- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
N'aptı ki doktor?
Ne yaptı da sapık olduğunu düşündünüz mesela?
Kadın doğumcular rahat oluyor, akşama kadar senin gibi kaç hastası oluyor. O kadar normal geliyor ki artık bazıları cinsellikten soğuyor hatta ve bel altı esprileri vs rahat yapıyorlar, korkmana gerek yok yani.
laubali mi davrandı yoksa artı başka şeyler mi var sizi huzursuz eden? belki de yapısı cıvıktır herifin?
Hipokrat yemini ediyorlar yani ne bileyim ergenken jinekolog olmak isteyen çok sapık vardı da o yaşa kadar artık sapıklık aşılır belki diye düşünüyordum belki size öyle gelmiştir erkekten rahatsız olacaksanız kadın jinekologa gidersiniz...
Bu dusuncelere kapilmanizin bir sebebi var mi?
Ne yapti ki?
Kusura bakmayın cevap yAzamadm. Daha önce de çok erkek doktorun muayenesine girdm. Hepsi gayet normaldi rahatsiz eden hiçbirsey olmadı. Elini bacagima koyması vs gibi şeyler. Çok rahatsız oldum yani. Konuşmaları da civikti. Birde ben çıkmadan başka biri girdi ona karşı daha farklı olduğunu hissettim..naptı ki
ben hıcbır kontrolume eşimsiz girmedm dokuz ay boyunca... eşinle gitKızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorumAyrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım var mı artik sizce ?
Eşim işi dolayısıyla izin alamiyor, bide devlet hastanesi.içeride almıyorlar kapidada bekletmiyolar.. Bekleme salonunda bekliyolarBen h
ben hıcbır kontrolume eşimsiz girmedm dokuz ay boyunca... eşinle git
Ah evet bazı devlet hastaneleri eşi almıyo bende bı kere gittim eşime izin vermedi sinir olmstm daha da gtmedm o hastaneye o zmn randewu alırken bayandan alcaksn görewlılere rica etceksın cnku bu secme hakknı sana verıyolar rahatsz oluyorsn bayan doktor sec canımEşim işi dolayısıyla izin alamiyor, bide devlet hastanesi.içeride almıyorlar kapidada bekletmiyolar.. Bekleme salonunda bekliyolar
Es de olsa almazlar iceri devlet hastanelerinde zaten alttan falan muayne edilirken bende istemem esimi orda dursun..bende hep erkek doktara gidiyorum simdiye kdr ters birseyle karsilasmadim zaten genelinde kadin hemsirede orda bekliyor bu doktor kotu niyetli olmasa bile samimiyeti sizi rahatsiz etmis baska doktor tercih edin
Evet haklisiniz. Ya ilk defa gordum ultrason ile bakarken kolunu neredeyse komple bacağıma koydu hemşire yoktu o sırada. Cok kötü oldumCook kuruntulu kendini bi sey sanan biri degilse konu sahibi rahatsiz olduysa mutlaka vardir bir seyler altinda. Yasadim biliyorum maalesef her toplulukta curuk cikabiliyor maalesef doktorlarda da..
Kusura bakmayın cevap yAzamadm. Daha önce de çok erkek doktorun muayenesine girdm. Hepsi gayet normaldi rahatsiz eden hiçbirsey olmadı. Elini bacagima koyması vs gibi şeyler. Çok rahatsız oldum yani. Konuşmaları da civikti. Birde ben çıkmadan başka biri girdi ona karşı daha farklı olduğunu hissettim..
Bende Canim haklisin .. ayrıntılı ultrason için randevu aldım.. Ama acaba aynı doktor olur mu onuda bilmiyorum. Her gittiğimde farklı doktorla karşılaştmda. Şimdi kâğıtta adı yazınca korktum yaniCanım daha kadın doktorlar bile bacağı ellemiyorlar. Bir buçuk senedir çok fazla jinekolağa gittim ve ilk defa böyle birşey duyuyorum. Bence doktorunu değiştir ve bayan jinekoloğa git.
Evet degistirsin ama bence kendi rahatsizligindan cok doktorun iyiligi icin yapsin bunu.kendim doktor olmasam da ki hicbir zaman doktor olmak gibi bir hayalim olmadi zaten doktorluk meslegi ve dolayisiyla doktorlar son derece saygi dutdugum insanlar(tabii her meslekte isini iyi yapmayanlar cikar,doktorlarin arasinda da vardir elbet)ama sanki bizim ulkemizde genel bir doktor dusmanligi var(sakin yanlis anlasilmadin bunu konu sahibi icin asla soylemiyorum)doktoru asagilayalim bagiralim cagiralim sikayet edelim bayiliyoruz.halbuki azicik basimiz agrisa ilk kosacagimiz kisiler yine doktorlarAy adamlar aksama kadar kac gebe görüyor sizin hüsnü kuruntunuz gibi geldi yinede degistirin doktorunuzu bence
Kayıtsız,şartsız doktoru destekleyenler de çok ilginç katılıyorum size.Haberlere bile sapıklığıyla çıkmış doktor,öğretmen vs.yokmuş gibi konuşmakta nedir?Doktoru savunanlari da anlamıyorum gercekten. Dr 1000 tane sey gördü diye sapiklik yapmayacak degil ya da bu ilk bu sekilde davranisi da olabilir illa ki daha önce yapmis/sikayet edilmis olmasina gerek yok. Ayrica konu sahibi daha once de erkek doktorlara muayene oldum ama ilk kez böyle hissettim diyor. Doğru hissettigi anlamina gelmez ama hic bunlari hesaba katmadan doktor niye savunulur ki. Sanki hasatasina bayginken tecavüz eden tarzı haberler hic mi cikmiyor. Tabi ki az sayida kisidir bunu yapan ama var sonuçta. Bir daha gitmek istemeyecek kadar rahatsiz olmus konu sahibi. Adamin kolunu koymasi da gercekten rahatsiz edici. Benimde doktorlarim hep erkekti ama bu tarz davranan hiç olmadi. Olsaydi rahatsiz olurdum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?