Muayene ederken rahatsız eden doktor..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorum Ayrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım var mı artik sizce ?

Kadın doğumcular rahat oluyor, akşama kadar senin gibi kaç hastası oluyor. O kadar normal geliyor ki artık bazıları cinsellikten soğuyor hatta ve bel altı esprileri vs rahat yapıyorlar, korkmana gerek yok yani.

Hipokrat yemini ediyorlar yani ne bileyim ergenken jinekolog olmak isteyen çok sapık vardı da o yaşa kadar artık sapıklık aşılır belki diye düşünüyordum belki size öyle gelmiştir erkekten rahatsız olacaksanız kadın jinekologa gidersiniz...

Bu dusuncelere kapilmanizin bir sebebi var mi?

naptığını yazın da normalse içiniz rahatlasın anormalse dikkat edin

polklinikte hangi doktorvar diye sorgulyıp ona göre sıra alırsınız

Ne yaptığını söyleyin de karsımızda yeni bir cins kadın mi var yoksa anormal bir doktor mu var ona göre yazalım

yanında hemşireler olmuyor mu muayenelerde??
hiç jinekologa gitmedim cahilim bu konuda.

hemşire olmadan mı muayne etti ? ki 3 lü test diyorsunuz alttan muayne zamanınızın geçmiş olması lazım ..

Ne yaptigini ogrenmeye gerek yok bence.. cok normal bir muayene gecirmis de olabilir ama kendini rahatsiz hissettiyse iletisimleri uymamis demektir.. Hekim arkadasim icin asla yapmistir diye ithamda bulunmuyorum yanlis anlamayin kotu niyeti oldugunu da dusunmuyorum ne olduysa ya iletisim sorunu ya yanlis anlama var.. ama siz tabi ki dr degistirme hakkina sahipsiniz. Hastane prosedurunu bilmiyorum her hastanede farkli olur ama sekretere randevu gununden once telefonla ulasip hekiminizi degistirmek istediginizi iletip randevunuzu ona gore ayarlatin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…