Doktorların geneli çapkın da olur ayrıca aynı anda bi sürü hatunu idare ederler; ama sapık değiller. Bakın daha konu sahibesi yazmadan ben olayı tahmin edip yazmışım kötü niyetten olmayıp uslüplarının öyle olduğunu; çünkü kadınların bir kısmı bu durumu yanlış anlıyor, ilk defa denk gelmedim bu olaya ve yanılmamışım da. Ayrıca ultrasonla bakarken bacağından destek almış, doktor milletin şu fesatlığını görse zaten istemez gelmesini muayeneye.Öyle demeyin bir arkadaşımın başına geldi. Kadın doğum doktoru hastane kayıtlarından telefonunu bulmuş ve buluşalım die aramisti arkadaşımı.
Ben nedense bayan kadın doğumculardan hiç memnun kalmıyorum çok kaprisli oluyolar.iki doğumumuda erkek doktor yaptırdı.allah vicdan versin.Bu ülkede doktora verilen kıymet başka hiç bir yerde yok o konuda katılmıyorum size ben 5 ay önce doğum yaptım izmitte oturuyorum 26 haftada cihan hastanesine kontrole gittim Emine Özdemir e ayrıntılı gönderdi adamın adini unuttum şimdi 250 tl verdim (BU ayrıntı sonra lazım ) adam erken doğurcan dedi çocuk çok asagida hemen operasyon olmalı cuma günü bu arada bende em8nmisiniz dedim Emine yi aradı ertesi güne ikna oldum sabah aç karnına gel dediler narkoz ver ip dikiş atcaklar kadın ertesi gün 11 oldu yok arıyoruz diyorki 2 de gelicem hani ben doguruyordum hani cocuk yasamazdi ertesi gune kalirsa dogum olabilirdi saatler onemliydi ben bütün gece uyumamisim yememisim korkudan olmuşum kocaman bebeğim elimden kayıp gitcek diye kadın 2 de gelicekmis neyse ısrar edip getirdik içeri bir girdi iri yarı bişey söyleniyor kızının muamelesi varmış ne olmuş oluyormuymusum dedik dün çizilen tablo çok vahim bebek Her an doğar doğar sa Yaşamaz demediniz mi yok dememiş çık çatal a dedi ama bağırmaya devam ediyor eşim sakin olun diyor ben çıktım çatal a ama nasıl Ağlıyorum ben dedim ne olur beni böyle muayene etmeyin gidecek bir yer yok zamanla yarışıyoz diye biliyoz ayrica tansiyon problemim var cumartesi günü burdan çıkarsa k nerde yaptırıcaz bu işlemi o yüzden k8barligimiz vede caresizligimiz sessi z kalmamıza sebep oldu üstüme yürürken baktı ben kendimi ağlamaya kaybettim eşimi bu şekilde muayene edemezsiniz dedi bu size mi sormam çok biliyor sen dedi beni indirdi eşim iç kapı var oraları yumrukluyor gelin gelin kafama oturun diyor kafasına vuruyor biz sokkk iç çamaşırı Mi giymeden pantolonumu gitmiştim kilot pacamda kalmış kapıya götürmek istiyor eşim bu çıkamazsın gidemezsin diyor sonra sen bana el mi kaldiriyorsun deyince bu arada birde hemşire ye güvenliği çağır diyor ben eşimin kolundan tuttuğum gibi dışarı atıyom bizi dışarda fenalık geçiriyorum orasını eşim anlatıyor bağırarak agliyormusum kadın bizi dövmeye kalktı diye Velhasıl başta birsey yapmıyoruz çocuk için bilsem oracıkta polisi ararım o hastaneye mecburuz sakinlesmem 3u buluyor
aynı profesör ve Ahmet diye bir dok beni muayene ediyor ve Ahmet Bey bize durumumu anlatırken gülmemek için zor tutuyor kendini her gebelik risktir herkes gibi erken doğum riskin var diyor eve git dinle diyor sonradan öğreniyoruz ki operasyon zaten erken doğuma sebebiyet veriyorMuş yani ne benim canım nede bebeğimin canı umursandi niye para için !!!
