Muayene ederken rahatsız eden doktor..

Başka Dr a randevu alın.

Neden kendinizi zorunluluk hissediyorsunuz ki?

Sizi RAHATSIZ eden bişey varsa hiç çekinmeyin direkt değiştirin.

Yumurtalık kontrolü için ve böbrek üstü bezleri için ultrasona girdim iki doktorda gerginim diye espri falan yapmıştı ve evet temas olmuştu. Hiç aklıma kötü şeyler gelmedi. her zaman kurutulu ve erkek doktor muayenesinden hoşlanmıyorsaniz bence kadın doktor tercih edin

Doktorun cinsiyetiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum .
Siz bir kadınsınız ve bu adamdan negatif enerji aldınız .
Kadın doktor olsaydı da lez mi diyecektiniz yani .
İçinizin sindiği bir doktor bulun cinsiyet ayrımı yapmadan

Konu sahibi daha onceden erkek doktora gittigini soylemis zaten, demekki elektirik tutmadi doktorla cinsiyet ayrimciligi yaptigini dusunmuyorum. Rahatsiz olduysaniz doktoru degistirirsiniz.

Konu sahibi daha onceden erkek doktora gittigini soylemis zaten, demekki elektirik tutmadi doktorla cinsiyet ayrimciligi yaptigini dusunmuyorum. Rahatsiz olduysaniz doktoru degistirirsiniz.

2 farklı erkek doktorla da mı aynı şeyi yaşamış ?
Ben sadece 1 tanesi için böyle yaşadı diye anladım . Biraz karışık yazmış konu sahibi :)
Benim aslında söylemek istediğim işinin ehli içinizin ısındığı bir doktoru
bu erkek ben buna gitmeyeyim diye düşünemesin konu sahibi :))

Suan ki doktorla bu problemi yasamis konu sahibi daha onceden erkek doktorlara gittigi olmus.
Adamin hareketinden rahatsiz olmus demekki tabi bu doktorun sapik oldugu anlamina gelmez genelleme yapilacak bir konu degil.

Kocanla git muayeneye

Öncelikle insanları sapık diye itham etmek çok doğru değil. Mesleği önemli değil bazı insanlar bu tarz davranışlara önem vermiyor. Rahat insanlar oluyor. Yani bunun karşı tarafı rahatsız edeceğini düşünemiyorlar. Ha gidip başhekime doktor Ultrason yaparken elini bacağıma koydu dersen sana gülerler. Eğer bacağına koyup farklı farklı davrandıysa o ayrı. Ayrıca sonuçların direk ona gitmez. Danışmadan vs alabilirsin. Hastanenin online sonuç sistemi vardır oradan alabilirsin veya ona gitse bile o hekimin sekreterinden alıp farklı doktora gidebilirsin. Gittiğin gün diğer doktora sıra al veya mhrs ile önceden al. Emin ol eşin yanında olsa da o yine aynı şekilde muayene edecekti. Bazı hekimlerin duruş şekli öyle oluyor daha rahat görüyor. Ben de yakın zamanda doğum yaptım. Doktorun bazı durumlarda eli bacağımdaydı. Oturarak yapıyorsa bacakta oluyor, ayakta yapıyorsa ultrasonu, bacağa koymaya gerek kalmıyor. Eğer senin için rahat etmiyorsa git başka doktora. İlla sapık olduğu için değil Ben gebeliğimde 3-4 farklı doktora gittim.

Hekimin yaklaşımı çok önemli. Ben elektrik almadığım an değiştiririm hekimimi. Ona derdimi arz ediyorum bir de onun gereksiz tavırlarıyla mı uğraşacağım!!

Benim doktorum da ultrasonla bakarken bacagimdan destek alir. Hic rahatsiz olmadim simdiye kadar yani aklima bile gelmedi. Esim de olur muayenede.
Rahatsiz olduysaniz degistirin doktorunuzu hekim secme hakkinkz var sonucta.

Kadın doğumcular rahat oluyor, akşama kadar senin gibi kaç hastası oluyor. O kadar normal geliyor ki artık bazıları cinsellikten soğuyor hatta ve bel altı esprileri vs rahat yapıyorlar, korkmana gerek yok yani.
Öyle demeyin bir arkadaşımın başına geldi. Kadın doğum doktoru hastane kayıtlarından telefonunu bulmuş ve buluşalım die aramisti arkadaşımı.

kötü niyetli olabilir öyle hissettiysen, valla okuduğum 3. sayfa haberlerinden sonra her meslek grubuna acaba mı diye bakıyorum ben artık, başka doktor talep edebiliyor muyuz diye danışmaya hemşireye falan sorabilir misin acaba, ya da randevu alırken doktor seç gibi bişey çıkıyor mu internetten

Ne yazikki var boyle adiler. Bizimde aile hekimimiz sanki eli carpiyomus gibi iki uc defa gogsume degmisti bende adama babam yasindasin pis sapik utanmaz diye bagirip cikmistim disardaki hastalarda duydu oh iyi olmustu rezil oldu pislik... sizde degistirin doktorunuzu bence hamile bayana dahi yapiliyorsa bekarlar hic gitmesin diyorum okumakla adam olunmuyor

arkadaşlar sanki hiç etrafımızda sapık doktor,sapık öğretmen vs.. vakası yokmuş gibi çoğunuz onun işi o diyorsunuz da konu sahibi rahatsız olmuş demek ki bir sorun görüyor.

orada biz yoktuk doktor ve konu sahibi vardı

bence doktorunuzu değiştirin

Başka bir erkek doktordan randevu al. Benim içinde erkek doktorlar daha nazik işlem yaparken bayanlar çok kaba geliyor

Devlet hastanesinde istediğiniz doktora randevu alabiliyorsunuz.
O doktora gitmeniz şart değil eğer rahatsız olduysanız.
Bir de 17. haftada ne alttan muayenesi anlamadım.
Ben de 17. haftadayım. En son kalp atışı için 8. haftada alttan ultrason oldum.

