Muayene ederken rahatsız eden doktor..

hipokrat yemini de etse başka yeminleri de etse icinde bir şeytanlık yatıyor olabilir istisna da olsa oluyor böyle vakalar bence gittiğiniz hastaneyi değiştirin.

Bende hamileyim ve doktorum erkek.. Doktor, ultrason dan bakarken, benim bacağımdan destek alır.. Şimdiye kadar da hiç rahatsızlık duymadım.. Doktorum gayet babacan ve samimi birisi.. Hiç aklımın köşesinden, bu adam benim bacağıma dokunuyor etkilenir diye de düşünmedim.. Çünkü günde kaç kadın hastası var.. Kaç hastanın derdini dinliyor, kaprisini çekiyor.. Zor meslek..
Eğer rahatsızsan doktordan, gitmezsin olur biter.. Neden kafan da çok büyütüyorsun ki..

Bazilarinin rahatlıği bazilarimizi rahatsiz edebilir bu çok normal.Doktor diye herşeye tamam diyecek halimiz yok.
Belki adamin içinde kotu niyet yok içini bilemeyiz ama arkadaşinda bu durumdan rahatsız olma hakkı elbette ki var.
Doktorunuzu değiştirin.Devlet hastanelerinde doktor şans işidir umarim sanslisinzdir

Canım destek almak farklı birşey ama kolunu koyup farklı davranması farklı birşey destek amaçlı olsa anlarim zaten diyorum ya çok ayrıntılı söylemeye dilim varmıyor. :S .

Benim doktorumda us ile bakarken kolunu hep bacağıma dayar. Daha rahat ediyorlar kol boşta kalınca rahatsız birşey.
Evet koyabilir ama koyup farkli sekil de davraninca is değişir. Utanarak söylüyorum ama adam biara bacağımın arasına koymaya kalktı kolunu. Neler soracaktim, hepsi gitti aklımdan adam öyle olunca dondum kaldim

İlk denk geldiğim doktorlar çok iyiydi ya bayanda olsun erkekte olsun iyiylerdi. Ama bu genelde de her konuda şanssız bir insanım zaten..

doktorunu değiştirme hakkın var tabi.

İlk denk geldiğim doktorlar çok iyiydi ya bayanda olsun erkekte olsun iyiylerdi. Ama bu genelde de her konuda şanssız bir insanım zaten..
her konuda şanssızım deme. neler neler yaşayan insalar var .şükret ve doktorunu değiştir .
aynı doktora girmek zorunda değilsin.
eşin ile git sonucları almaya. yakının biri varsa onunla git eşin gelemezse

Benim doktorlarimda erkek ve bacagimdan destek alır ultrasonla bakarken ama hiç bacak arama elini kolunu sokmaya calismadi kadınlar hissederler bence konu sahibi haklı olabilir çünkü art niyet hissedilir değiştir doktorunu

Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim size
Biz herkesi katarak sapik demiyoruz arkadaşım. Bu adam neredeyse biara kolunu bacağımin arasına koymaya kalktı insan anlamaz mi iyi niyeti kötü niyeti? Kolunu koyduktan sonraki hareketleri cok farkliydi bikere. Kimsede "doktorların hepsi zaten sapik sakin erkek doktora gitmeyin!!!!" diye birşey yazmamis! Bende belirttim ondan önce de kac kez erkek doktorum oldu. Ve hatta çok iyi bi erkek doktora denk geldim Canim dedi bir kaç kez.hanı öyle yaşlı felan değil genç biriydi. Dediğiniz gibi olsa ondan daha çok nem kapardim değilmi? Ama hiç rahatsız olmadım niye böyle samimi diye dusunmedim aklima bile gelmedi. çünkü insan kendini her sekilde belli ediyor gerçekten...

Benim doktorumda erkek. Çok memnunum ben kendisinden. Hatta kadın doktorlar baka baka muayene ediyor, erkekler de aksine rahatsiz etmemek adına bakmadan muayene ediyorlar. En azından benim doktorum öyle.

Benim doktorum da erkekti.
Ultrasonda bakarken kolu bacağıma biraz değiyordu muhakkak, yani bu olası birşey.
Ama hiç rahatsız olmadım, çünkü tavırları da resmiydi hep.

Siz rahatsız olmuşsunuz ,elektriğiniz tutmamış var demekki mide bulandıran bişey.
Başka hastane veya doktor seçin,sözleşme imzalamadınız ya.

benim doktorumda muayene ederken kolu bacağıma değer ama asla rahatsız edici birşey hissetmedim. her zaman yanında bir hemşire olur. Eşimde istediği zaman ultrasona giriyor. Tavırlarda bir sıkıntı olmasa rahatsız hissetmezdiniz. Ben özele gidiyorum ama annem için devletten randevu alıyorum. İnternetten üzerinden randevu alırken istediğiniz doktoru seçebiliyorsunuz. Oradan değiştirin bence doktorunuzu.

bu kadar niye uzadı ki bu konu. Doktordan rahatsızsan değiştir olsun bitsin.

Doktorunuzu elbette değiştirebilirsiniz. Tabi bunun için randevu almanız gerekir. Sonuçlar için önceki doktorunuz ilgilenecektir.
Doktorunuz belki fazla rahattır, bu onu sapık yapmaz ki. Laubali hareketler de sapık sayılmaz o fazla rahatlıktır. Belki alışık değilsinizdir ama sapık diye adlandırmanız için, göğsünüzü avuçlaması, genital bölgenizde uzun süre oyalanması yahut bu denli halsizlikler yapmalı ki sapık diyebilesiniz.
Sonuçta o bir doktor ve sizde Doğum hastasısınız. Sırtınızı dinleyecek hali yok ya..

Yeteri kadar gorus ve tecrübe almadı mı konu sahibi? Bu konu kapansın artık.

Rahatsızsan doktorunun değiştirmelisin. Cinsiyetten bağımsız. Bir taciz vs durumu görmedim de rahat olmam çok önemli.

Benim doktorum da mesela ultrason da elini bacağıma koyuyor, şaka falan yaptıysak pat diye bacağıma vuruyor. Geçen çatı muayenesinde ışığı tutup "Aferin kız iyi bakmışsın kendine mantar falan yok" dedi, üstüne eli içerdeyken "bu çocuk buradan çıkmaz yaaa :/" dedi ama rahatsız olmadım mesela. Zira rahatlığını seviyorum bir de kadın beni napsın yani. Ama rahatsız olsam kadın erkek dinlemez değiştirirdim.

rahatsızsan değiştirirsin kimsenin snei o doktor için zorlama hakkı yok ki.

bi de herkes aman doktor günde kaç tane görüyodur vs demiş de sanki dünyada hiç sapık doktor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…