Yeni yasa çıktı ya şiddet görüyorlar di ha işte gerçekten bu kadın öğün evire çevire dayak istedi Allahindan da bulsun dedim ama bimere şikayet ettim cvp gelmeyince Kaymakamlığı gittim Karnım burnunda ve 2 çocuğuna beraber ben 2 ay ağladım ağır depresyon geçirdim olayı birde BİMER görevlilerine anlatırken tekrar tekrar yaşayarak ağladım (çok uranarak )Tutamıyordum peki ne oldu koca bir hiç !!!!
benim gibi kimler bu kalpazan kasap kilikli insanlara emanet olucaklar
O kadar çok dok değiştirdim ki izmite insanlık kalmamış hep özele gittim birde
Kimse bu meslek grubundaki insanların kusursuz olduklarını savunması konu açıçaktım yazmaya korktum ani yasamaktan yazmak istemedim ben bu sene iyileriyle pek karşılaşmadım doğumu daha önce hiç gitmedim bir adamda oldum çokta memnun kaldım ama biz millet olarak onları Kaf dağına çıkardık inmek bilmiyorlar Allahım eksikliklerini göstermesin vicdan merhamet versin benim yaşadığım olayı kimse yasamasin
Konu Sahibi kendini kötü hissetiyse vardır birsey babamın dok arkadaşı vardi Jinekolog hep gelen kadınların vajinalari hakkında kendi aralarında pis muhabbetler yapıyorlar mis demek ki cokta güvenmemek lazım
Iste buna birsey diyemem.bu olayda siz sonuna kadar haklisiniz.ben genel itibari ile soyledim ve her meslekte oldugu gibi doktorlarin icindede isini iyi yapmayanlar elbwt vardir diye de soyledim.tipki sizin olayinizda oldugu gibi.ama bu gibi olaylar oldugu zaman bu butun doktorlara mal ediliyor ve doktorlar soyle boyle vs.deniliyor.doktor olmussa ne olmus vs.deniliyor.sanki bunun bir obemi yokmus siradan bir ismiz gibi.herseyden once insanlarin onca yil dirsek curutup kafa patlatip tip gibi zor bir bolumu bitirmelerine ve ailesinin o kisiyi binbir emekle ve belki binbir zorlukla vemaddi yetersizlikler icinde okutmalarina saygi duymali diye dusunuyorum ben.Bu ülkede doktora verilen kıymet başka hiç bir yerde yok o konuda katılmıyorum size ben 5 ay önce doğum yaptım izmitte oturuyorum 26 haftada cihan hastanesine kontrole gittim Emine Özdemir e ayrıntılı gönderdi adamın adini unuttum şimdi 250 tl verdim (BU ayrıntı sonra lazım ) adam erken doğurcan dedi çocuk çok asagida hemen operasyon olmalı cuma günü bu arada bende em8nmisiniz dedim Emine yi aradı ertesi güne ikna oldum sabah aç karnına gel dediler narkoz ver ip dikiş atcaklar kadın ertesi gün 11 oldu yok arıyoruz diyorki 2 de gelicem hani ben doguruyordum hani cocuk yasamazdi ertesi gune kalirsa dogum olabilirdi saatler onemliydi ben bütün gece uyumamisim yememisim korkudan olmuşum kocaman bebeğim elimden kayıp gitcek diye kadın 2 de gelicekmis neyse ısrar edip getirdik içeri bir girdi iri yarı bişey söyleniyor kızının muamelesi varmış ne olmuş oluyormuymusum dedik dün çizilen tablo çok vahim bebek Her an doğar doğar sa Yaşamaz demediniz mi yok dememiş çık çatal a dedi ama bağırmaya devam ediyor eşim sakin olun diyor ben çıktım çatal a ama nasıl Ağlıyorum ben dedim ne olur beni böyle muayene etmeyin gidecek bir yer yok zamanla yarışıyoz diye biliyoz ayrica tansiyon problemim var cumartesi günü burdan çıkarsa k nerde yaptırıcaz bu işlemi o yüzden k8barligimiz vede caresizligimiz sessi z kalmamıza sebep oldu üstüme yürürken baktı ben kendimi ağlamaya kaybettim eşimi bu şekilde muayene edemezsiniz dedi bu size mi sormam çok biliyor sen dedi beni indirdi eşim iç kapı var oraları yumrukluyor gelin gelin kafama oturun diyor kafasına vuruyor biz sokkk iç çamaşırı Mi giymeden pantolonumu gitmiştim kilot pacamda kalmış kapıya götürmek istiyor eşim bu çıkamazsın gidemezsin diyor sonra sen bana el mi kaldiriyorsun deyince bu arada birde hemşire ye güvenliği çağır diyor ben eşimin kolundan tuttuğum gibi dışarı atıyom bizi dışarda fenalık geçiriyorum orasını eşim anlatıyor bağırarak agliyormusum kadın bizi dövmeye kalktı diye Velhasıl başta birsey yapmıyoruz çocuk için bilsem oracıkta polisi ararım o hastaneye mecburuz sakinlesmem 3u buluyor
aynı profesör ve Ahmet diye bir dok beni muayene ediyor ve Ahmet Bey bize durumumu anlatırken gülmemek için zor tutuyor kendini her gebelik risktir herkes gibi erken doğum riskin var diyor eve git dinle diyor sonradan öğreniyoruz ki operasyon zaten erken doğuma sebebiyet veriyorMuş yani ne benim canım nede bebeğimin canı umursandi niye para için !!!
