Muayene ederken rahatsız eden doktor..

N'aptı ki doktor?

Ne yaptı da sapık olduğunu düşündünüz mesela?

Kadın doğumcular rahat oluyor, akşama kadar senin gibi kaç hastası oluyor. O kadar normal geliyor ki artık bazıları cinsellikten soğuyor hatta ve bel altı esprileri vs rahat yapıyorlar, korkmana gerek yok yani.

laubali mi davrandı yoksa artı başka şeyler mi var sizi huzursuz eden? belki de yapısı cıvıktır herifin?

Bu dusuncelere kapilmanizin bir sebebi var mi?

Kusura bakmayın cevap yAzamadm. Daha önce de çok erkek doktorun muayenesine girdm. Hepsi gayet normaldi rahatsiz eden hiçbirsey olmadı. Elini bacagima koyması vs gibi şeyler. Çok rahatsız oldum yani. Konuşmaları da civikti. Birde ben çıkmadan başka biri girdi ona karşı daha farklı olduğunu hissettim..

Ben h
ben hıcbır kontrolume eşimsiz girmedm dokuz ay boyunca... eşinle git

Eşim işi dolayısıyla izin alamiyor, bide devlet hastanesi.içeride almıyorlar kapidada bekletmiyolar.. Bekleme salonunda bekliyolar
Ah evet bazı devlet hastaneleri eşi almıyo bende bı kere gittim eşime izin vermedi sinir olmstm daha da gtmedm o hastaneye o zmn randewu alırken bayandan alcaksn görewlılere rica etceksın cnku bu secme hakknı sana verıyolar rahatsz oluyorsn bayan doktor sec canım

Es de olsa almazlar iceri devlet hastanelerinde zaten alttan falan muayne edilirken bende istemem esimi orda dursun..bende hep erkek doktara gidiyorum simdiye kdr ters birseyle karsilasmadim zaten genelinde kadin hemsirede orda bekliyor bu doktor kotu niyetli olmasa bile samimiyeti sizi rahatsiz etmis baska doktor tercih edin

Cook kuruntulu kendini bi sey sanan biri degilse konu sahibi rahatsiz olduysa mutlaka vardir bir seyler altinda. Yasadim biliyorum maalesef her toplulukta curuk cikabiliyor maalesef doktorlarda da..
Evet haklisiniz. Ya ilk defa gordum ultrason ile bakarken kolunu neredeyse komple bacağıma koydu hemşire yoktu o sırada. Cok kötü oldum nasıl değiştiricem doktoru onuda bilmiyorum ayrıntılı ultrason için randevu aldım.. Ama acaba aynı doktor olur muuu onuda bilmiyorum. Her gittiğimde farklı doktorla karşılaştmda. Şimdi kâğıtta adı yazınca korktum yani

Canım daha kadın doktorlar bile bacağı ellemiyorlar. Bir buçuk senedir çok fazla jinekolağa gittim ve ilk defa böyle birşey duyuyorum. Bence doktorunu değiştir ve bayan jinekoloğa git.

Canım daha kadın doktorlar bile bacağı ellemiyorlar. Bir buçuk senedir çok fazla jinekolağa gittim ve ilk defa böyle birşey duyuyorum. Bence doktorunu değiştir ve bayan jinekoloğa git.
Bende Canim haklisin .. ayrıntılı ultrason için randevu aldım.. Ama acaba aynı doktor olur mu onuda bilmiyorum. Her gittiğimde farklı doktorla karşılaştmda. Şimdi kâğıtta adı yazınca korktum yani çocuğumun ultrason resmini alacak bişeyler soracaktim ya hepsi gitti aklımdan Bide gorsen babam yaşında adam utanma diye bisey yok kizi yasindayim yanii

Adamin meslek hayati boyunca muayene ettigi kim bilir kacinci hastasiniz.eger simdiye kadar bu konuda bir sikayet olmus olsaydi(doktor benimle ilgilenmedi verdigi ilac vs ise yaramadi yanlis teshis koydu beni bekletti sorularima cevap alamadim ve bunum gibi bir suru slkayet neyse de bunlarin hicbiri belki bir doktoru mesleginden etmez ama cinsel istismar hicbir meslekte affedilmex ve direkt aciga alinir cunku)su an o doktor meslegini yapmiyor olurdu.demekki boyle bir sikayet olmamis.e bu adam bu yasina kadar(yasi kacsa artik)kimseyi ellememiste sizin bacaginiza mi kadi yani.bacagi birak adamin gormedigi yer yok.ben de rahim filmi cektirecegim zaman doktorum erkekti korktugum icin kendimi kastim durus seklini ayarlayamadim birturlu.doktorum 2 eliyle 2 bacagimi dizlerimden tutarak bacaklarini iyice ac dedi ve elleriyle bacaklarimi birbirinden ayirdi.e ben simdi adama sapik mi diyeyim adam isini yapiyor.rahim filmi cekecek mecburen durus pozisyonumumu ayarladi.belki koru bir niyeti yoktu size oyle gelmistir.orada deseydiniz doktor bey rahatsiz oldum falan diye.rahat edecekseniz rica edin doktorunuzu degistirin ama nedenini falan sorarlarsa bacagimi elledi rahatsiz etti beni falan demeyin cunku bu cok ciddi bir itham.emin olmadan sapik yaftasi yapistirmayin.eger gercekten adamin kotu bir niyeti yoksa yazik gunah.mesleginden dahi olabilir.aklansa bile yillarca temizleyemez izi kalir

senin gergin olduğunu görmüşse demek seni rahatlatmak için laubali davranmış olabilir bence.

