Muayene ederken rahatsız eden doktor..

Öyle demeyin bir arkadaşımın başına geldi. Kadın doğum doktoru hastane kayıtlarından telefonunu bulmuş ve buluşalım die aramisti arkadaşımı.
Doktorların geneli çapkın da olur ayrıca aynı anda bi sürü hatunu idare ederler; ama sapık değiller. Bakın daha konu sahibesi yazmadan ben olayı tahmin edip yazmışım kötü niyetten olmayıp uslüplarının öyle olduğunu; çünkü kadınların bir kısmı bu durumu yanlış anlıyor, ilk defa denk gelmedim bu olaya ve yanılmamışım da. Ayrıca ultrasonla bakarken bacağından destek almış, doktor milletin şu fesatlığını görse zaten istemez gelmesini muayeneye.

Ben nedense bayan kadın doğumculardan hiç memnun kalmıyorum çok kaprisli oluyolar.iki doğumumuda erkek doktor yaptırdı.allah vicdan versin.

Iste buna birsey diyemem.bu olayda siz sonuna kadar haklisiniz.ben genel itibari ile soyledim ve her meslekte oldugu gibi doktorlarin icindede isini iyi yapmayanlar elbwt vardir diye de soyledim.tipki sizin olayinizda oldugu gibi.ama bu gibi olaylar oldugu zaman bu butun doktorlara mal ediliyor ve doktorlar soyle boyle vs.deniliyor.doktor olmussa ne olmus vs.deniliyor.sanki bunun bir obemi yokmus siradan bir ismiz gibi.herseyden once insanlarin onca yil dirsek curutup kafa patlatip tip gibi zor bir bolumu bitirmelerine ve ailesinin o kisiyi binbir emekle ve belki binbir zorlukla vemaddi yetersizlikler icinde okutmalarina saygi duymali diye dusunuyorum ben.

Ozaman başka dr git.Kıllanmışsın.Aunı dr gitmek zorunda değilsin.Bilgşsayarına sonuçlar gider doğru ama o sonuçları başka yerden alabilirsin.Lab.den mesela.Başka dr gidevem detseniz yardımcı olurlar.Hem bütün drlar görebilir ya sonuçları almasanız bile.

Benim doktorumda us ile bakarken kolunu hep bacağıma dayar. Daha rahat ediyorlar kol boşta kalınca rahatsız birşey.

dediğiniz gibi değil işte. hastane adı vermeyim de bir arkadaşımın eşi doğum hastanesinde çalışıyordu eşini o hastaneye asla götürmedi. doktorların adı çıkmış meslek etiği yok diye. bildiği bir doktora götürdü. birçok dr un kalıp kalıp dosyası var ama malesef öyle hemen işine son verilmiyor. kaldı ki cana mal olan doktorlar bile sıyrılıyorlar bir şekilde kanun boşluklarından. zaten kadını karnıyla işi olan adamın , elini komple bacağına götürmesi de normal değil. benim dr afedersin alttan muayene ederken kafasını bile çevirmiyor bana doğru mesela.

Çok sorunsa senin için vazgeçilmez değil ya, bayan doktora geç onla devam et
Sonuçlar dr gitmemişti bizim, biz alıp götürmüştük

Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim size

Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim size

tabi ki öyle birşey demedim. algı probleminiz var sanıyorum. misal kendi doktorumun nasıl davrandığını da yazdım davranışında problem olanı da yazdım ama anlayamadınız. sizin için yapacak birşey yok malesef. iyi günler.

doktor musunuz?

cevap vermek zorunda değilsiniz ya da kötü bir niyetle de sormadım merak ettim sadece.

doktor musunuz?

cevap vermek zorunda değilsiniz ya da kötü bir niyetle de sormadım merak ettim sadece.
Doktor degilim.neyi sordunuz anlamadimki.size yazmismiydim ben hatirlamiyorum.kimseyi kirmak gibi bir niyetimde yok.yinede kirdiysam kusura bakmayin.daha gecen bir uyenin olum haberini okuduk buradan.o yuzden kimseyi kirmak istemem.dunya hali

Doktor degilim.neyi sordunuz anlamadimki.size yazmismiydim ben hatirlamiyorum.kimseyi kirmak gibi bir niyetimde yok.yinede kirdiysam kusura bakmayin.daha gecen bir uyenin olum haberini okuduk buradan.o yuzden kimseyi kirmak istemem.dunya hali

bana yazmak zorunda değilsiniz ki size soru sormam için.yazdıklarınızı okuyup sormak istedim sadece üstelik yanlış anlamayın diye de çaba harcadım.

beni kırmadınız zaten.

sapık doktor yoktur demiyorum, ama doktorların çoğu ultrason esnasında hastadan destek alırlar (hele de yoğun hastanelerde bütün günü ayakta geçen doktorlar)
ve doktor yakınları bilir ki doktorlar tensel temas ve özel durumları konuşma konusunda diğer insanlara göre fazlaca rahat olurlar.
sonuç olarak bir doktordan rahatsızsanız ve alternatifinz varsa bidaha ona gitmeyin. ne sizin huzurunuz kaçsın ne onların.