Yeni yasa çıktı ya şiddet görüyorlar di ha işte gerçekten bu kadın öğün evire çevire dayak istedi Allahindan da bulsun dedim ama bimere şikayet ettim cvp gelmeyince Kaymakamlığı gittim Karnım burnunda ve 2 çocuğuna beraber ben 2 ay ağladım ağır depresyon geçirdim olayı birde BİMER görevlilerine anlatırken tekrar tekrar yaşayarak ağladım (çok uranarak )Tutamıyordum peki ne oldu koca bir hiç !!!!
benim gibi kimler bu kalpazan kasap kilikli insanlara emanet olucaklar
O kadar çok dok değiştirdim ki izmite insanlık kalmamış hep özele gittim birde
Kimse bu meslek grubundaki insanların kusursuz olduklarını savunması konu açıçaktım yazmaya korktum ani yasamaktan yazmak istemedim ben bu sene iyileriyle pek karşılaşmadım doğumu daha önce hiç gitmedim bir adamda oldum çokta memnun kaldım ama biz millet olarak onları Kaf dağına çıkardık inmek bilmiyorlar Allahım eksikliklerini göstermesin vicdan merhamet versin benim yaşadığım olayı kimse yasamasin
Konu Sahibi kendini kötü hissetiyse vardır birsey babamın dok arkadaşı vardi Jinekolog hep gelen kadınların vajinalari hakkında kendi aralarında pis muhabbetler yapıyorlar mis demek ki cokta güvenmemek lazım
Ozaman başka dr git.Kıllanmışsın.Aunı dr gitmek zorunda değilsin.Bilgşsayarına sonuçlar gider doğru ama o sonuçları başka yerden alabilirsin.Lab.den mesela.Başka dr gidevem detseniz yardımcı olurlar.Hem bütün drlar görebilir ya sonuçları almasanız bile.Kusura bakmayın cevap yAzamadm. Daha önce de çok erkek doktorun muayenesine girdm. Hepsi gayet normaldi rahatsiz eden hiçbirsey olmadı. Elini bacagima koyması vs gibi şeyler. Çok rahatsız oldum yani. Konuşmaları da civikti. Birde ben çıkmadan başka biri girdi ona karşı daha farklı olduğunu hissettim..