Bu ülkede doktora verilen kıymet başka hiç bir yerde yok o konuda katılmıyorum size ben 5 ay önce doğum yaptım izmitte oturuyorum 26 haftada cihan hastanesine kontrole gittim Emine Özdemir e ayrıntılı gönderdi adamın adini unuttum şimdi 250 tl verdim (BU ayrıntı sonra lazım ) adam erken doğurcan dedi çocuk çok asagida hemen operasyon olmalı cuma günü bu arada bende em8nmisiniz dedim Emine yi aradı ertesi güne ikna oldum sabah aç karnına gel dediler narkoz ver ip dikiş atcaklar kadın ertesi gün 11 oldu yok arıyoruz diyorki 2 de gelicem hani ben doguruyordum hani cocuk yasamazdi ertesi gune kalirsa dogum olabilirdi saatler onemliydi ben bütün gece uyumamisim yememisim korkudan olmuşum kocaman bebeğim elimden kayıp gitcek diye kadın 2 de gelicekmis neyse ısrar edip getirdik içeri bir girdi iri yarı bişey söyleniyor kızının muamelesi varmış ne olmuş oluyormuymusum dedik dün çizilen tablo çok vahim bebek Her an doğar doğar sa Yaşamaz demediniz mi yok dememiş çık çatal a dedi ama bağırmaya devam ediyor eşim sakin olun diyor ben çıktım çatal a ama nasıl Ağlıyorum ben dedim ne olur beni böyle muayene etmeyin gidecek bir yer yok zamanla yarışıyoz diye biliyoz ayrica tansiyon problemim var cumartesi günü burdan çıkarsa k nerde yaptırıcaz bu işlemi o yüzden k8barligimiz vede caresizligimiz sessi z kalmamıza sebep oldu üstüme yürürken baktı ben kendimi ağlamaya kaybettim eşimi bu şekilde muayene edemezsiniz dedi bu size mi sormam çok biliyor sen dedi beni indirdi eşim iç kapı var oraları yumrukluyor gelin gelin kafama oturun diyor kafasına vuruyor biz sokkk iç çamaşırı Mi giymeden pantolonumu gitmiştim kilot pacamda kalmış kapıya götürmek istiyor eşim bu çıkamazsın gidemezsin diyor sonra sen bana el mi kaldiriyorsun deyince bu arada birde hemşire ye güvenliği çağır diyor ben eşimin kolundan tuttuğum gibi dışarı atıyom bizi dışarda fenalık geçiriyorum orasını eşim anlatıyor bağırarak agliyormusum kadın bizi dövmeye kalktı diye Velhasıl başta birsey yapmıyoruz çocuk için bilsem oracıkta polisi ararım o hastaneye mecburuz sakinlesmem 3u buluyor
aynı profesör ve Ahmet diye bir dok beni muayene ediyor ve Ahmet Bey bize durumumu anlatırken gülmemek için zor tutuyor kendini her gebelik risktir herkes gibi erken doğum riskin var diyor eve git dinle diyor sonradan öğreniyoruz ki operasyon zaten erken doğuma sebebiyet veriyorMuş yani ne benim canım nede bebeğimin canı umursandi niye para için !!!
Yeni yasa çıktı ya şiddet görüyorlar di ha işte gerçekten bu kadın öğün evire çevire dayak istedi Allahindan da bulsun dedim ama bimere şikayet ettim cvp gelmeyince Kaymakamlığı gittim Karnım burnunda ve 2 çocuğuna beraber ben 2 ay ağladım ağır depresyon geçirdim olayı birde BİMER görevlilerine anlatırken tekrar tekrar yaşayarak ağladım (çok uranarak )Tutamıyordum peki ne oldu koca bir hiç !!!!
benim gibi kimler bu kalpazan kasap kilikli insanlara emanet olucaklar
O kadar çok dok değiştirdim ki izmite insanlık kalmamış hep özele gittim birde
Kimse bu meslek grubundaki insanların kusursuz olduklarını savunması konu açıçaktım yazmaya korktum ani yasamaktan yazmak istemedim ben bu sene iyileriyle pek karşılaşmadım doğumu daha önce hiç gitmedim bir adamda oldum çokta memnun kaldım ama biz millet olarak onları Kaf dağına çıkardık inmek bilmiyorlar Allahım eksikliklerini göstermesin vicdan merhamet versin benim yaşadığım olayı kimse yasamasin
Konu Sahibi kendini kötü hissetiyse vardır birsey babamın dok arkadaşı vardi Jinekolog hep gelen kadınların vajinalari hakkında kendi aralarında pis muhabbetler yapıyorlar mis demek ki cokta güvenmemek lazım

cok uzuldum yasadiklarini okuyunca. Sessiz kalma kadini sosyal medyada ifsa et. Kompleksli terbiyesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…