamanda dılerım senınde sağlıkla bır evladın olur allah kucağımızı boş bırakmasınŞu an hamile degilim. 9 ocakta doğum yaptım ve 5 saat yaşadıilk ve tek bebeğim olacakti
Esine ve sana genetik test yapildi mi . Folik asit kullandin mi cnmBana da yardım edecek biri varmı hala bu sayfada benimde mthr1298C Homozigot mutant birey yazıyor 7 kez kaybim var igne ve coraspirin kullanmama rağmen
Esine ve sana genetik test yapildi mi . Folik asit kullandin mi cnm[/QUO
Genetik testler yapıldı şu anda kullanıyorum folik asit ve ecopirin
Genetik testler yapıldı bisey çıkmadıEsine ve sana genetik test yapildi mi . Folik asit kullandin mi cnm
Anldm cnm.peki kurtaj sonrasi embriyo incelendi mi patoloji disindaGenetik testler yapıldı bisey çıkmadı
evet onada genetik test yapildiAnldm cnm.peki kurtaj sonrasi embriyo incelendi mi patoloji disinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?