Canım destek almak farklı birşey ama kolunu koyup farklı davranması farklı birşey destek amaçlı olsa anlarim zaten diyorum ya çok ayrıntılı söylemeye dilim varmıyor. :S .Doktorların geneli çapkın da olur ayrıca aynı anda bi sürü hatunu idare ederler; ama sapık değiller. Bakın daha konu sahibesi yazmadan ben olayı tahmin edip yazmışım kötü niyetten olmayıp uslüplarının öyle olduğunu; çünkü kadınların bir kısmı bu durumu yanlış anlıyor, ilk defa denk gelmedim bu olaya ve yanılmamışım da. Ayrıca ultrasonla bakarken bacağından destek almış, doktor milletin şu fesatlığını görse zaten istemez gelmesini muayeneye.
Evet koyabilir ama koyup farkli sekil de davraninca is değişir. Utanarak söylüyorum ama adam biara bacağımın arasına koymaya kalktı kolunu. Neler soracaktim, hepsi gitti aklımdan adam öyle olunca dondum kaldimBenim doktorumda us ile bakarken kolunu hep bacağıma dayar. Daha rahat ediyorlar kol boşta kalınca rahatsız birşey.
İlk denk geldiğim doktorlar çok iyiydi ya bayanda olsun erkekte olsun iyiylerdi. Ama buBazilarinin rahatlıği bazilarimizi rahatsiz edebilir bu çok normal.Doktor diye herşeye tamam diyecek halimiz yok.
Belki adamin içinde kotu niyet yok içini bilemeyiz ama arkadaşinda bu durumdan rahatsız olma hakkı elbette ki var.
Doktorunuzu değiştirin.Devlet hastanelerinde doktor şans işidir umarim sanslisinzdir
doktorunu değiştirme hakkın var tabi.Kızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorumAyrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım var mı artik sizce ?
her konuda şanssızım deme. neler neler yaşayan insalar var .şükret ve doktorunu değiştir .İlk denk geldiğim doktorlar çok iyiydi ya bayanda olsun erkekte olsun iyiylerdi. Ama bugenelde de her konuda şanssız bir insanım zaten..
Biz herkesi katarak sapik demiyoruz arkadaşım. Bu adam neredeyse biara kolunu bacağımin arasına koymaya kalktı insan anlamaz mi iyi niyeti kötü niyeti? Kolunu koyduktan sonraki hareketleri cok farkliydi bikere. Kimsede "doktorların hepsi zaten sapik sakin erkek doktora gitmeyin!!!!" diye birşey yazmamis! Bende belirttim ondan önce de kac kez erkek doktorum oldu. Ve hatta çok iyi bi erkek doktora denk geldim Canim dedi bir kaç kez.hanı öyle yaşlı felan değil genç biriydi. Dediğiniz gibi olsa ondan daha çok nem kapardim değilmi? Ama hiç rahatsız olmadım niye böyle samimi diye dusunmedim aklima bile gelmedi. çünkü insan kendini her sekilde belli ediyor gerçekten...Neyse hanimefendi haklisiniz.hepsi sapik hepsi suclu hepsi pisligin teki.alternatif tibba baslariz artik bizde ne yapalim.saglikli doktorsuz gunlet dilerim size
Kızlar bu ikinci konu acisim ama inanın bugün beni çok rahatsız eden bi olay oldu. Bilgi almak icin yaziyorum.ben 17 haftalık hamileyim kontrol ve 3lu test için gittim doktora. Aynı zamanda 21 haftalikken ayrıntili ultrason için randevu verdi. Doktorum erkekti ve ben çok rahatsız oldum neden derseniz laubali ve hareketleri iticiydi. Adam sapik gibiydi ya utanarak soyluyorumAyrintili ultrason randevusunda doktorum olarakda o gozukuyor . kızlar ogrenmek istediğim ben haftaya 3 lu tarama sonucu almaya gideceğim. Sonuçlar o adamami gidecek? Sıra alrken oda No mu değiştirmek vs istesem başka doktora geçip sonuçları vs ondan alabilrmiyim .. Ya aklimada herşey geliyor korkuyorum gerçekten devir çok kötü artık: ( ayrıntılı ultrason da o doktorla yanlız kalmak vs istemiyorum.. Bilgi almak istiyorum . farklı doktora geçme şansım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?