- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Konu sahibi daha onceden erkek doktora gittigini soylemis zaten, demekki elektirik tutmadi doktorla cinsiyet ayrimciligi yaptigini dusunmuyorum. Rahatsiz olduysaniz doktoru degistirirsiniz.
Suan ki doktorla bu problemi yasamis konu sahibi daha onceden erkek doktorlara gittigi olmus.2 farklı erkek doktorla da mı aynı şeyi yaşamış ?
Ben sadece 1 tanesi için böyle yaşadı diye anladım . Biraz karışık yazmış konu sahibi :)
Benim aslında söylemek istediğim işinin ehli içinizin ısındığı bir doktoru
bu erkek ben buna gitmeyeyim diye düşünemesin konu sahibi :))
Kocanla git muayeneyeKızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorumAyrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım var mı artik sizce ?
Öyle demeyin bir arkadaşımın başına geldi. Kadın doğum doktoru hastane kayıtlarından telefonunu bulmuş ve buluşalım die aramisti arkadaşımı.Kadın doğumcular rahat oluyor, akşama kadar senin gibi kaç hastası oluyor. O kadar normal geliyor ki artık bazıları cinsellikten soğuyor hatta ve bel altı esprileri vs rahat yapıyorlar, korkmana gerek yok yani.
Kusura bakmayın cevap yAzamadm. Daha önce de çok erkek doktorun muayenesine girdm. Hepsi gayet normaldi rahatsiz eden hiçbirsey olmadı. Elini bacagima koyması vs gibi şeyler. Çok rahatsız oldum yani. Konuşmaları da civikti. Birde ben çıkmadan başka biri girdi ona karşı daha farklı olduğunu hissettim..
Bu ülkede doktora verilen kıymet başka hiç bir yerde yok o konuda katılmıyorum size ben 5 ay önce doğum yaptım izmitte oturuyorum 26 haftada cihan hastanesine kontrole gittim Emine Özdemir e ayrıntılı gönderdi adamın adini unuttum şimdi 250 tl verdim (BU ayrıntı sonra lazım ) adam erken doğurcan dedi çocuk çok asagida hemen operasyon olmalı cuma günü bu arada bende em8nmisiniz dedim Emine yi aradı ertesi güne ikna oldum sabah aç karnına gel dediler narkoz ver ip dikiş atcaklar kadın ertesi gün 11 oldu yok arıyoruz diyorki 2 de gelicem hani ben doguruyordum hani cocuk yasamazdi ertesi gune kalirsa dogum olabilirdi saatler onemliydi ben bütün gece uyumamisim yememisim korkudan olmuşum kocaman bebeğim elimden kayıp gitcek diye kadın 2 de gelicekmis neyse ısrar edip getirdik içeri bir girdi iri yarı bişey söyleniyor kızının muamelesi varmış ne olmuş oluyormuymusum dedik dün çizilen tablo çok vahim bebek Her an doğar doğar sa Yaşamaz demediniz mi yok dememiş çık çatal a dedi ama bağırmaya devam ediyor eşim sakin olun diyor ben çıktım çatal a ama nasıl Ağlıyorum ben dedim ne olur beni böyle muayene etmeyin gidecek bir yer yok zamanla yarışıyoz diye biliyoz ayrica tansiyon problemim var cumartesi günü burdan çıkarsa k nerde yaptırıcaz bu işlemi o yüzden k8barligimiz vede caresizligimiz sessi z kalmamıza sebep oldu üstüme yürürken baktı ben kendimi ağlamaya kaybettim eşimi bu şekilde muayene edemezsiniz dedi bu size mi sormam çok biliyor sen dedi beni indirdi eşim iç kapı var oraları yumrukluyor gelin gelin kafama oturun diyor kafasına vuruyor biz sokkk iç çamaşırı Mi giymeden pantolonumu gitmiştim kilot pacamda kalmış kapıya götürmek istiyor eşim bu çıkamazsın gidemezsin diyor sonra sen bana el mi kaldiriyorsun deyince bu arada birde hemşire ye güvenliği çağır diyor ben eşimin kolundan tuttuğum gibi dışarı atıyom bizi dışarda fenalık geçiriyorum orasını eşim anlatıyor bağırarak agliyormusum kadın bizi dövmeye kalktı diye Velhasıl başta birsey yapmıyoruz çocuk için bilsem oracıkta polisi ararım o hastaneye mecburuz sakinlesmem 3u buluyorEvet degistirsin ama bence kendi rahatsizligindan cok doktorun iyiligi icin yapsin bunu.kendim doktor olmasam da ki hicbir zaman doktor olmak gibi bir hayalim olmadi zaten doktorluk meslegi ve dolayisiyla doktorlar son derece saygi dutdugum insanlar(tabii her meslekte isini iyi yapmayanlar cikar,doktorlarin arasinda da vardir elbet)ama sanki bizim ulkemizde genel bir doktor dusmanligi var(sakin yanlis anlasilmadin bunu konu sahibi icin asla soylemiyorum)doktoru asagilayalim bagiralim cagiralim sikayet edelim bayiliyoruz.halbuki azicik basimiz agrisa ilk kosacagimiz kisiler yine doktorlar
