Muayene ederken rahatsız eden doktor..

Aksama kadar sizin gibi kaç hasta geliyor doktorun rahat tavırlarından rahatsz olmus olabılırsınız ama sapık oldgunu gostermez bu :) Kadın doktor tercıh edersınız bıda bu kadar basit

Ya hu doktor diye adam melek mi yani?

Nasil bu kadar kefil olabiliyorsunuz ki tanimadiginiz adama?

Bir kadin niye durup dururken boyle birsey idda etsin ki?

Kendi kafasinda kuran bir insan olsaydi en basta gitmezdi erkek doktora.

Demekki rahatsiz olmus tavirlarindan.

Konu sahibi degistir doktorunu.

Testi de baskasina yaptir.

Hasta haklari bolumu oluyor hastanelerde.

Oradan telefonla bilgi alabilirsiniz nasil degistireceginize dair.

Canım gayette değiştirebilirsin doktorunun,ayrıca ayrıntılı USG için sadece o doktor görevli ise başka hastaahanede de ayrıntılı USG yaptırabilirsin ,illa aynı yere aynı doktora gitmek şart değil, bende bir Dr dan rahatsız oldum en son bana çok laubali ve mesafesiz gelmişti şimdi aynı hastahane de başka Dr a gidiyorum, kimsede diyemez sen önce o Dr a gelmişsim onunla devam ediceksin diye. Olaya sadece sapıklık olarak bakmayalım kimiside hastaya samimiyet kurucam diye b.kunu çıkarıyor

Evet katılıyorum...Bazı hanımlar DOKTOR Bey'den tacize uğrasalar teşekkür edecek gibi konuşuyorlar.Sürekli ne var buunda? deyip duranlar var...

Evet belki doktorlar alışkan oldugu icin rahat davranabilir. Ama ne kadar rahat ?
Şöyle bir şeyde var söz meclisten dışarı bazı kadinlar cok uc noktalarda düşünüyor. Doktoru namahrem olarak görüyor ve nen ufak şeyde yanlis anlayabiliyor.
Ama böyle dusuncede olsaydi konu sahibi erkek doktor tercih etmezdi diye düşünüyorum.
Tabi şimdi kimsenin gunahini almak olmaz ama sizi oraya baglayam sebep yok. Istediginiz zaman istediginiz doktoru secmekte özgürsunuz.
Ama diyorsaniz ki ben ispat edebilirim doktor beni taciz etti o zaman hukiki haklarinizi arayin derim.

haklısın canım.
mhrs.gov.tr den yada 182 den istediğin doktora randevu alabilirsin.
mesela benim kadın doğum doktorum da erkekti ve canım güzelim derdi. annemle kontrole gittiğimde anneme de öyle deyince ağız alışkanlığı olduğunu anladım.

bayan doktor talep et, doktor seçme hakkın var

Ben dr a gittim İstanbul un varoş bölgesinde alttan bakmaya mecburum bazılarının kv leri gelip gelinime neden alttan baktın diye soruyorlar dedi sonra gittim ultrason ü aşağıya koymuşlar bir kadın yapıyor ama çok kötü hart diye iteledi ;( dr lar işini yapıyor
Taciz farklı bişey
Ama tabi görmedik
Rahatsız olduysanız hele hamilelikte iyi iletişim kurduğunuz dr çok önemli

Dr sapık mı değil mi bilemeyiz öyle veya değil enerjin dahi tutmasa değiştir drunu kadın doğumcu önemlidir.

Dr sapık olsa çalıştırmazlar diyenler çokk yanılıyo orası devlet hastanesiyse malesef emekli olana kadar idare ediyolar yada enfazla yer değiştiriyolar.

Detaylı usgyi radyolog yapar onların yanında da hemşire olur sevk eden o dr olduğu için onun ismi yazar madem memnun değilsin başka drdan alırsın randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…