Benim doktorumda us ile bakarken kolunu hep bacağıma dayar. Daha rahat ediyorlar kol boşta kalınca rahatsız birşey.Evet haklisiniz. Ya ilk defa gordum ultrason ile bakarken kolunu neredeyse komple bacağıma koydu hemşire yoktu o sırada. Cok kötü oldumnasıl değiştiricem doktoru onuda bilmiyorum ayrıntılı ultrason için randevu aldım.. Ama acaba aynı doktor olur muuu onuda bilmiyorum. Her gittiğimde farklı doktorla karşılaştmda. Şimdi kâğıtta adı yazınca korktum yani
Adamin meslek hayati boyunca muayene ettigi kim bilir kacinci hastasiniz.eger simdiye kadar bu konuda bir sikayet olmus olsaydi(doktor benimle ilgilenmedi verdigi ilac vs ise yaramadi yanlis teshis koydu beni bekletti sorularima cevap alamadim ve bunum gibi bir suru slkayet neyse de bunlarin hicbiri belki bir doktoru mesleginden etmez ama cinsel istismar hicbir meslekte affedilmex ve direkt aciga alinir cunku)su an o doktor meslegini yapmiyor olurdu.demekki boyle bir sikayet olmamis.e bu adam bu yasina kadar(yasi kacsa artik)kimseyi ellememiste sizin bacaginiza mi kadi yani.bacagi birak adamin gormedigi yer yok.ben de rahim filmi cektirecegim zaman doktorum erkekti korktugum icin kendimi kastim durus seklini ayarlayamadim birturlu.doktorum 2 eliyle 2 bacagimi dizlerimden tutarak bacaklarini iyice ac dedi ve elleriyle bacaklarimi birbirinden ayirdi.e ben simdi adama sapik mi diyeyim adam isini yapiyor.rahim filmi cekecek mecburen durus pozisyonumumu ayarladi.belki koru bir niyeti yoktu size oyle gelmistir.orada deseydiniz doktor bey rahatsiz oldum falan diye.rahat edecekseniz rica edin doktorunuzu degistirin ama nedenini falan sorarlarsa bacagimi elledi rahatsiz etti beni falan demeyin cunku bu cok ciddi bir itham.emin olmadan sapik yaftasi yapistirmayin.eger gercekten adamin kotu bir niyeti yoksa yazik gunah.mesleginden dahi olabilir.aklansa bile yillarca temizleyemez izi kalir
Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim sizedediğiniz gibi değil işte. hastane adı vermeyim de bir arkadaşımın eşi doğum hastanesinde çalışıyordu eşini o hastaneye asla götürmedi. doktorların adı çıkmış meslek etiği yok diye. bildiği bir doktora götürdü. birçok dr un kalıp kalıp dosyası var ama malesef öyle hemen işine son verilmiyor. kaldı ki cana mal olan doktorlar bile sıyrılıyorlar bir şekilde kanun boşluklarından. zaten kadını karnıyla işi olan adamın , elini komple bacağına götürmesi de normal değil. benim dr afedersin alttan muayene ederken kafasını bile çevirmiyor bana doğru mesela.
Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim size
Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim size
Doktor degilim.neyi sordunuz anlamadimki.size yazmismiydim ben hatirlamiyorum.kimseyi kirmak gibi bir niyetimde yok.yinede kirdiysam kusura bakmayin.daha gecen bir uyenin olum haberini okuduk buradan.o yuzden kimseyi kirmak istemem.dunya halidoktor musunuz?
cevap vermek zorunda değilsiniz ya da kötü bir niyetle de sormadım merak ettim sadece.
Doktor degilim.neyi sordunuz anlamadimki.size yazmismiydim ben hatirlamiyorum.kimseyi kirmak gibi bir niyetimde yok.yinede kirdiysam kusura bakmayin.daha gecen bir uyenin olum haberini okuduk buradan.o yuzden kimseyi kirmak istemem.dunya hali
Doktor ne yaptı nasıl hareket etti bilmiyorum. Büyük bir ihtimal sıradan bir hareketti ve siz tedirgin olduğunuz belki de alışık olmadığınız için rahatsız oldunuz, gayet doğal rahatsız olmanız da. Herkes çok rahat olamayabiliyor. Tabi bunun yanında dünyada çok sapık da var. Yani dediğim gibi olay yerinde olmadığımız için bilemiyoruz ne yaşadığınızı tam olarak. Ama hem muayenelere hem ayrıntılı ultrasona hem de doğuma eşle birlikte girilebiliyor. Ayrıca erkek doktorlar genelde yanında hemşire olmadan muayene yapmazlar. Gittiğinizde eğer yanınızda olacak birini bulamıyorsanız hemşire talep etmek en doğal hakkınız. Aklınızda bulunsun.Kızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorumAyrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım var mı artik sizce ?
bana yazmak zorunda değilsiniz ki size soru sormam için.yazdıklarınızı okuyup sormak istedim sadece üstelik yanlış anlamayın diye de çaba harcadım.
beni kırmadınız zaten.[/n6UOTE]
Pardon ben yanlis anladim.hani bir mesajima kuzmissinizda sitem ediyormussunuz gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?