Merhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
Oha?
Çekindim anneme söylerim halleder diye düşündümBen olsam milletin içinde derdim ' kız dur o saat bende ya takmıştım o gün kolunda kalmış unutmusum getireyim size' diye sonuçta benim hatam
Kuzenimleydik ilgilenecek vakit bulamadımAma baskasinin mali almamaliydiniz, madem aldiniz soylemeliydiniz madem soylemediniz hemen yerine koymaliydiniz. Yani akraba bile olsalar boyle. Hirsiz muamelesi gormek istemiyorsaniz niye hirsizmis gibi soylemekten cekindiniz ki, cok ozur dileyerek geri verin. Sizce basit belki ama telefonla arayip istediklerine gore onlarca onemli demek ki o saat. Yaptiginiz bana gore de basit bisey degil.
Tam da söylemen gereken an. Söylemediğin icin sana verilen tepki bir bakıma normal.Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Ev
Siz de yaptiginizin dogru olmadigini biliyorsunuz ondan soyleyememissiniz aman diyim dikkat edin bazen fazla dusunmeden yaptigimiz seylerden dolayi etiketleniyoruz ve o iz kolay cikmiyor.Kuzenimleydik ilgilenecek vakit bulamadım
Ben de sizin gibi rahat insanları anlamıyorum. Sizin gibi bir kuzenim var gördüğünü sormadan etmeden alır götürür bazen görürüz bazen görmeyiz. Görsek götürme desek malı kıymetli oluruz; sende mi desek hırsız muamelesi yapmış oluruz. Ayrı bi tip yani. Resmen kızdan güzel şeylerimizi saklıyoruz. Lütfen o konuma düşmeyin çok çirkin zira. Özür dileyin bir daha yapmayın kapansın gitsinMerhabalar,
Ctesi teyzemlere gitmiştik. Üzerimi değiştiriyordum. Saat gördüm. Hoş duruyordu taktım koluma öyle kalmış. Sonrasında diğer teyzemlere kalmaya gittim kuzenimin yanına. İki gün için. Bugün tekrar görüştük tüm teyzemler. Saati bulamadık vs laf açıldı ben de o an insanların yanında söyleyemedim. Yanlış anlarlar diye düşündüm. Eve geldim. Anneme eve geldiğinde söyleyecektim saat bende kalmış diye. Her neyse kuzenime mesaj attım o ara. Gittiğimizde koyalım bir yere elbet bulurlar diye. Sonra nasıl oldu noldu bilmiyorum kuzenim saat Desmond’da demiş. Kolunda kalmış vs demiş ama öyle söylediğine inanmıyorum. Teyzem aradı saati getir vs diye yükseldi. Annem de ağlıyor baştan söyleseydin kalmış diye. Ama saat düşünmedim yani. Ki değerli bir şey falan da değil. Hırsız muamelesi gördüm. Nasıl böyle şeyler yaşayabiliyorum aklım almıyor. İnsanların tutumları nasıl böyle olabiliyor. Anlayamıyorum.
Çıkaracaktım unutmuşum balon kollu bir şey vardı kapatmış yoksa yine gelirdi aklıma.Ben de sizin gibi rahat insanları anlamıyorum. Sizin gibi bir kuzenim var gördüğünü sormadan etmeden alır götürür bazen görürüz bazen görmeyiz. Görsek götürme desek malı kıymetli oluruz; sende mi desek hırsız muamelesi yapmış oluruz. Ayrı bi tip yani. Resmen kızdan güzel şeylerimizi saklıyoruz. Lütfen o konuma düşmeyin çok çirkin zira. Özür dileyin bir daha yapmayın kapansın gitsin
Yani kusura bakmayin ama hirsiz gibi davranirsaniz hirsiz muamelesi gorursunuz. Izinsiz alip sonra unuttum diyemezsiniz.Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?