Ben konu sahibini destekliyorum . Bir bayan rahatsız oldum diyorsa yüzde 90 altında bişey vardır yani .
Ayrıca doktor madem bu mesleği seçmiş, bayan hastalara da nasıl davranması gerektiğini öğrensin . En mahrem halimizle görüyor bizi . Ben eşimin yanında bile o kadar açık durmadım oramı buramı incelemedi ama doktor da açıyoruz çünkü güveniyoruz .. kendimizi rahat hissetmezsek muayene de olamayız ki ..
ben adamın şikayet edilmesinden yanayım . Kusura bakmayın ..

Ay adamlar aksama kadar kac gebe görüyor sizin hüsnü kuruntunuz gibi geldi yinede degistirin doktorunuzu bence
Evet degistirsin ama bence kendi rahatsizligindan cok doktorun iyiligi icin yapsin bunu.kendim doktor olmasam da ki hicbir zaman doktor olmak gibi bir hayalim olmadi zaten doktorluk meslegi ve dolayisiyla doktorlar son derece saygi dutdugum insanlar(tabii her meslekte isini iyi yapmayanlar cikar,doktorlarin arasinda da vardir elbet)ama sanki bizim ulkemizde genel bir doktor dusmanligi var(sakin yanlis anlasilmadin bunu konu sahibi icin asla soylemiyorum)doktoru asagilayalim bagiralim cagiralim sikayet edelim bayiliyoruz.halbuki azicik basimiz agrisa ilk kosacagimiz kisiler yine doktorlar

Doktoru savunanlari da anlamıyorum gercekten. Dr 1000 tane sey gördü diye sapiklik yapmayacak degil ya da bu ilk bu sekilde davranisi da olabilir illa ki daha önce yapmis/sikayet edilmis olmasina gerek yok. Ayrica konu sahibi daha once de erkek doktorlara muayene oldum ama ilk kez böyle hissettim diyor. Doğru hissettigi anlamina gelmez ama hic bunlari hesaba katmadan doktor niye savunulur ki. Sanki hasatasina bayginken tecavüz eden tarzı haberler hic mi cikmiyor. Tabi ki az sayida kisidir bunu yapan ama var sonuçta. Bir daha gitmek istemeyecek kadar rahatsiz olmus konu sahibi. Adamin kolunu koymasi da gercekten rahatsiz edici. Benimde doktorlarim hep erkekti ama bu tarz davranan hiç olmadi. Olsaydi rahatsiz olurdum ben de.

Benim doktorum bayandı oda ultrasonla bakacaği zaman kolunu bacağıma koyardi

Yani başka turlü oda rahat edemezki kol havada kalır

Ama sizin durum farklı siz rahatsız olmuşsunuz,degistirme hakkına sahipsiniz

Kayıtsız,şartsız doktoru destekleyenler de çok ilginç katılıyorum size.Haberlere bile sapıklığıyla çıkmış doktor,öğretmen vs.yokmuş gibi konuşmakta nedir?

Konu sahibi o kolu neden çekmesini istemediniz ki? Bu kendini savunama makta nedir böyle?

Devlet hastahanelerinde detaylı ultrasonografiyi poliklinik doktoru görüntülemez. Radyoloji birimi yapar bu işi. Yani radyoloğa gidecekseniz detaylı usg için sonuç raporunuzu istemi yapan doktor değerlendirecek. Tetkik istemini o yaptığı için kağıtta ismi yazıyordur. Ayrıca sonucu göstermek için de o doktora gitmek ve onun takibinde olma zorunluluğunuz yok. Açarsınız mhrs'yi gideceğiniz hastaneden başka bir kadın doğum uzmanına randevu alırsınız bitti, gitti.

cok sinir bozucu gercekten. Ortu yok muydu bacaklarinizin uzerinde?

Dokunmak var, dokunmak var. Bir kadin rahatsiz olduysa mutlaka hizursuzluk verecek birsey yasamistir diye dusunuyorum.

Endoskopi yaptirmistim hemde ayikken, doktor beni sakinlestirmek icin kollarimi yuzumu filan sivazlamisti oksar gibi sakin ol diye, ben o doktorun tamamen masumhane bana dokundugunu hissettim mesela, ama saglik raporu almaya gittigimde kalbimi dinleme bahanesiyle gogusumden beni taciz eden doktoru da ayirabildim. Halbuki biri isini yapiyordu diheri beni sakinlestiriyordu.

Demem o ki suphelendiyseniz mutlaka sebebi vardir. Bence doktorunuzu degistirin hatta bimer e sikayetinizi de yazin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…