Muameleye üzüldüm

bazen dusunuyorum da suratsiz insanlari ozellikle ise aliyorlar herhalde diyorum... bir yerde azicik guleryuzlu bir calisana denk geldim mi garipsiyorum artik, oyle bir durumdayim.

hadi nufus mudurlugu neyse de, ben en cok hastanedeki muamelelere uzuluyorum. insanlar zaten canlari burnundayken bir de elin suratsiz calisanlarini cekmek, onlarin azarlarini isitmek zorunda kaliyorlar. butun azarci calisanlara ahim var da, hakkim en cok o hastanedekilere helal degil.

Ben de yeni dogum yapmistim. Esim uzaktaydi. Bebegin kuvozden cikaracagiz kimlik lazim dediler. Sezaryenli 4 gunluk dikislerimle gittim nufus mudurlugune. 11.30 oradaydim bi turlu almadilar oglen molasi geldi 1 saat bekledim orada sonra 1de basladilar saat 1.40 oldu hala sira gelmedi iceriye bir kac kez girip durumumu anlatmaya calistiysamda cik disarida bekle siran yanmadiysa gelme diye terslediler. Ben artik sinirden aglamaya basladim koridorda. Nufus mudurunu ariyorum sikayet icin ama odasinda yok. Sonra aglayarak iceri girdim tekrar niye agliyosun ne var aglancak dediler durumumu anlattim sen lohusasin psikojin bozuk dediler islemleri yaptilarsa sagolsunlar 3 saat sonra eve geldim ama dikislerim acilmis kanamisti bazi yerleri. Allaha havale ediyorum hepsini.
Simdi sizin yazinizi okuyunca bi kotu anim canlandi gozumde.

Sesinizi cikarmamissiniz ya ben şöyle düşünürüm. O yaşlı kadın benim annem olsaydı vede yanındakiler sussaydı. Gerçekten ilginç.
Boyle insanlarla karsilasan kim olursa olsun isterse düşmanım isterse dostum. Rencide edeni paralarim. Konu bitmiştir benim için

Memurlar genel olarak böyle ama nüfus müdürlüğündekiler nedense hepten tembel ve anlayışsızlar.. Birbirleriyle muhabbeti bırakırlarsa iş yapacaklar da neyse.. Çok çok sinirleniyorum ya böyle durumlara..

Biraz kaba olacağım ama böylelerinin ağzını yüzünü dağıtasım geliyor. Sanki zorla çalışıyorlar . iş arayan bu işi layığıyla yapacak o kadar kişi varken böylelerine nasip oluyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bimer e şikayet edin. İçinizde kalmasın. Belki orada işini hakkıyla yapan birileri vardırda hadlerini bildirir.

Sizinki çok çok daha kötüymüş

Evet haklısınız, belki de ondan içimde kaldı aslında, gerçekten haketmemişti teyze ya.

Sizinki çok çok daha kötüymüş
Evet malesef
Ustelik benden once onlarca kisiyi aldilar benimki yenidogan islemi oldugu icin onlar surekli nufus degistirme vs icin almaya devam ettiler en cok sinrlendigim buydu.
Simdi olsa hemen bimere yazardim hepsinin tek tek ismini alip. Ama o zaman bebegime kavusacagimin sevinciyle oyle biseyi dusunemedim.

Ne biçim insan bunlar, her yere şikayet dilekçesi verin. Eşiniz ayrı siz ayrı bimere yazın. Ben bile okurken sinirlendim

Bazı devlet memurlarının kendilerini halkın efendisi zannetmeleri benim de heo dikkatimi çekmiştir. Orda keşke tepki gösterseydiniz. Nasıl sizin onlara karşı belirli bir saygı çerçevesinde tutumunuz olmalıysa aynısı onlar için de geçerli aslında. Neyse siz yine de yazın bimere şikayetinizi.

Ne hakla itiyor ya valla iyi sabretmissiniz.Ben olsam kesin carlardim kapiyo carpip cikardim.

Devlet memurlarının çogunda var bu durum, memur olmayi fazla buyuten bir ulkeyiz.
Ben o teyzeyi okuyunca icim sizladi lutfen sikayet edin emin olun dikkat ediyorlar gunde kac teyzeye amcaya bu sekilde davraniyorlardir kim bilir terbiyesizler.

bimer ve cimerdeki şikayet konusu, cevaplanması için yine o kuruma gönderiliyor bildiğim kadarıyla, çalışanların biraz canı sıkılır ama sonuçta mutlaka üste çıkmak için birşeyler bulurlar, temel sorunumuz toplumca bu tarz olaylarda sessiz kalmamız, aman neyse ben işimi hallettiriyim de dememiz, kapıdan çıkınca da üşenmemiz ama burda kilit nokta birlik olabilmek, daha kalabalık olabilmek. yani keşke sizinle beraber orda o muameleye maruz kalmış birkaç kişi daha şikayet etseydi. o zaman kimse yapılanları örtbas edemezdi

Nüfus müdürlüğünde hep böyle tipler mı çalışıyor acaba Ya? Benim yaşadığım ilde de aynı böyleleri vardı da. Sanki zorla oturtuluyor oralara bu sahsiyetler. Maaşını alırken iyi. Çalışırken sürat beş karış. Sanki bir onlar var çalışan. Acayip sınır oldum okuyunca. Şikâyet edin bimere.

Mutlaka sikayet edin belki kamera da vardır bahsettiginiz oda da sizi ittigini gosteren; Bimere sikayet etseniz ayni kuruma gider ancak sorusturma icin farklı bir muhakkik gorevlendirirler.Uyarı alirlar en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…