Doktorları işinde uzman sanıp güveniyoruz ama çoğu tıp fakültesini ezbere geçmiş resmen. Evet zor bir bölüm, zor koşullarda mesleğe başlıyorlar saygımız var ama bu hepsinin alanında iyi, başarılı olduğu anlamına gelmiyor. Sırf adı var, parası var diye önüne geçen sevmeden bu işi doktor oluyor. Sonra da ortada ticaret yapmaya başlıyorlar, bizi ihtiyacı olan hasta değil para getirisi olan müşteri olarak görüyorlar. Ben de 3 doktor değiştirdim hamileliğimde, ilki kadındı ve aşırı ilgisizdi. Ultrasona bakıp ilaç yazmakla iş bitiyordu hanfendide. Değiştirdim başkasına geçtim memnun kalmak üzereydim ki hamileliğimde sorun yaşadım, kan pıhtılaşması riskim vardı adam bi tedavi yöntemi veremedi çünkü kendide bilmiyordu. Ultrason bakıp iki yorum yapmak ve çocuk doğurtmaktan başka sey oldu mu kalıyorlar. Biraz bilimi, trendleri takip edelim, makale okuyalım, tıpta neler oluyor öğrenelim yok adamlarda. Ama 3. doktorumda mutluluğu yakaladım.. :)) En çokta sorduğum sorulara cevap vermesi ve ultrasonda şaka, espri falan beni hep rahatlatması (riskli gebeliğim vardı) hoşuma gitti.

Hayatta kadın doğumcu olarak erkek bir doktora gitmem kendim rahatsız olacağım için, sizde rahatsız oluyorsanız gitmeyin. Doktor beyin yaptığı muayene şeklinin aynısını bayan doktor yapsa rahatsız olmayacakdınız.
Doktor seçme şansınız var randevu alırken bayan ismi verin. Mhrs telefonunuza uygulama olarak indirin.

Doktor ne yaptı nasıl hareket etti bilmiyorum. Büyük bir ihtimal sıradan bir hareketti ve siz tedirgin olduğunuz belki de alışık olmadığınız için rahatsız oldunuz, gayet doğal rahatsız olmanız da. Herkes çok rahat olamayabiliyor. Tabi bunun yanında dünyada çok sapık da var. Yani dediğim gibi olay yerinde olmadığımız için bilemiyoruz ne yaşadığınızı tam olarak. Ama hem muayenelere hem ayrıntılı ultrasona hem de doğuma eşle birlikte girilebiliyor. Ayrıca erkek doktorlar genelde yanında hemşire olmadan muayene yapmazlar. Gittiğinizde eğer yanınızda olacak birini bulamıyorsanız hemşire talep etmek en doğal hakkınız. Aklınızda bulunsun.

bundan yıllar önce annem ciğerlerinden rahatsızlanmış doktora gitmiş bu arada bu olayı 20 yıl sonra anlatırken bile hala ağlayarak anlatır.doktor sırtını aç demiş muayene etmiş sonra elini sırtından doğru göğsüne dokunmaya çalışmış annem adamın elini bir refleks ile tutuvermiş.kendini odadan zor dışarı atmış.

babam dışarıda ne olduğunu yüzünün kıpkırmızı olduğunu sormuş.annem anlatamamış.eğer anlatsaydım baban o doktoru orada öldürürdü diyor.

yani her doktor sapık değil ama sapık doktorlar var.

Benim doktorum son kontrolde mesela once hemen bebegin pipisi ölçtü ve baya buyumus dedi guldu foto cekti ve verdi bana. Pipisinin fotografini.
Ama adam gercekten cok ilgili ve konuskan herkese karsi. Normalde boyle yani. Ben biraz cekindim sonra baktim yapisi boyle ve cok ilgili bir doktor. Yani bazi doktorlarin yapisi farkli bence. Tabi sapik olacak derecede biriyse sen daha iyi anlarsin.
Ayrica ben son yasadiklarimdan sonra ozel hastanedeki doktorlara guvenmiyorum tek dertleri para ve sirf para almak icin moral bozuyorlar. Son gittigim üc ozel hastane sonrasi devlette mutlulugu yakaladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…