Muamele

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Halen daha yaptığınızin normal insan davranışı olduğunu, kazara yaşandığını falan dusuyorsunuz. Yanlış yaptığınız yanlış. Kuzeniniz teyzeniz haklı. Hırsız deseler haklı. Kimsenin eşyası izinsiz kullanilmaz. İlerde sizin gibi insanların çocukları olduğunu düşününce yazık diyorum toplum boyle ana babaların ellerinde yozlasti.

Ama hadi o gün unuttun 3 4 günde geçmiş teyzeni arayıp teyze kolumda kalmış demen lazımdı böyle hırsız durumuna düşmen çok normal
Ayrıca orda konuyu bilerek açmışlar bence senin aldığını tahminde etmişler sende ses çıkarmayınca daha da kötü olmuş

Tek boyutlu düşünme konusunda gayet başarılısınız. Acaba bu insan nedir, kimdir tam bilmeden böyle kanılara ulaştığınıza göre yozlaştıran tek benim gibi ana babalar değil

Baska bir evdeki saat kola takılıp gunlerce nasil kalabilir ki? Hic mi farketmedin kolunda. Konusuldugu an susmak ta tuzu biberi olmuş.

Hıh işte ben de bundan işkillendim. En doğrusunu annem bilir ona danışayım dedim. Kaç kez eve gel diye aradım. Annem eve geldiğinde çoktan kuzenim söylemiş. Yapacak pek bişi kalmamıştı

Konu açıldığında söyleyemiyor oluşunuz zaten sizin de hatanızı kabul ettiğiniz anlamına geliyor.

Ayrıca akrabayla böyle muhanbetlere girmeyin, yedi kat yabanciya yapsanız belki lafi edilmez ama akrabalar genelde firsat kollar böylesi durumlarda.(yaptiginiz hatali bir davranış orasi net ama bire bin katilabilirvs vs)yazık anneciginiz ne üzülmüştür bu duruma.

Baska bir evdeki saat kola takılıp gunlerce nasil kalabilir ki? Hic mi farketmedin kolunda. Konusuldugu an susmak ta tuzu biberi olmuş.
Kolumda değil, çıkarıp çantaya attım. Eve geldim çantamı boşaltırken masaya koydum. Eve zaten dün geldim. Bugün de bu olay oldu

Üzüldü evet. Annemin hatrı için özür dilerim belki ama görüşmek istemiyorum kendileriyle

Üzüldü evet. Annemin hatrı için özür dilerim belki ama görüşmek istemiyorum kendileriyle

Onlar da sizinle görüşmek istemiyorlardır tahminimce. Kimse evinden bişeyler aşıran (öyle düşünüyorlar) birini evine tekrar sokmak istemez.
Hem suçlu hem güçlü sizin gibilere deniyor.

Onlar da sizinle görüşmek istemiyorlardır tahminimce. Kimse evinden bişeyler aşıran (öyle düşünüyorlar) birini evine tekrar sokmak istemez.
Hem suçlu hem güçlü sizin gibilere deniyor.
İnsanları karalamak çok kolay herkes için. Bakın başka bir şey gördüm onun için izin aldım değeri bile olmayan bir saat için mi böyle bir şey yapıcam?

İnsanları karalamak çok kolay herkes için. Bakın başka bir şey gördüm onun için izin aldım değeri bile olmayan bir saat için mi böyle bir şey yapıcam?

Biz sizi tanımıyoruz. Benim yeğenim almış ve söylemeyi unutmuş olsa aklıma gelmez, belki arar direkt sende mi diye sorarım çünkü aşırmayacağını bilirim. Teyzenizin sizden böyle bir beklentisi var ki yakıştırmış. Daha önce de benzer şeyler yaşanmış bana kalırsa. Biraz dikkatsiz, insanların önemsediği şeyleri önemsemeyen bir insan olabilirsiniz, bu da yanlış anlaşılabilir. Her halükarda hatalısınız ama.

Sende ne takarsın ki elalemin saatini sormadan hadi taktin hadi unuttun söylemiş bulamadım diye teyze ben koluma taktım unutmusum hemen vereyim demiyorsun anneni de karşı tarafa kucuk dusurdun kadın nasıl üzülmüştür

Böyle bir şey yaşanmadı. Yani şöyle halamla yaşasaydık böyle şeyler olmazdı. Çünkü art niyet taşımadığımı bilir ama teyzem hırsız damgası yapıştırdı.

Evet üzüldü ne yazık ki. Yani inanın art niyet taşımadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…