Muameleye üzüldüm

şikayet edin

Alah askına su tarz insanlardan nefret ediyorum ben ve eşim olasaydı büyük sorun çıkardı ne olursa olsun ezdirme kendini gerekirse yık ortalığı sana ne diyorsa sen de de ozaman susuyorlar gereksiz insanlar

Valla esiniz bayaa sabirliymis bnimki dire rezilligini akıtırdı tbi bnde snucta ortada onlara yapilan bir hakaret fln yok

Bu işler susmakla, dışarıya iç dökmekle çözülmüyor malesef.

Mağdur edilmişsiniz, öküz öküz davranmışlar hepinize. Susmamalısınız, susmamalıyız. Kimse orada babasının hayrına oturmuyor. Bu işten maaş alıyorlarsa önce insana insan gibi davranmayı öğrensinler. Hele sizi ittirmeleri? Bu şiddet kategorisine girer yahu, nasıl sessiz kalabildiniz? Neyse. Şu saatten sonra ben olsam ne yapardım söyleyeyim. Oraya tekrar bir bahaneyle giderdim. Soru sormak için diyelim veya her neyse, zaten sizi görünce illa bir öküzlük yaparlar. Hemen "siz benimle nasıl böyle konuşuyorsunuz, bu ne saygısızlık, dün de yaşlı adamla kadını dövmekten beter etmiştiniz. Bizi ittirerek yürümeler" falan diye yüzlerine bir tepki verirdim. Lafımın sonuna da " isimlerinizi aldım/alacağım, hepinizi şikayet edeceğim, "bakalım insana böyle davranmak o kadar kolay mıymış" falan derdim. Giderdim ordan. Bunlar blöf değil tabii ki. Gerçekten de isimlerine dikkat edin tabii, yakada filan varsa, alın yani isimleri. Ve gerçekten şikayet edin. Sen sus ben sus, bunları zaten biraz da halk tepesine çıkardı. Şimdi insan olduğunuz için asgari saygı bile duymuyorlar. Bunları şikayetle, cezayla yola getireceksin.

Yaptıkları çok çok yanlış ve hiç bir bahanesi olamaz ama nüfusta çalışan bir yakınım nedeniyle biliyorum ki insanüstü yogunluktalar. Suriyeliler, değişecek nüfus cüzdanları falan derken bazen çiş yapmaya fırsatları olmuyormuş. Büyük ihtimal artık tahammül sınırları kalmamıştır.

Uc kurusluk insanlara biraz yetki verince kendini bir halt saniyor. Ayni durum pek cok meslekte yasanabiliyor. Tamamen insanin kalitesiyle alakali. Tartismadiginiz iyi olmus birde suclu siz cikardiniz. Bu tarz insanlarin cok degisik bir cirkef uslubu var zira

Sikayet edin bence.. memurlari sevmiyorum bende.. evet genelleme yapiyorum belki.. ama halka bu kadar tepeden bakan onlari horlayan..millet olmasa bi ise yaramayacagini hatirlamayan..o masanin basina oturmakla matah bisey oldum sanan, aslinda normal bi insan olmayi bile beceremeyen..

Nufüs müdürlüğünden nefret ediyorum. Oradaki bütün memurlar aynı anlattığınız gibi. Genelleme yapmayı sevmem ama gerçekler böyle. Şikayet edin.

Ben olsam duramazdım.
Tamam bunaliyorlardır,yoğunlardır,insanlarla uğraşmak zor ama böyle muamele yapamazlar. Kesinlikle orda sorun çıkarır üzerine birde nereye edebiliyorsam ederdim şikayet. Bu kadar kabalaşmanin,yaşlıya bebekliye hepsini geçtim vatandaşa böyle davranmanin bir bedeli olmalı.

Böyleleri de öyle yerlerde çalışıyor işte rezillik başka bişey değil. Dün bende su için belediyeye gittim milletin ayağında resmen banyo terliği ohhh klima altında çalışıyor . Sonra birşey anlatıyorum anlamıyor salak salak bakıyor Türkçe konuşuyorum gerizekalı demek istedim bir an . Geçen senede kimlikleri değiştirmek için valiliğe girmiştir orada da mavi plastik banyo terliğini giyen işe gelmiş aptalca muameleler . Şu adamlar iş bulmuş ben evde duruyorum diye sinir oluyorum valla

Birine yaparlar, iki kişiye yaparlar; gergin dersin bütün gün insanlarla uğraşmak kolay değil dersin. Bir tanesi yapar; insanlık hali ailevi sorunları olabilir hasta olabilir gerilmiştir dersin. Ama bunlar kendini birşey sanan gruptan. Ben olsam önce orda güzel bir kavga çıkartırdım hatta direk bimere cimere şikayet de ederdim.

Öfff aldığı 3000 tl maaşla kendilerini devletin sahibi sanıyolar ya ne diyim
İnsanla uğraşmak kolay değil ama özel hastanede özel bankada vs insanlar insan değil mi kibar davranıyolar
Nerde devlet dairesi orada böyle saçmalıklar

Be hey kendini bilmez, sen o işi yapmak için para alıyorsun. Sen kimsin ona buna bağırıyorsun?
Ama biz bunları alttan aldıkça, görmezden geldikçe coşuyorlar. sanki yaptıkları olağanmış gibi herkes alışıyor.
Bimer'e şikayet edin tutuşsunlar.

Hastanede,bankada,kamu kurumlarında bu gibi saygısızca hareketlere maruz kaldigimda ya da işini savsaklayan birini görürsem anında tartışmaya başlıyorum. Hem de baya yüksek sesle. Hemen akabinde de gerekli yerlere şikayet ediyorum. Eger hakliysaniz hakkinizi arayın bu ulkede hak asla dogrudan size teslim edilmez çünkü

Zaten türkiyede kagit kürek isleri hal ederken insan hep geriliyor ... hep bir tahamülsüz haller, bi sinir, cok basit kurallara uymamak, atarlar, sabirsizlik .... milletce biraz böyleyiz

Ayyyy bu konularda üstüme yoktur.hemen carlarım.is yerimde adım Huysuz a çıkmış.haksizliga gelemiyormuşum diye.bu ozelligimden onur duyuyorum

Merak etme birgün dayak yerler bu kabalikla.Herkes siz gibi sabirli degil.

şikayet edin, şikayet hakkınızdan asla vazgeçmeyin. kimse kimsenin onurunu çiğneyemez. benzer bir olay yeni başıma geldi. müdürmüş, umrum değil haklıydım, kıyameti kopardım. şikayetimi yaptım takipteyim. başkasına da yapılırsa yine savunurum, savunuyorum da. kötülüğe göz yumup ortak olamam.

Nefret ediyorum ya bazen insanlardan.
Sevmiyosan yapamıyosan sikayetciysen git kardesim calısmada gör gönünü..

Dışarda binlerce insan var orda calısmak icin bekleyen..

İyi sabretmissiniz ben olsam cıngarı cıkarmıs işimide halledemeden cekip gitmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…