Bu ülkede doktora verilen kıymet başka hiç bir yerde yok o konuda katılmıyorum size ben 5 ay önce doğum yaptım izmitte oturuyorum 26 haftada cihan hastanesine kontrole gittim Emine Özdemir e ayrıntılı gönderdi adamın adini unuttum şimdi 250 tl verdim (BU ayrıntı sonra lazım ) adam erken doğurcan dedi çocuk çok asagida hemen operasyon olmalı cuma günü bu arada bende em8nmisiniz dedim Emine yi aradı ertesi güne ikna oldum sabah aç karnına gel dediler narkoz ver ip dikiş atcaklar kadın ertesi gün 11 oldu yok arıyoruz diyorki 2 de gelicem hani ben doguruyordum hani cocuk yasamazdi ertesi gune kalirsa dogum olabilirdi saatler onemliydi ben bütün gece uyumamisim yememisim korkudan olmuşum kocaman bebeğim elimden kayıp gitcek diye kadın 2 de gelicekmis neyse ısrar edip getirdik içeri bir girdi iri yarı bişey söyleniyor kızının muamelesi varmış ne olmuş oluyormuymusum dedik dün çizilen tablo çok vahim bebek Her an doğar doğar sa Yaşamaz demediniz mi yok dememiş çık çatal a dedi ama bağırmaya devam ediyor eşim sakin olun diyor ben çıktım çatal a ama nasıl Ağlıyorum ben dedim ne olur beni böyle muayene etmeyin gidecek bir yer yok zamanla yarışıyoz diye biliyoz ayrica tansiyon problemim var cumartesi günü burdan çıkarsa k nerde yaptırıcaz bu işlemi o yüzden k8barligimiz vede caresizligimiz sessi z kalmamıza sebep oldu üstüme yürürken baktı ben kendimi ağlamaya kaybettim eşimi bu şekilde muayene edemezsiniz dedi bu size mi sormam çok biliyor sen dedi beni indirdi eşim iç kapı var oraları yumrukluyor gelin gelin kafama oturun diyor kafasına vuruyor biz sokkk iç çamaşırı Mi giymeden pantolonumu gitmiştim kilot pacamda kalmış kapıya götürmek istiyor eşim bu çıkamazsın gidemezsin diyor sonra sen bana el mi kaldiriyorsun deyince bu arada birde hemşire ye güvenliği çağır diyor ben eşimin kolundan tuttuğum gibi dışarı atıyom bizi dışarda fenalık geçiriyorum orasını eşim anlatıyor bağırarak agliyormusum kadın bizi dövmeye kalktı diye Velhasıl başta birsey yapmıyoruz çocuk için bilsem oracıkta polisi ararım o hastaneye mecburuz sakinlesmem 3u buluyor
aynı profesör ve Ahmet diye bir dok beni muayene ediyor ve Ahmet Bey bize durumumu anlatırken gülmemek için zor tutuyor kendini her gebelik risktir herkes gibi erken doğum riskin var diyor eve git dinle diyor sonradan öğreniyoruz ki operasyon zaten erken doğuma sebebiyet veriyorMuş yani ne benim canım nede bebeğimin canı umursandi niye para için !!!
Yeni yasa çıktı ya şiddet görüyorlar di ha işte gerçekten bu kadın öğün evire çevire dayak istedi Allahindan da bulsun dedim ama bimere şikayet ettim cvp gelmeyince Kaymakamlığı gittim Karnım burnunda ve 2 çocuğuna beraber ben 2 ay ağladım ağır depresyon geçirdim olayı birde BİMER görevlilerine anlatırken tekrar tekrar yaşayarak ağladım (çok uranarak )Tutamıyordum peki ne oldu koca bir hiç !!!!
benim gibi kimler bu kalpazan kasap kilikli insanlara emanet olucaklar
O kadar çok dok değiştirdim ki izmite insanlık kalmamış hep özele gittim birde
Kimse bu meslek grubundaki insanların kusursuz olduklarını savunması konu açıçaktım yazmaya korktum ani yasamaktan yazmak istemedim ben bu sene iyileriyle pek karşılaşmadım doğumu daha önce hiç gitmedim bir adamda oldum çokta memnun kaldım ama biz millet olarak onları Kaf dağına çıkardık inmek bilmiyorlar Allahım eksikliklerini göstermesin vicdan merhamet versin benim yaşadığım olayı kimse yasamasin
Konu Sahibi kendini kötü hissetiyse vardır birsey babamın dok arkadaşı vardi Jinekolog hep gelen kadınların vajinalari hakkında kendi aralarında pis muhabbetler yapıyorlar mis demek ki cokta güvenmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?